۱۴/اسفند/۹۰, ۲۱:۳۸
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان این مطلب دارای اهمیت بسیاری است که نیاز به آگاهی و هوشیاری زیاد از جانب ما داره
ببینید دوستان پروژه تقریبا جدیدی که غرب و بخصوص هالیوود اونو شروع کرده و تا حدود زیادی توش موفق بوده پروژه ی هست بنام مهدی دروغین که قبلا این پروژه مسیح دروغین نام داشت اما با آگاهی پیدا کردن فراماسونها درباره ی اسلام و امام زمان این پروژه به مهدی دروغین تغییر شکل یافت و یه جورایی مسیح کنار گذاشته شد
در واقع فراماسونها می خوان با این کار امام زمان رو همان دجال آخر زمان معرفی کنن که به نبرد با مسیح واقعی
میاد! من زمانی بخوبی متوجه این مساله شدم که تو فیس بوک با مسیحیان و یهودیان زیادی ارتباط برقرار کردم و از اونا درباره ی اخرزمان پرسیدم.
دو دسته اعتقاد بین مسیحیان و یهودیان درباره ی امام مهدی وجود داره:
1- دسته ی که هیچ چیز درباره امام زمان نمی دونه
2- دسته که میگه : Mahdi is Anti-christ
امکان نداره که شما غیر از این دوتارو از یک مسیحی یا یهودی بشنوید
نقطه ی شروع این پروژه از فیلم ارباب حلقه ها بود جایی که چشم دجال در لشکر مسلمانان قرار گرفت و خیلی از مردم دنیا حتی خود مارو گمراه کرد چون همه میدونن که چشم نماد ماسونهاست. اما حالا به سادگی میشه گفت چشم به این دلیل در ارتش اسلام بود که اسلام رو همون دجال آخرزمان معرفی کنه و همه ی ادیان موظفند که با این دین و منجی دروغینش بجنگن
(مثل این میمونه که شما صفت بد خودتون را به شخص دیگه ی نسبت بدید و مردم هم باور کنند و از اون شخص بیزار بشن)
ببینید اگه شما چشم سایرون رو همین هتل شیطانی در نظر بگیرید پس کوه آتش که حلقه توش نابود میشه کجاست؟
جوابش بسیار ساده است خانه ی کعبه!
جایی که قرار است امام زمان منجی بشریت بدست پلید شیطان صفتان(که آرزو بر دلشون میمونه) نابود بشه و درواقع حلقه ی قدرت در مقدس ترین مکان اسلام نابود بشه
در واقع فراماسونها می خوان با این کار امام زمان رو همان دجال آخر زمان معرفی کنن که به نبرد با مسیح واقعی
میاد! من زمانی بخوبی متوجه این مساله شدم که تو فیس بوک با مسیحیان و یهودیان زیادی ارتباط برقرار کردم و از اونا درباره ی اخرزمان پرسیدم.
دو دسته اعتقاد بین مسیحیان و یهودیان درباره ی امام مهدی وجود داره:
1- دسته ی که هیچ چیز درباره امام زمان نمی دونه
2- دسته که میگه : Mahdi is Anti-christ
امکان نداره که شما غیر از این دوتارو از یک مسیحی یا یهودی بشنوید
نقطه ی شروع این پروژه از فیلم ارباب حلقه ها بود جایی که چشم دجال در لشکر مسلمانان قرار گرفت و خیلی از مردم دنیا حتی خود مارو گمراه کرد چون همه میدونن که چشم نماد ماسونهاست. اما حالا به سادگی میشه گفت چشم به این دلیل در ارتش اسلام بود که اسلام رو همون دجال آخرزمان معرفی کنه و همه ی ادیان موظفند که با این دین و منجی دروغینش بجنگن
(مثل این میمونه که شما صفت بد خودتون را به شخص دیگه ی نسبت بدید و مردم هم باور کنند و از اون شخص بیزار بشن)
![[تصویر: f98f1617165b.jpg]](http://eint.net76.net/photos/f98f1617165b.jpg)
ببینید اگه شما چشم سایرون رو همین هتل شیطانی در نظر بگیرید پس کوه آتش که حلقه توش نابود میشه کجاست؟
جوابش بسیار ساده است خانه ی کعبه!
جایی که قرار است امام زمان منجی بشریت بدست پلید شیطان صفتان(که آرزو بر دلشون میمونه) نابود بشه و درواقع حلقه ی قدرت در مقدس ترین مکان اسلام نابود بشه
دوستان این پروژه کاملا جدی هست و در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا امام مهدی را همون ضد مسیح میدونن که این وظیفه ی ماست تا حدودی جلوی این گمراهی جهانیرو بگیریم هر چند که وقتی امام زمان بیاد همه چیز ثابت خواهد شد اما این دلیل بر سکوت ما نمیشه

اما شما دوستان بزرگوار بلديد كه
.
![[تصویر: Islam-is-a-peaceful-religion-2-300x210.jpg]](http://www.deraismailkhan.org/wp-content/uploads/2011/04/Islam-is-a-peaceful-religion-2-300x210.jpg)