(۱۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۴)yashar1374 نوشته است: [ -> ]اما سوال !
وقتي كه ما مثلا دروغ ميگيم چه نشانه اي از خدارو انكار ميكنيم ؟ اصلا با دروغ گفتن نشانه اي از خدارو انكار ميكنيم ؟ ( با توجه به اين كه انسان با دروغ گفتن هم گمراه ميشه )
سلام
در روایت داریم که کسی از مولا میپرسد که آیا ممکن است مومن دروغ بگوید
مولا پاسخ میدهند کلّا، هرگز
هرگز مومن دروغ نمیگوید
اما چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کسی که دروغ میگوید به دو نیت آن را بیان میکند
یا بدست آوردن سود
یا دفع ضرر
و مومن معتقد است که لا موثر الفی الوجود ألا الله
در عالم وجود تنها خدا اثر بخش است
یعنی چه
یعنی تا خدا إذن ندهد
کل عالم هم که جمع شوند نمیتوانند سودی به من برسانند یا از رسیدن سودی به من جلوگیری کنند،
و تا کل عالم هم جمع شوند نمیتوانند ضرری از من دفع کنند یا به من ضرری برسانند!
چاقو برنده است
اما تا خدا إذن ندهد اثر برندگی ندارد چاقو بر گلوی اسماعیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی که دروغ میگوید غیر خدا را در رسیدن سود یا دفع ضرر شریک خدا میداند در اثر داشتن
و این شرک است و مومن مشرک نیست!!!!!!!
امام سجاد علیه السلام میفرمایند:
((بهترین کلید گشایش کارها راستگویی است!!))
ببینید بسیار جالب است، امام می توانستند خیلی چیزها را به عنوان بهترین کلید معرفی کنند،
مثلاً صبر، تلاش و پشتکار و استقامت ، حسن تدبیر ، مشورت ، توکل و ... اما میفرمایند بهترین کلید گشایش راستگویی و صداقت است. اگه می خوای تو زندگیت گره کور نیافته با خودت و مردم و خدا صادق باش
خیلی جالب اگه تو این دنیای امروز که حتی مذهبی هاشم در معادلات زندگیشون سکولار فکر میکنند بگی اگه میخوای کارت راه بیافته راست بگو خداوکیلی مسخرت نمی کنند؟
علت این است که باز در اینجا به این علت گشایش کارها با راستگویی محقق میشود چرا که راستگو در حقیقت متوکل است به خدای خودش و به خدایش و وعده هایش ایمان دارد
و اثر بخش را در امور تنها خدا میداند
باز در رویاتی دیگر مولا علی میفرمایند:
حاجات خود را عزتمندانه بیان کنید که براورده شدن آن به دست خداست!!!!!!!!!!
این حدیث را باید با طلا نوشت
میدونید یعنی چی؟
یعنی اون کسی که باید بیاندازد به دل طرف مقابل شما که به شما بگه آره یا نه اوست کریم است که قلوب در تصرفش است
کسی که حقیقتاً این حدیث را باور کند به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی پاچه خواری نمیکند!!!!!! نیازی هم ندارد که برای راه افتادن کارهایش به دروغ متوسل شود
نمیدانم کفایت میکرد یا باز توضیح بیشتر لازم است
در حد وسع اندکم در خدمتم
یا علی