شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
یک راست میرم سر اصل مطلب! اخیرا مسابقه ای در شبکه ی صهیونیستی فارسی 1 برگزار میشود با عنوان "تمام یا دوام"
البته این برنامه مسابقه نیست در واقع شبیه قماره ، یه شرکت کننده میاد و به صورت شانسی چند تا صندوق رو انتخاب میکنه و شانسی پول میبره.
توی این مسابقه از همه شهر های ایران شرکت میکنند و نکته قابل توجه اینکه همگی الزاما بدون حجاب باید در این مسابقه شرکت کنند.
آیا این دسیسه ای بسیار جدی برای منحرف کردن دختران ایران نیست؟ این که مدام اعلام کنند که ایشون از فلان شهر ایران اومده و تو این مسابقه شرکت داره میکنه.... و در پایان هم بدون هیچ زحمتی مبلغی جایزه میبره. و این یعنی علنا این شبکه جایزه گذاشته برای هرکس که کشف حجاب کنه و بیاد جلوی دوربین ها....
نا خودآگاه یاد اون سخنرانی دکتر عباسی افتادم که سال 83 قضیه قاچاق دختران ایرانی به دبی رو گفتند (اتفاقا این مسابقه هم توی دبی برگزار میشه) و گفتند که اگر بنا باشه یه مرکزی به وجود بیاد برای حیا زدایی از فرهنگ زنان ایرانی ، ما ساکت نخواهیم نشست چون این یک مسئله ی امنیت ملیه! برای این مرز و بوم حیا مطرحه که اگه زده بشه که چیزی نمیمونه.....
به نظرم باید یه جهاد جدی توی این زمینه صورت بگیره.... من نمیدونم دیگه من نمیتونم تحمل کنم..... حتی اگه همه تون بیکار بشینید یا بیاید اینجا مخالفت کنین من خودم شخصا تا اونجایی که از دستم بر میاد اقدام میکنم....
هر کی میاد یا علی!
مطلبه جالبی بود !!!
این خبر نشون میده که دشمن علاقه ی خیلی زیادی به کشف حجاب از بانوانه ایرانی داره !
پس قضیه خیلی جالب شد
حجاب چه می کنه که انقدر وجودش و یا عدمه وجودش برای دشمن مهم شده این مهمه !!!!
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۰۸)7zahra7 نوشته است: [ -> ]مطلبه جالبی بود !!!
این خبر نشون میده که دشمن علاقه ی خیلی زیادی به کشف حجاب از بانوانه ایرانی داره !
پس قضیه خیلی جالب شد
یه بحث توی تالار بود که یک زن فاسد میتونه کلی مرد رو نابود کنه اما چند تا مرد فاسد حریف یه زن پاک نمیشن.
یکی از مقدس ترین شخصیت های ما
((مادر)) است.
این ها مادران آینده مملکت هستند.اگر خراب شدند،مملکت خرابه میشه.
اگر سالم موندند مملکت سالم میمونه.
به نظر شما کسی که به خاطر یه مقداری پول از آبروی خودش میگذره میتونه در آینده مادر خوبی باشه؟
به قول استاد رائفی پور
زنان به لحاظ اثر نیمی از جامعه اند ولی به لحاظ آثاری تمام جامعه .
دشمن خوب فهمیده که انحطاط یک اجتماع قطع به یقین در دست زنان اون اجتماعه .
سلام .
آی همسنگرای من . آی سربازان جنگ نرم . به خدا فقط داریم حرف میزنیم . عمل رو گذاشتیم کنار . فقط میگیم که اوضاع خراب شده باید یک کاری کرد !
اینطوری نمیشه . به خدا هر یک ثانیه که معطل کنیم چندتا جوون رو از دست میدیم .
نمیدونم شاید فراموش کردیم که هنوزم توی میدون جنگ هستیم .
باید یک کاری کنیم . حالا می خواد این کار کوچیک باشه یا بزرگ .
آی منتظرای مهدی صاحب زمان یکم فکر کنید . چی دارید توی دستتون که به امام زمانتون بدید .
الان ممکنه خیلی از دوستان بگند که فعالیت در این سایت خودش نوعی فعالیت در عرصه جنگ نرم هست . بله قبول . ولی آیا
واقعا اونچیزی که باید به جوون امروز بدیم تا از راه اشتباهی که داره میره برگرده در این سایت وجود داره . آیا واقعا همه جوون
ها میان داخل این سایت تا بفهمن چی به چیه ؟
بازم میگم باید کاری بکنیم .
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزان
خب حالا که معلوم شده هدفشان از این کار فاسد و شوم چیست،باید در تلاش باشیم و فکر کنیم که چطور جلوی این مهم بزرگ نا اخلاقی را بگیریم.خب اولین را به نظر شخص اینست که ما میتوانیم به وبسایت فارسی1 مراجعه کنیم و در قسمت نظرات که مطمئنم حتما قسمت نظرات داره اعتراض خودمان را بگوییم و مردم رو از این را آگاه کنیم.البته این راهیست که به تنهایی اصلا ممکن نیست و چند نفر حتما باید دوش به دوش یکدیگر باشند و همکاری لازم را داشته باشند.
راه بعدی به نظر من جلو گیری از خارج شدن دختران مجرد و کوچک است که این کار را باید در قدم اول والدین خانواده مانع شوند و اول خانواده باید از ریشه درست باشد تا فرزند خراب از آب در نیاید.یا این که از مقامات بالا باید اقدام شود که فکر نمیکنم به زودی یا اصلا هیچ وقت ممکن نباشد.پس میماند همان راه اول که به نظر من در حال حاضر فقط همین چاره داریم.اگر کسی راه بهتری رو پیشنهاد کرد لطفا اطلاع بده تا با هم دیگر یکپارچه باشیم.
باتشکر
آیدین
اینکه بریم در سایت دشمن بر علیه خودش کار کنیم کاراشتباهی است . دلیلش رو هم در تاپیک ((بیداری اندیشه در فیسبوک)) گفتم .
باید کاری رو که میکنیم در بطن جامعه باشه .
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۱:۰۴)آیدین نوشته است: [ -> ]
خب اولین را به نظر شخص اینست که ما میتوانیم به وبسایت فارسی1 مراجعه کنیم و در قسمت نظرات که مطمئنم حتما قسمت نظرات داره اعتراض خودمان را بگوییم و مردم رو از این را آگاه کنیم.
داداش آیدین به نظرت گردانندگان ملعون فارسی وان نظرات ما رو تایید میکنه؟
خوب مشخصه که حذفشون میکنه.
ما باید توی جامعه خودمون فلسفه حجاب رو به شکل درست شرح بدیم تا مردم به حجاب روی بیارن.
(۱۳/اسفند/۹۰ ۷:۴۵)shafagh_mah نوشته است: [ -> ] (۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۰۸)7zahra7 نوشته است: [ -> ]مطلبه جالبی بود !!!
پس قضیه خیلی جالب شد
یه بحث توی تالار بود که یک زن فاسد میتونه کلی مرد رو نابود کنه اما چند تا مرد فاسد حریف یه زن پاک نمیشن.
یکی از مقدس ترین شخصیت های ما ((مادر)) است.
این ها مادران آینده مملکت هستند.اگر خراب شدند،مملکت خرابه میشه.
اگر سالم موندند مملکت سالم میمونه.
به نظر شما کسی که به خاطر یه مقداری پول از آبروی خودش میگذره میتونه در آینده مادر خوبی باشه؟
پس اون آقایون اراذل و اوباشی که به یه زن چادری ت ج ا وز میکنه و هتک حرمت میکنن؟ اونام توسط خانوم چادری منحرف شدن؟؟؟
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۴)حوا نوشته است: [ -> ]پس اون آقایون اراذل و اوباشی که به یه زن چادری ت ج ا وز میکنه و هتک حرمت میکنن؟ اونام توسط خانوم چادری منحرف شدن؟؟؟
خیلی ببخشید این چیزی که شما میفرمایید چند در صد اتفاق میفته؟
الان دیگه نیازی به این کارا نیست.نیازی به اعمال زور و تهدید نیست.
این دست اتفاقات هم در بیشتر موارد(نه همیشه) یه دلیل خاص داره.مثلا انتقام.
البته باید اعتراف کنم که بعضی از مردها به حدی بی شرف شدن که هیچ چیزی واسه اونا اهمیت نداره.