(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]پسر خوب کسی به احترامی نکرده
ما مستند به آیات قرآن و روایات میتوانیم اثبات کنیم کفر خلیفه ی اول و دوم رو
اینهم افراط نیست
در ضمن خود خدا که میگه تفرقه نکنید و به حبل الله متین چنگ زنید
باتوجه به اینکه حبل الله متین ولایت علی بن ابیطالب است
و میتوانیم اثبات کنیم
هر کسی غیر از مذهب شیعه ی 12 امامی هست ناحق هست
و تنها قرائت اسلام حقیقی تشیع است آن هم بدون بی احترامی
چرا که نیازی به بی احترامی نداریم
از کی تا حالا
تبیین حق از باطل شده است افراط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسی گفته تبیین حق از باطل عامل تفرقه است
اینکه کسی زیر بار حرف حق نره
نشانه ی کبر و حماقت اوست
و کسی که حق را ببیند و انکار کند خودش بر طبق تفرقه کوبیده
وگرنه نمیشود گفت که شما حق را نگو و بگذار حق و باطل مخلوط شود تا وحدت حفظ شود
بحث ما تبیین حق از باطل است
آن هم مستند و مستدل
کسی اینجا بی احترامی نکرده و قرار هم نیست بکند
و اساساً حق نیازی به بی احترامی ندارد در برابر باطل
آقا جان من عزیز من توروخدا قسم بگو حرف حسابت چیه؟ من نمی دونم تو چیو میخوای به من ثابت کنی ؟ حرفتو رک وپوست کنده بزن .نمیخوای بیا تو خصوصی بگو که چی می خوای بگی . خوب اینایی روکه شما می گی رو که من قبول دارم فقط میمونه یه چیزایی که به نظر شما جزئیه ویا شاید هم سلیقه ای باشه . حالا همین عقایدو بیا با نظم و دسته بندی بگو .به این امید که اگه عقاید من غلطه با کمک شما درست بشه

ممنون

شما گفتی اینهای که شما میگی افراطی هست
و مصداق تفرقه افکنی است
بنده هم بسیار ساده با ذکر دلایلی گفتم که نه افراطی است و نه مصداق تفرقه
مسئله بسیار واضح است
همین

آقا جان وقتی به یه برادر اهل تسنن بر می گردن میگن نجس این نمی تونه عامل تفرقه باشه؟ بابا توروخدا خودتو بذار جای اون بابا ...اصلا نمی خواد این کاررو بکنی من توی یک تاپیک در جواب شما می نویسم که نجسی بر فرض مثال که همین طور هم هست اگرحمل بر جهالت بنده هم بشود باز شما ناراحت نمی شوی ؟آیا باعث نمی شود که بین ما دوتا برادر دینی فاصله بیفتد؟ لطفاً یک کمی واقع بین باش .دوست عزیزم

توهین کاملا نکوهیده است .
اهل تسنن هم مسلمان بوده و نجس نیستند.
منتها بحث منطقی کار خوبیست
در پناه خدا
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۰)jebreel نوشته است: [ -> ]آقا جان وقتی به یه برادر اهل تسنن بر می گردن میگن نجس این نمی تونه عامل تفرقه باشه؟ بابا توروخدا خودتو بذار جای اون بابا ...اصلا نمی خواد این کاررو بکنی من توی یک تاپیک در جواب شما می نویسم که نجسی بر فرض مثال که همین طور هم هست اگرحمل بر جهالت بنده هم بشود باز شما ناراحت نمی شوی ؟آیا باعث نمی شود که بین ما دوتا برادر دینی فاصله بیفتد؟ لطفاً یک کمی واقع بین باش .دوست عزیزم
اگه صرفاً به کسی نجس بگی نکوهیده است
اما اگر با دلیل و سند و مدرک و آیات و روایات و دلایل عقلی و نقلی اثبات کنی و بگی که چرا من نجس هستم
اگر کلامت حق باشد
دیگر دلیلی برای ناراحتی من وجود ندارد اگر کلامت حق باشد

و آنگاه این من هستم که باید اقدام به تطهیر خودم کنم
در موقع بحث منطقی کردن هم نیازی به استفاده از الفاظی مانند
آقا جان و باباجان نیست
تفرقه هم با تبیین حق از باطل آنهم مستدل و مستند تفاوت دارد جناب جبریل
گویا پستهای بنده را نمیخوانید
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]چه کسی گفته تبیین حق از باطل عامل تفرقه است
اینکه کسی زیر بار حرف حق نره
نشانه ی کبر و حماقت اوست
و کسی که حق را ببیند و انکار کند خودش بر طبق تفرقه کوبیده
وگرنه نمیشود گفت که شما حق را نگو و بگذار حق و باطل مخلوط شود تا وحدت حفظ شود
بحث ما تبیین حق از باطل است
آن هم مستند و مستدل
کسی اینجا بی احترامی نکرده و قرار هم نیست بکند
و اساساً حق نیازی به بی احترامی ندارد در برابر باطل
بزرگتر نوشتم تا راحت بخوانی جناب جبریل
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر میکنم دلیل اصلی طرز فکر اشتباه بچه های تالار در مورد شما ارسال شما
اینجا در رد شأن نزول آیه ای که مربوط به امام علی (علیه السلام) است و همچنین این ارسال
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۴)jebreel نوشته است: [ -> ]من اصلاًمتوجّه نمیشم این حبّ وبغضی که می گین سر منشأاصلیش کجاست
و ارسال هایتان در تبلیغ مشاری العفاسی وهابی بوده است.
تا جایی که حقیر با روش این تالار آشنا شدم اینجا یک سنتی وجود داره که اگر کسی راه اشتباهی رو میره طوری باهاش برخورد میشه که اگر شیعه هست دقت بیشتری در ارسال هاش بکنه (نمونش برخورد یک هفته پیش با بنده که اولش به دل گرفتم اما بعد که دقت کردم دیدم حق با بچه هاست و سعی کردم خودم رو اصلاح کنم.)
و اگر هم از اهل سنت هست راه را برای مناظره بدون جنجال باز می گذارند. (که کاربران در اینطور مواقع معمولا بحث رو نصفه میگذارن و فرار رو بر قرار ترجیح میدن!!)
و اگر جزو گروه دیگری هست هم خود به خود به خارج از تالار هدایت میشه! (نمونش یک بنده خدایی که ماه گذشته میومد شبه پراکنی می کرد و دیگه خبری ازش نیست.)
با تشکر از یا ثارالله ودیگر دوستان

ازتون وقت میخوام تا روصحبت هاتون فکر کنم همچنین از عزیزان خواهش می کنم اگه کتابی تو این زمینه میشناسن تو همین پست معرفی کنند تا مطالعش کنم اگه شبهات برطرف شد که خدارو شکر اگرم نشد سوالا تمو تو یه جای مناسب مطرح می کنم تا عزیزان بهش پاسخ بدن
تولّی وتبرّی.وحدت وتفرقه واینجور چیزا...
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۲)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]و ارسال هایتان در تبلیغ مشاری العفاسی وهابی بوده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . بنده امروز داشتم میگشتم دنبال مشخصات این قاری
ولی جایی پیدا نکردم مذهبشون رو
خیلی برام سوال شده.. آیا کسی دلیل و سندی برای اثبات وهابی بودن ایشون داره؟
چون قرائتشون واقعا زیباست اما همش این تو فکرمه که نکنه طرف وهابیه با همون دهنی که لعن میگه داره قران میخونه!!!!
خلاصه ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره بگه
یا علی