۲۰/فروردین/۹۱, ۱۶:۴۶
صفحه: 1 2
۲۱/فروردین/۹۱, ۰:۵۵
یه تجربه ای که داشتم و خیلی وقته دلم می خواسته بگم:
یه راهی برای پیشگیری از انجام دوباره ی گناه
راستش کافیه از ته دل از خدا بخواین که خودش ما را از گناه حفظ کنه!ولی پیشنهاد میکنم هر وقت میدونید که احتمال داره دوباره در شرایط گناه قرار بگیرین دعای 17(دعای آن حضرت چون نام شیطان برده میشد) صحیفه ی نورانی سجادیه را بخونین.باور کنین خدا خیلی خیلی زیبا شما را از شر شیطان و آن گناه حفظ میکنه طوری که تصورشم نمیکنید حتی ممکنه دیگه شرایط اون گناه براتون پیش نیاد!
انس گرفتن با این صحیفه ی نورانی خیلی برکات داره!امتحان کنین
التماس دعا
یه راهی برای پیشگیری از انجام دوباره ی گناه
راستش کافیه از ته دل از خدا بخواین که خودش ما را از گناه حفظ کنه!ولی پیشنهاد میکنم هر وقت میدونید که احتمال داره دوباره در شرایط گناه قرار بگیرین دعای 17(دعای آن حضرت چون نام شیطان برده میشد) صحیفه ی نورانی سجادیه را بخونین.باور کنین خدا خیلی خیلی زیبا شما را از شر شیطان و آن گناه حفظ میکنه طوری که تصورشم نمیکنید حتی ممکنه دیگه شرایط اون گناه براتون پیش نیاد!
انس گرفتن با این صحیفه ی نورانی خیلی برکات داره!امتحان کنین
التماس دعا
۲۱/فروردین/۹۱, ۱:۰۱
ممنون از همتون كه علاوه برخودسازي خودتون به فكر ما كوچولوها هم هستين
خدا خيرتون بده.
اجرتون شهادت در راه سربازي امام زمان ايشاا...
خدا عمر بابركت بهتون بده.
بيشترازاين بلد نيستم

خدا خيرتون بده.
اجرتون شهادت در راه سربازي امام زمان ايشاا...

خدا عمر بابركت بهتون بده.
بيشترازاين بلد نيستم

۳۰/فروردین/۹۱, ۱۵:۱۲
سلام
منم از دوستان تشکر میکنم که هر چی بلدن به ما هم یاد میدن.
آقای علی 110 ،منم حتما از این به بعد ذکری رو که شما به ما یاد دادین رو میگم مخصوصا ذکر سجده.
از همتون التماس دعای خالصانه دارم.
آقا یا خانمی که نمازاتو با اخلاص میخونی بعد نمازت taleb و فراموش نکن.
منم از دوستان تشکر میکنم که هر چی بلدن به ما هم یاد میدن.
آقای علی 110 ،منم حتما از این به بعد ذکری رو که شما به ما یاد دادین رو میگم مخصوصا ذکر سجده.
از همتون التماس دعای خالصانه دارم.
آقا یا خانمی که نمازاتو با اخلاص میخونی بعد نمازت taleb و فراموش نکن.
۱۶/خرداد/۹۱, ۱۲:۳۹
آیه ی 36 سوره ی مبارکه ی فصّلت :
وَ إِمّا یَنزَغَنَّکَ مِنَ الَشَّیطانِ نَزغٌ فَاستَعِذ بِاللّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ العَلیمُ
و هر گاه وسوسه ای از شیطان متوجه تو گردد , از خدا پناه بخواه که او شنونده و داناست .
وَ إِمّا یَنزَغَنَّکَ مِنَ الَشَّیطانِ نَزغٌ فَاستَعِذ بِاللّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ العَلیمُ
و هر گاه وسوسه ای از شیطان متوجه تو گردد , از خدا پناه بخواه که او شنونده و داناست .
۱۶/خرداد/۹۱, ۱۶:۵۲
وقتی که من گناهی انجام میدم اونقدر خودم رو سرزنش میکنم که فکر کنم خودش یه عذاب برای جبران گناه هست
شده که خودم رو تا یه هفته سرزنش کرده باشم![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
امیدوارم هممون رو عاقبت به خیر کنه 
شده که خودم رو تا یه هفته سرزنش کرده باشم
![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
امیدوارم هممون رو عاقبت به خیر کنه 
۸/آبان/۹۵, ۱۶:۲۴
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۷:۳۳)soshiant نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیمسلام خدمت دوستان .
یه سوال از شما داشتم که واقعا جوابش رو نمیدونم . خواهش میکنم کمکم کنید .
وقتی این تایپیک رو دیدم فکر کردم اینجا مناسبترین جا برای بیان این مطلبه .
اگر کسی مشروب بخوره تا 40 روز نباید نماز بخونه و با خدا راز و نیاز کنه ! و اگر این شخص فردای اون روز از کارش پشیمون شد و دلش واسه خداش تنگ شده بود باید چیکار کنه ؟![]()
دوستانی که مسلط به رساله هستن یا حداقل جواب من رو میدونن لطف کنن جواب بدن .
پاینده باشید .
نگفته شده كه نماز نبايد بخونه! گفته شده كه نمازش قبول نميشه!
و اين هم مجوز ترك نماز نيست! يعني اگر نماز نخونه يه معصيت مضاعفي انجام داده كه بسيار بدتر از اولي است! چون ترك نماز مرز ميان كفر و ايمان هست!
بايد بخونه تا انجام واجب بشه و ازش ساقط نميشه ولو كه قبول نباشه!
دقيقاً مثل اين روايت كه ميفرمايند: اگر روزهدار غيبت كنه روزهاش قبول نميشه! اينجا هم مقصود اين نيست كه اگر غيبت كرد بره روزهاش را بخوره! چون مجاز نيست و شما در هيچ رساله عمليه هم نميبينيد همچين چيزي رو!
ما وظيفهداريم عمل واجب رو انجام بديم حتي اگر بداند كه كاري كرده كه مانع قبولي توبه هست! عملي كه بر ما واجب شده رو بايد انجام بديم كه اگر به اين بهانه تركش كنيم گرفتار يك معصيت مضاعف ميشويم!
صفحه: 1 2