نقل قول:علاوه در احادیث گفته شده دجال مرده را زنده میکنه
کدام شخص مرده زنده میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
در مورد زنده کردن مرده برای حقیر مدتها سوال بود که دجال یک نیروی شیطانیست و نمیتواند مرده زنده کند چون این امر فقط در حیطه اراده خداوند است
از بزرگان سوال کردم فرمودند که این دجال مرده را زنده نمیکند . بلکه اجنه خود را به شکل فرد مرده مجسم میکنند و بیننده خبال میکند مرده زنده شده است !
الان در افریقا هم بعضی جادوگران این کار را انجا میدهند!
یا حق
نقل قول:مسلماً دجال نمی تواند یك فرد باشد احتمالاً یك جریان باشد ، یك تفكر، كه آن همین تفكر فرامسونری است.
نقل قول:دجال طبق روایات مردی است
خوب اینکه صریح گفته دجال یک مرد هست پس چرا میگین که نمیتواند یک فرد باشد!
یک سخنرانی گوش دادم میگفت، روایات زیادی وجود داره که هر اتفاقی که در امت های دیگر رخ داده حتما در آخرالزمان هم رخ میده حتی اتفاق های خیلی کوچیک. یکی از اتفاق های بزرگ فرعون بوده که ادعای خدایی میکرده افراد زیادی اون رو به خدایی قبول داشتن. پس میتونیم بگیم در آخرالزمان هم فردی میاد ادعای خدایی میکنه و خیلی ها هم قبول میکنن. قطعا مردم یک فرد معمولی رو به عنوان خدا قبول نمیکنن و به احتمال زیاد اون دجاله با کارهای عجیبش.
بعدش هم من دلیلی نمیبینم که توی روایات بیان به امواج رادیویی بگن الاغ دجال! خوب خودشو توضیح میدن چرا بگن الاغ دجال!
یا شما میگین جریان فراماسونری همون دجاله! فراماسونری پیشانی داره؟ یک چشم داره؟
از آسمان باران نازل می كنه؟ از زمین گیاه می رویانه؟ حالا الاغش یکم با اون مثال جور در میاد ولی خودش اصلا نه.
بعدشم به نظرتون نباید حداقل یک روایت باشه که بگه دجال شبیه این توصیف هاست و خود چنین موجودی وجود نداره؟ شایدم باشه من نمیدونم.
(۳۰/مرداد/۹۲ ۰:۳۹)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]خوب اینکه صریح گفته دجال یک مرد هست پس چرا میگین که نمیتواند یک فرد باشد!
یک سخنرانی گوش دادم میگفت، روایات زیادی وجود داره که هر اتفاقی که در امت های دیگر رخ داده حتما در آخرالزمان هم رخ میده حتی اتفاق های خیلی کوچیک. یکی از اتفاق های بزرگ فرعون بوده که ادعای خدایی میکرده افراد زیادی اون رو به خدایی قبول داشتن. پس میتونیم بگیم در آخرالزمان هم فردی میاد ادعای خدایی میکنه و خیلی ها هم قبول میکنن. قطعا مردم یک فرد معمولی رو به عنوان خدا قبول نمیکنن و به احتمال زیاد اون دجاله با کارهای عجیبش.
بعدش هم من دلیلی نمیبینم که توی روایات بیان به امواج رادیویی بگن الاغ دجال! خوب خودشو توضیح میدن چرا بگن الاغ دجال!
یا شما میگین جریان فراماسونری همون دجاله! فراماسونری پیشانی داره؟ یک چشم داره؟ از آسمان باران نازل می كنه؟ از زمین گیاه می رویانه؟ حالا الاغش یکم با اون مثال جور در میاد ولی خودش اصلا نه.
بعدشم به نظرتون نباید حداقل یک روایت باشه که بگه دجال شبیه این توصیف هاست و خود چنین موجودی وجود نداره؟ شایدم باشه من نمیدونم.
سلام دوست من
اگه یه روز یه آدم یا یه موجود یک چشم سوار خر بشه و بگه من خدا هستم شما باور میکنی اصلا جرات میکنی نزدیکش بشی - دلیل اینکه در زمان ائمه دجال رو یک موجود یک چشم با یه الاغ توصیف کردن این بوده درک مردم اون زمان بیشتر از این نبوده آخه 1400 سال پیش کسی چه میدونست رسانه چیه ، امواج چیه - در مورد فراماسونری هم بهتره بدونید که معروف ترین و شاید مهمترین نمادشون تک چشمه و همچنین به نظر من فراماسونری یکی از بزرگترین فتنه های تاریخه اگه اشتباه نکنم تو یه روایت خوندم که دجال هم بزرگترین فتنه رو پرپا میکنه
راستی یه چیز دیگه در مورد این که در روایت گفته شده ( دجال مردی است ) بهتره بدونید که هیج زنی حق عضویت در فراماسونری رو نداره و همه ی فراماسون ها مرد هستن
نقل قول: سلام دوست من
اگه یه روز یه آدم یا یه موجود یک چشم سوار خر بشه و بگه من خدا هستم شما باور میکنی اصلا جرات میکنی نزدیکش بشی
سلام
اینجوری که شما گفتین هیچکی باور نمیکنه

بله وقتی دجال بیاد با اون صفاتی که در پست اول گفتین و از آسمان باران باراند و از زمین گیاه برویاند و روز مردم رو بدهد به یقین افراد زیادی اون رو به خدایی قبول میکنند. الحمدالله ما مسلمان هستیم و این مسائل رو میدونیم.
شما اگه توجه کرده باشین مستندها و عکس ها و ... زیادی داریم که مردم کسی رو به عنوان خدا دارن عبادت میکنن. توی یک مستند یک فرد عادی خودش رو خدا معرفی کرده بود و مردم داشتن اون رو عبادت میکردن و یا یک تاپیکی بود همین یکی یا دو روز پیش خوندم جسد یک موجود عجیب پیدا شده بود و مردم داشتن عبادتش میکردن. خوب وقتی دجال بیاد با این ویژگی های عجیب قطعا خلیییییی ها اونو به عنوان خدا قبول میکنند.
نقل قول:دلیل اینکه در زمان ائمه دجال رو یک موجود یک چشم با یه الاغ توصیف کردن این بوده درک مردم اون زمان بیشتر از این نبوده آخه 1400 سال پیش کسی چه میدونست رسانه چیه ، امواج چیه
حرفتون درست ولی به نظرم شاید بهتر هم میشد توصیف کنند. میتونستن بگن موجودی هست با فلان ویژگی، چرا بگن الاغ. البته باز هم باید بررسی و تحقیق بیشتر صورت بگیره تا بفهمیم حقیقت چیه و اطلاعات من اندکه و بیشتر از نمیدونم شاید حرف شما درست باشه.