۶/فروردین/۹۰, ۱۶:۳۰
صفحه: 1 2
۸/فروردین/۹۰, ۱۹:۳۵
فایل srt دوستمون مشکل encoding داره
مشکلش رو حل کردم ، الان می تونید دانلود کنید
http://www.islamupload.ir/images/1vn7av9...sssp2w.zip
مشکلش رو حل کردم ، الان می تونید دانلود کنید
http://www.islamupload.ir/images/1vn7av9...sssp2w.zip
۸/فروردین/۹۰, ۲۲:۲۷
(۸/فروردین/۹۰ ۲۰:۳۳)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشین ولی اینم که دوباره مشکل داره.......!!!!!!!!!!!!!!
یاعلی
چه مشکلی دوست عزیز
الان چک کردم ، برای ترجمه هم می تونید با Notepad براحتی محتواش رو ببینید
۹/فروردین/۹۰, ۱۷:۱۹
من که گفتم،هستم...
ولی حجم ترجمه زیاده،با توجه به اینکه من دانشجو ام،شاید تا 3 ماه طول بکشه ترجمه اش کنم...
حالا اگر کسی باشه که بتونیم با هم کار رو پیش ببریم،خب زمانش خیلی کم تر میشه..
ولی حجم ترجمه زیاده،با توجه به اینکه من دانشجو ام،شاید تا 3 ماه طول بکشه ترجمه اش کنم...
حالا اگر کسی باشه که بتونیم با هم کار رو پیش ببریم،خب زمانش خیلی کم تر میشه..
۱۰/فروردین/۹۰, ۷:۳۴
سلام دوستان
به لطف خدا و یاری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منم برای ترجمه هستم
می تونید روی من هم برای ترجمه حساب کنید
عربیم فول فوله...
به لطف خدا و یاری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منم برای ترجمه هستم
می تونید روی من هم برای ترجمه حساب کنید

عربیم فول فوله...
۱۵/فروردین/۹۰, ۱۱:۱۳
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم . اولا دم همتون گرم گرم . علي يارتون . من همين جا تمايل خودم رو به منظور هر گونه كمك به اين سايت اعلام مي كنم .زبانم هم تعريف از خود نباشه خوبه خوبه . اگه كمكي از دستم سخته هستش به من يه جوري خبر بديد!
من تازه ديشب ظهور رو ديدم . لعنت به اين فراموسونر ها ! بابا اين پدرسوخته ها تا ايران خودمون هم به شدت رشد كردند . من در خيلي از طراحي ها انجام شده ساختماني در ايران نشانه هاي بسيار بارزي از فراماسونري ديدم . اونقدرهم آدم دينداري نيستم اما هميشه به خودم ميگم خدا راست ميگه كه : فهم لا يبصرون .
در خدمت تمام بچه هاي سايتيم .
بي خوابم بلكه نخوابم .
من تازه عضو شدم . اولا دم همتون گرم گرم . علي يارتون . من همين جا تمايل خودم رو به منظور هر گونه كمك به اين سايت اعلام مي كنم .زبانم هم تعريف از خود نباشه خوبه خوبه . اگه كمكي از دستم سخته هستش به من يه جوري خبر بديد!
من تازه ديشب ظهور رو ديدم . لعنت به اين فراموسونر ها ! بابا اين پدرسوخته ها تا ايران خودمون هم به شدت رشد كردند . من در خيلي از طراحي ها انجام شده ساختماني در ايران نشانه هاي بسيار بارزي از فراماسونري ديدم . اونقدرهم آدم دينداري نيستم اما هميشه به خودم ميگم خدا راست ميگه كه : فهم لا يبصرون .
در خدمت تمام بچه هاي سايتيم .
بي خوابم بلكه نخوابم .
۱۴/مرداد/۹۰, ۲۳:۵۳
با سلام
دوستان از قرار دادن لینک هایی که سانسور نشده جداً خودداری نمایید ، گزارش شده یکی از دوستان که لینک گذاشته ، ویدیوش بدون سانسور ، لطفاً اصلاح نمایید
در صورت قرار دادن این گونه لینک ها با فرد خاطی شدیداً برخورد خواهد شد
با تشکر
دوستان از قرار دادن لینک هایی که سانسور نشده جداً خودداری نمایید ، گزارش شده یکی از دوستان که لینک گذاشته ، ویدیوش بدون سانسور ، لطفاً اصلاح نمایید
در صورت قرار دادن این گونه لینک ها با فرد خاطی شدیداً برخورد خواهد شد
با تشکر
۱۵/مرداد/۹۰, ۰:۰۲
آقا با کسب اجازه از بزرگ تر ها بنده در ترجمه ی انگلیسی به فارسی یه چیز هایی رو بلدم اگه به دردتون می خورم بسم الله 

۲۵/مرداد/۹۰, ۱:۱۳
راستش ترجمه این مستند به همان دلیلی که جناب "علائم ظهور" پروژه ترجمه مستند دوم عبدالله هاشم رو متوقف کردند،متوقف شد..
۲۵/مرداد/۹۰, ۲:۰۱
(۲۵/مرداد/۹۰ ۱:۱۳)mehrnaz نوشته است: [ -> ]راستش ترجمه این مستند به همان دلیلی که جناب "علائم ظهور" پروژه ترجمه مستند دوم عبدالله هاشم رو متوقف کردند،متوقف شد..
یعنی قصد ترجمشا ندارید ! چرا ؟ مگه دلیلشون چیه ؟
اگه خواستید ترجمه مستند ها را ادامه بدید (هر مستندی که بچه ها صلاح دیدند) و متن ندارید من برای نوشتن گفتارها اعلام آمادگی می کنم
صفحه: 1 2