تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حواسمان به ارسال های مان باشد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام:
امروز در تالار به موضوع خاصی برخوردم و خواستم کمی اطلاعات درباره آن پیدا کنم.
موضوع مربوط به مراحل ایمان یعنی "زهد، تقوا، ورع و رضا" بود
همین عبارت را در گوگل جستجو کردم.
و طبق معمول بدون دیدن نام سایت، اولین گزینه در نتایج جستجوی گوگل را باز کردم
و با کمال تعجب دیدم، که دوباره به تالار بازگشتم،
خلاصه اینکه متنی که برایم آورد، دقیقا متنی بود که خودم چند وقت پیش در تالار نوشته بودم.

نتیجه اینکه:
دوستان حواسمان باشد که چه می نویسیم و حواسمان باشد که ناخواسته کسی را گمراه نکنیم
کار در این World Wide Web بسیار خطرناک و لبه تیغ است. نکند که مطلبی را بنویسم که تا مدت های طولانی باعث بیراه رفتن دیگران شود و حتی خودمان هم از آن خبری نداشته باشیم.

در آن صورت حق الناسی به گردن ما خواهد بود که عمرا بتوان از عهده ی آن برآمد. :s
یک نکته کوچیک.
علاوه بر اینکه ممکنه افراد دیگه بیراه برن،ممکنه حرفی زده بشه که باعث رنجش خاطر دیگری بشه.
بعضی اوقات ،بعضی پستها واقعا تامل برانگیزه.منظورم اینه که فرد پاسخی میده که طرف مقابلش ناراحت میشه یا احساس میکنه اشتباه بزرگی مرتکب شده.در حالی که همه ما انسانیم واشتباهات خودمون رو داریم.
موضوع خیلی مهمی رو مطرح کردید.ممنون.
سلام.
بله من هم با نظر دو عزیز موافقم. باید حواسمون کاملا جمع باشه که با حرفای مغرضانه و غیر مستندمون هم موجبات گمراهی دیگران رو فراهم نکنیم، هم باعث رنجش سایر دوستانمون تو این تالار و تفرقه و عدم وحدت بشیم.
با تشکر از محمد برای گوشزد کردن این مهم.
سلام
من هم با شما عزيزان موافقم
بايد دوستان زحمتي بيشتر از copy or paste بكشند.Smile
انشاالله
ما چه بخواهیم و چه نخواهیم نماینده قشر مذهبی هستیم.
بعضی دوستان مثل اینکه نمی خواهند بعضی مسایل را قبول کنند و فقط می خواهند از روی تعصب یک مسئله را دنبال کنند .
چرا ما نمی خواهیم قبول کنیم که هر مسئله ای که دنبالش یک استدلال قوی باشد را ملت قبول می کنند.
نه چیزی که ما می خواهیم روی آن پافشاری کنیم.
تعجب می کنم از این مسئله. Huh
سلام به همه دوستان:

چند روز پیش برای انجام کاری به شرکتی مراجعه کرده بودم.
بطور ناگهانی تصویری روی تابلوی اعلانات شرکت نظر مرا به خود جلب.
نزدیک تر که رفتم متوجه شدم، تصویر مربوط به امضای یکی از کاربران تالار یعنی دوست عزیزمان جناب Aftab2014 می باشد.

[تصویر: saied.jpg]

در این دنیا مجازی و بی در و پیکر باید خیلی حواسمان را جمع کنیم
چون حرفهایی که می زنیم خیلی دورترها ممکن است تاثیری عمیق بر فردی بگذارد
خواه خوب باشد یا بد!

با تشکر
یا علی مدد
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام دوستان

متاسفانه چند وقتیه اتفاق خیلی بد و خطرناکی داره توی تالارهای گفتگو ، وبلاگ ها و سایت های مذهبی میوفته....

نمی دونم از روی خشمه، یا چه دلیل دیگه ای وجود داره اما

جدیدا قبح گذاشتن بعضی موسیقی های غیر حلال در سایت های مذهبی ریخته شده

خود من که چندین ماهه یک آهنگ هم گوش ندادم امروز از یک تالار مذهبی برام یک ایمیل اومده بود که فلان رپ خون در جواب شاهین نجفی آهنگ خونده و دانلود کنید...بنده هم دانلود کردم و در کمال حیرت دیدم بجز فحش و ناسزا چیز دیگه ای نیست!! به 1 دقیقه از آهنگ هم نرسیدم که مجبور شدم خارج شم

قبل از اون هم یک رپ دیگه رو از تالار خودمون دانلود کردم!!!! باورش برای خودم هم سخته !

شاید برای فرونشاندن خشممونه که داریم این کار رو می کنیم اما

دوستان توجه کنید که هدف وسیله رو توجیه نمی کنه...یادمون نره که گوش دادن به بعضی آهنگ ها حرامه

کار حرام انجام ندیم به خاطر فرونشوندن خشممون

تازه از غناش هم که بگذریم ، این آهنگا پر از فحش و دری وریه!

یک استفتاء از امام خامنه ای (م.ظ) خوندم که توش نوشته بود به هتاکین لقب حرامزاده ندید.(ِیعنی فحش ندید!)

خود من متاسفانه توی اس ام اسی که در مورد شاهین نجفی پخش کردم ....Sad

درضمن از مدیران محترم هم انتظار بیشتری میره..
دیروز یک کاربر اومد در مورد نظر مخالف یک رپ خون به اسم هیچکس در مورد شاهین نجفی صحبت کرد ، بعد دیدم کلی مدیر زیر پست تشکر زدن!!! آخه مگه خود هیچکسو قبول داریم ما که نظرش واسمون مهم باشه؟؟؟

این پستایی که تبلیغ موسیقی می کنند هم حذف کنید خواهشا، نذارین قبح این عمل بریزه....

یا علی النقی (علیه السلام)

این رو هم یادمون باشه که :

(۱/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ما چه بخواهیم و چه نخواهیم نماینده قشر مذهبی هستیم.
دوستان گرامی سلام
در تایید پست های قبلی ، بنده هم معتقدم که اگر قرار هستش چیزی بگیم بهتر هست هم منطقی باشه هم سند دار .
چون اگه جایی یا کسی گفت این چه حرفیه یا مدرکت چیه ، نگیم : (من به این نتیجه رسیدم و شما حالا حالا متوجه منظورم نمیشی) . ممکنه ما که پایه اعتقاداتمون یکیه بهم گیر ندیم که سند این حرفت چیه همکار محترم ، ولی بقول دوست و همکار گرامی " فاطمه خانم : ما چه بخواهیم و چه نخواهیم نماینده قشر مذهبی هستیم."
پس هم مراقب حق الناس هم حق الله و هم مراقب این باشیم که حرفامون مستند باشه.
با تشکر از همه همکاران و هم سنگران .
یا علی
به نام خدا

سلام

دوستان برخورد ما نباید طوری باشه , که دیگران بگویند , اینهم از این مسلمان !

ترا بخدا توجه کنید ! یکی از کسانیکه تاپیکی بسیار پر بازدید و پر مطلب در انجمن ایجاد کرده , از کسانیه که در یه مکاتبه شخصی , واقعا منو رنجوند و خدا میدونه با اینکه بخشش باید از مشخصات یه مسلمان باشه با این حال هر موقع نامشو تو
موضوعات مختلف میبینم , با خودم میگم ...این همونه !

شاید من نباید قضاوت کنم اما تو اجتماع واقعا یه وضعی شده که به این نتیجه رسیدم که از مسلمانها و کساییکه بیشتر از اسلام دم میزنند باید ترسید !

ببخشید دوستان اما این یه واقعیته ! خودمم بقول معروف چراغ خاموش میام و میرم برای اینکه دیگه هر کی ببینه نمازی میخونیم و
روزه ای میگیریم , تازه اعتمادش سلب میشه !

واقعا دلم بدرد اومد از اینکه جواب مکاتبه بسیار محترمانه من این میشه که یه دروغگو هستم و چیزای بد دیگه ای بهم نسبت داده میشه !

خدا رو شکر که بحث عمومی نبود وگرنه یه بازدید کننده , میتونست ببینه که چه جالب یه شیعه طرف مقابلشو به هر چیزی متهم میکنه .

دوستان مواظب باشیم .
سلام
خیلی تاپیک به جایی بود، برای بنده هم پیش آمده با مطرح کردن یک سوال ذهنی متاسفانه بعضی از کاربرا برداشت اشتباه کردن به بنده لقب منافق و معاند و ... دادن. اول خیلی ناراحت شدم ولی بعد دیدم مقصر اصلی خودم هستم.
برای پست زدن اینجا خیلی باید دقت بشه، فضای مجازی برای ما به مثابه میدان جنگ برای جهادگر است.
فقط مشکلی که اینجا وجود داره به راحتی نمیشه طرف مقابلتو ببینی پس باید با احتیاط حرکت کنی.

گاهی میشه یک حرفی میزنیم و نقطه شروعی میشه واسه بدخواهان(یک جورایی خودمون سر نخ میدیم)
اینجا باید شور با شعور همراه باشه و گرنه ...
آدرس های مرجع