تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پس اندازی برای ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام من این مطلب رو در بخش سایر موضوعات نوشتم ولی گویا کسی اصلا سراغ این بخش نمیره دوستان من بد نیست اگر دقیق تر وعمیق تر به همه چیز نگاه کنیم بیاید به جای اینکه اقیانوسی به عمق یک متر باشیم دریاچه ایی به عمق صد ها متر باشیم
همه ما به چیزی به اسم پس انداز فکر کردیم و برنامه ایی در این مورد ریخته ایم شاید هر چند وقت یک بار مبلغی رو کنار میذاریم حالا یا در غالب وام یا در غالب پس انداز .برای آینده زندگیمون وبرنامه هایی که داریم یا برای روز مبادا. فرض کنیم آقامون ظهور کردند یا در آستانه ظهور هستند مشخصه که هممون میخواهیم کاری انجام بدیم تا جزوه یاران آقا باشیم . اگر در این راه به یه مقدار پول نیاز داشتیم و اون موقع پولی نداشته باشیم خیلی افسوس میخوریم که ای کاش مثلا فلان جا اون پول رو نگه میداشتم . من یه پیشنهاد دارم دوستان بیاید از همین امروز هر کدوم یه مبلغی رو هر چند ناچیز پس انداز کنیم به این نیت که موقع ظهور یا برای ظهور مصرفش کنیم و این هم بشه جزئی از هزینه های ماهانه که برای بدست آوردنش کار میکنیم انشالله که قبول حق واقع بشه التماس دعا
سلام،فكر نمي كنيد به جاي انباشت پول كه يك كار غير اقتصادي وغيرشرعيه ،بهتره انباشت عمل صالح داشته باشيم .آقا موقع ظهور نيازي به پول وسرمايه نداره نداره چراكه طبق روايات تمام گنجينه هاي زمين براشون آشكار ميشه .
آدرس های مرجع