تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه جواب محکم میخوام(اتش زدن پرچم اسراییل)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
چند وقت پیش جلوی سردر دانشگاهمون پرچم آمریکا اسرائیل و انگلیس رو روی زمین کشیدن,دوستای من که خیلی کم توی جریان هستن کلی بد و بیراه میگن که:آقا این چیه کشیدن من روش رد نمیشم و توهین به کشورشونه و خوبه از روی پرچم ما رد شن...
اما من دو سه تا دلیل آوردم که اصلا قانع نمیشن لحنم انقدر خوب نیست که تایید کنن.
حالا از شما کمک میخوام که که یک جواب محکم بدید که راضی بشن و قانع بشن که این یه جور اعتراضه.والبته دلایل بسیار محکم و خوب
منتظر هستم
سلام دوست عزیز
همه جا فریب خورده و عاشق آمریکا و انگلیس پیدا می شه!اما اسرائیل نه!
شما با پرچم اسرائیل شروع کن!میختوکه خوب کبوندی بعد نوبت آمریکا و انگلیس!
سلام دوست عزیز

فریب خورده ؟!؟!؟!
یعنی چی این حرف ؟!!

آقا این چیه کشیدن من روش رد نمیشم و توهین به کشورشونه و خوبه از روی پرچم ما رد شن...

واقعا یه آدم چه قدر باید کوته فکر باشه که نتونه تفاوت بین یه ملت، یه حکومت، یه فرهنگ قائل بشه ؟!
حالا از شما کمک میخوام که که یک جواب محکم بدید که راضی بشن و قانع بشن که این یه جور اعتراضه.والبته دلایل بسیار محکم و خوب
منتظر هستم
شما مگه با مردم آمریکا مشکل داری ؟ مگه با مردم انگلیس و اسراییل مشکل داری؟؟؟
وقتی شما فرق مردم و حاکم و حاکمیت رو نمیفهمی، اصلا نباید از دیگران بخوای که چنین کاری بکنن ...

سلام
بهشون بگو ما با دولت و سیاست های استعماری اونا مشکل داریم نه مردمش
بعدا اگه بحث جلو رفت دلایلت رو میتونی بگی
یه نکته : نمیدونم مستند ظهور چه جذابیتی داره که کلا آدم رو از امریکا و انگلیس اسراییل زده می کنه ! بهشون بده ببینن !
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز

فریب خورده ؟!؟!؟!
یعنی چی این حرف ؟!!

آقا این چیه کشیدن من روش رد نمیشم و توهین به کشورشونه و خوبه از روی پرچم ما رد شن...

واقعا یه آدم چه قدر باید کوته فکر باشه که نتونه تفاوت بین یه ملت، یه حکومت، یه فرهنگ قائل بشه ؟!
منتظر هستم
وقتی شما فرق مردم و حاکم و حاکمیت رو نمیفهمی، اصلا نباید از دیگران بخوای که چنین کاری بکنن ...

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سوال
به نظر شما پرچم یک کشور به حکومت اون کشور مربوط میشه یا به مردمش؟
اگر پاسخ این سوال رو پیدا کنید خیلی مسائل روشن میشه

یا علی
دوست عزیز چه ملت و چه دولت ایران خصومتی با هیچکدام از این ملتها نداره!!
اما عکس این قضیه کاملا صادق هست هرسه حکومت با ملت ایران دشمنی دارند!!
چرا که با انقلاب مردمی منافعشان در ایران بسیار بسیار کم شده!!
تاریخ دویست ساله اخیر را هرکس بخواند متوجه میشود!!
امریکا و انگلیس در کودتای 28 مرداد دخالت داشتند!! در سازماندهی سیستم ساواک وکشتار مردم ایران به همراه اسراییل نقش داشتند!! اشغال ایران در طی جنگ جهانی با انکه بیطرفی اعلام کرده بود!!کمک تسلیحاتی و مالی به صدام!! تهدیدهای هر روزه تحریمهای مثلا دارویی که فقط مشکل مردم را دوچندان میکند و تاثیری در مقابله با حکومت نداردو ازاینجور تحریمها چون هواپیما بنزین و... دشمنی کامل با مردم هست و نه دولت ایران!!
انگلستان که همواره دشمنی کرده و میکند یک نمونه جنگ جنوب و مقاومت عشایر جنوب!!
جداسازی هرات!! ساختن فرقه بهاییت و حمایت وپشتیبانی از انها و تنها از هزاران جنایت این فرقه قتل امیر کبیر هست!!
یهودیان افراطی نیز میتوان به توطیه های دور از زمان پیامبر اشاره کرد و یا ماجرای استر !!وزیر یرغون مغول که یهودی بود وقتل عام ایرانیان و توطیه علیه کعبه!! در قاجار ابراهیم خان کلانتر یهودی و خیانتش به شاه دلیر زند و قتل و کشتار مردمان و همانطور بسط قدرت در قاجار و شروع تجزیه ایران که ردپاهای یهودیان مخفی و سرویسهای انگلیسی واضح هست و.......
تنها راه : نشان دادن دشمنی دایمی و تاریخی انها علیه مسلمانان و ملت ایران هست که مثنوی هفتاد من میشود!! تابدانند که دشمنی انها با جمهوری اسلامی بهانه هست ودشمنی انها تاریخی و ریشه دار هست و ربطی به نوع حکومت در ایران ندارد و هواره تا انجا که توانسته اند خیانت ودشمنی کرده اند.
امام خمینی فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است ، پس از شیطان بزرگ باید به خدا پناه برد و باید لعنت خدا رو بر شیطان فرستاد نه اینکه به نماد شیطان توهین نکنیم!!

شما یه مثال نقض پیدا کن!! میشه با برهان خلف هم این رو اثبات کرد!! شما حتی یه مثال نمیتونی پیدا کنی که امریکا به نفع جمهوری اسلامی ایران کار کرده باشه.... پس چرا ما باید بهش احترام بذاریم؟!

این که میگم آمریکا ، این شامل انگلیس و اسرائیل هم میشه....

آمریکا محور سیاستهاش بر مبنای کفر و شرکه.... اومانیسم مبنای حکومت آمریکاست و این طرف ما در مقابل انسان پرستی آنها ، خداپرستی رو داریم و بنابراین از اونجا که این دو تا پارادایم اصلا با هم جمع نمیشن پس ما هم هیچ جوره با آمریکا جور نیستیم....

البته اسرائیل بحثی بسیار شدید تر داره ، اسرائیل اصلا اومده برادرها و خواهر های مسلمون ما رو به قتل رسونده و آواره کرده تا بتونه کشورش رو تاسیس کنه.... اسرائیل مبنای مشروعیتش دروغی بزرگ به نام هالوکاست هست! پس اصلا مبنای مشروعیت نداره....

مراکز مطالعات استراتژیک آمریکا چندین ساله که دائما دارن رو طرح زمین زدن جمهوری اسلامی کار میکنن ، یه نمونه ی کوچیکش همین تهدید های نظامی اخیر هست که دیدی ما رو به حمله ی نظامی تهدید کردند.... با این شرایط چطور میشه به کشوری که دائما داره طرح از بین بردن حکومت رو در دستور کار میذاره احترام گذاشت و بهش توهی نکرد؟!

اگه بنا بود ما به اینا توهین نکنیم قرآن در مورد "یهود" با این ادبیات سخن نمیگفت! فراموش نکنید تولی و تبری از فروع دین ماست مثل جهاد و حج و....
حکومتی که استعمار میکنه رو نمیشه باهاش خوب بود.

قضیه کشتار حد اقل 9 میلیون ایرانی رو که توسط بریتانیای کبیر اون زمان انجام شد رو براشون بگو! تازه این مال زمانیه که ما حدود 20 میلیون جمعیت داشتیم....

یه شبهه ای مطرح میشه سر اینکه ستاره ی شش پر ستاره ی داووده! این ستاره برای اولین بار قرن 7 وارد دین یهود شده! مواظب باشید کلاه سرتون نذارن دوستان ، میگن مال 2800 سال پیش بوده یعنی مال زمان حضرت داوود!!! خوب این دروغی بیش نیست ، این ستاره برای اولین بار 1500 سال بعد از حضرت داوود وارد یهودیت شده و قبل از اون نماد یهود شمعدان هفت شاخه بوده (که هنوزم هست) یعنی شمعدان منورا.

البته دلایل بیشمار دیگه ای هم هست ولی بنده الان حضور ذهن ندارم اگه خواستید بگید تا بازم بنویسم.

یا علی (علیه السلام)
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز

فریب خورده ؟!؟!؟!
یعنی چی این حرف ؟!!

منتظر هستم

1) من از کسی نخواستم که روی پرچما رژه برن ولی با این حاال میدونم که تفکرشون درست نیست
2)این تاپیک و هم ایجاد کردم که دنبال جواب بگردم
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سوال
به نظر شما پرچم یک کشور به حکومت اون کشور مربوط میشه یا به مردمش؟
اگر پاسخ این سوال رو پیدا کنید خیلی مسائل روشن میشه

یا علی
دقیقا من دنبال این جوابم اما واقعا نمیدونم و البته حرف اونا بیشتر روی مردمه: مگه مردمشون چه گناهی کردن؟؟؟
کی گفته پرچم مال مردمه؟؟؟؟؟ پس چرا وقتی ما انقلاب کردیم پرچم رو عوض کردیم مگه مردم عوض شدند؟؟؟

اگه اینطوری بود باید مثلا قوم آریایی ها که اومدند تو فلات ایران یه پرچم درست میکردند و هنوز هم همون پرچم بود.....

توی یه پرچم بعضا موضع و سیاستهای یه حکومت بخشیش به نمایش در میاد ، چطور شما پرچم رو نسبت میدید به مرد؟؟؟ آخه دلیلتون چیه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۲/اسفند/۹۰ ۴:۴۰)Havbb نوشته است: [ -> ]کی گفته پرچم مال مردمه؟؟؟؟؟ پس چرا وقتی ما انقلاب کردیم پرچم رو عوض کردیم مگه مردم عوض شدند؟؟؟

اگه اینطوری بود باید مثلا قوم آریایی ها که اومدند تو فلات ایران یه پرچم درست میکردند و هنوز هم همون پرچم بود.....

توی یه پرچم بعضا موضع و سیاستهای یه حکومت بخشیش به نمایش در میاد ، چطور شما پرچم رو نسبت میدید به مرد؟؟؟ آخه دلیلتون چیه؟

دقیقا پاسخ همینه.
پرچم رو حکومت ها طراحی می کنن و نماد حکومت یک کشوره نه مردم
پس آتش زدن پرچم آمریکا یعنی ما با سیاست های دولت آمریکا مشکل داریم...
یعنی ما با این نمادهای شیطانی که روی پرچمشون درست کردن مشکل داریم...
حتی خود مردم معترض آمریکا هم پرچم خودشونو آتیش میزنن!خب این یعنی چی؟ یعنی دارن به خودشون توهین میکنن یا یعنی با حکومتشون مخالفن؟؟

یا مثلا پرچم اسرائیل که کاملا نماد خیال باطل صهیونیست ها (اشغال نیل تا فرات ) هست رو آتش میزنیم. یعنی این آرزوتون رو به گور میبرید...

خب این خیلی قشنگه من نمیدونم بعضی مردم چرا الکی مخالفت میکنن!
ممکنه این بهانه رو بگیرند که اگر ما پرچم اونا رو آتیش بزنیم اوناهم پرچم ما رو آتیش میزنن. نخیر مردم آمریکا با حکومت ایران مشکلی ندارن که پرچمشو آتش بزنند.
اگرم کسی پرچممونو آتش بزنه به خاطر الله ی که روش داره یعنی با اسلام مخالفه!
کسایی که پرچم ایرانو آتیش میزنن همون کسایی هستن که از آتش زدن قرآن هم ابایی ندارند! و مطمئن باشید چنین ادمهایی منتظر نمیمونن ببینن ما کی پرچمشونو آتیش میزنیم تا اونا هم همین کارو کنن. چه ما این کارو بکنیم چه نکنیم اونا کار خودشونو میکنن!!!

یا علی
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع