عزیزم من که نگفتم این آقا شب و روز قرآن میخونه !!!
من گفتم هر کسی ممکنه اشتباه کنه ، همون پیر مرده که گفتی هم انسان است و ممکنه اشتباه کنه .
در ضمن موضوع کلیدی هم منظورم موضوعی است که مفاهیم با ارزش رو برسونه
میخواید در مورد این اطلاع رسانی کنید ؟؟؟ برید کثافت کاری هایی رو که کرده بگید نه اینکه اشتباهات سهوی رو به رخ بکشیدد و بخندید .
این کار اشتباه است چون تعصب کاذب به وجود میاره ، وقتی مخالفت رو به هر دلیل الکی مسخره کنی . این کار نه تنها گناهه بلکه باعث میشه تعصب کاذب داخل تو به وجود بیاد
اون وقت حتی اگه حرف راست و درستی ازش بشنوی باز هم باور نمیکنی ...
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۸)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]عزیزم من که نگفتم این آقا شب و روز قرآن میخونه !!!
من گفتم هر کسی ممکنه اشتباه کنه ، همون پیر مرده که گفتی هم انسان است و ممکنه اشتباه کنه .
در ضمن موضوع کلیدی هم منظورم موضوعی است که مفاهیم با ارزش رو برسونه
میخواید در مورد این اطلاع رسانی کنید ؟؟؟ برید کثافت کاری هایی رو که کرده بگید نه اینکه اشتباهات سهوی رو به رخ بکشیدد و بخندید .
این کار اشتباه است چون تعصب کاذب به وجود میاره ، وقتی مخالفت رو به هر دلیل الکی مسخره کنی . این کار نه تنها گناهه بلکه باعث میشه تعصب کاذب داخل تو به وجود بیاد
اون وقت حتی اگه حرف راست و درستی ازش بشنوی باز هم باور نمیکنی ...
جرمی از این بالاتر و بدتر نیستش که یک منافق باشی
این اقا هرچی هم میخواد به اسم کافر بودن خیانت بکنه ولی به اسم رهبر اسلام نمیتونه هر غلطی دلش خواست بکنه و ایات قران رو به بازی بگیره
بحث سر خندیدن به کار ایشون نیست من اتفاقا وقتی این مساله رو فهمیدم عصبانی شدم نه اینکه بخندم
بحث این هستش که ثابت بکنیم این اقا اصلا با قران سنخیتی نداره و یک منافق هستش وگرنه جنایت هاش بر کسی پوشیده نیست
در ضمن اون پیرمدی که من گفتم هم ممکن هستش اشتباه بکنه ولی توی یک ربع قران خوندن 2 تا اشتباه میکنه ولی این اقا با اینکه از قبل برای سخنرانیش تمرین کرده نمیتونه دو تا ایه ی قران رو در عرض یک دقیقه درست بخونه و ده تا اشتباه داره
این برای شما معنی نداشته باشه برای من خیلی معنی داره حالا شما فکر کن من دارم به هر دلیلی این اقا رو مسخره میکنم و به این کارهاش میخندم!!!!

ولی اینکه حرف راست رو هم ازش باور نکنم به خاطر این هستش که شده چوپان دروغگو
و این دیگه دست من نیست که وقتی که واقعا هم گفت گوسفند هام رو گرگ برد حرفش رو باور نکنم
تو این کلیپ که آیات رو به بازی نگرفت ... اشتباه سهوی کرد پس مشکلی بهش وارد نیست
در مورد اینکه با قرآن سنخیت نداره هم این موضوع اصلا دلیل قاطعی نیست ... میتونه به هزار و یک دلیل دیگه تپق زده باشه
شما برو اعمال این اقا رو با قرآن مقایسه کن این بهترین راهه .
اگه شما به مسخره نگرفتید که هیچی ... من منظورم این بود که اگه شما مسخره میکنید اشتباهه اگه نمیکنید که هیچ ...
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۲)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]تو این کلیپ که آیات رو به بازی نگرفت ... اشتباه سهوی کرد پس مشکلی بهش وارد نیست
در مورد اینکه با قرآن سنخیت نداره هم این موضوع اصلا دلیل قاطعی نیست ... میتونه به هزار و یک دلیل دیگه تپق زده باشه
شما برو اعمال این اقا رو با قرآن مقایسه کن این بهترین راهه .
اگه شما به مسخره نگرفتید که هیچی ... من منظورم این بود که اگه شما مسخره میکنید اشتباهه اگه نمیکنید که هیچ ...
نمیدونم چرا به حرف هایی که میزنم توجه نمیکنید و روی ادعاتون اصرار میورزید به هر حال من که خسته شدم و دیگه بعد از این پاسخ تاپیک نمیزنم
ببین دوست عزیز من شما یک بار دیگه کلیپ رو نگاه کن و تعداد اشتباهات یا به قول شما تپق های این اقا رو بشمر
این اقا در طول همین یک دقیقه کلیپ چندین اشتباه داره و این یعنی قران خوندن بلد نیست
شما به این میگی تپق ولی من به همین دلیل میگم ایشون قران خوندن رو بلد نیست
تپق یک اشتباه سهوی هستش که در اثر خستگی سخنران در بین سخنرانیش پیش میاد ولی اینکه در طول یک دقیقه قران خوندن در اول حرفهاش این ادم این همه اشتباه داشته باشه یعنی اینکه یک بی سواد رفته پشت تریبون داره حرف میزنه و برای ما ایات قران رو میخونه
این یعنی توهین به من
یعنی اینکه افراد لایق تر از اون باید برن و سخنرانی کنن و ایات قران رو تلاووت بکنن . افرادی که حداقل قران خوندن بلد باشن
البته منظور من این نیست که ملاک لیاقت افراد درست خوندن قران هستش
ولی یک بی سواد نسبت به ایات قران , نباید برای ما ادعای رهبری قران و اسلام بکنه
اشتباهات متعدد این ادم در طول یک دقیقه قران خوندن برای من که دلیل خوبی هستش که این ادم با قران سنخیتی نداره و غلط میکنه ادعای رهبری اسلام رو میکنه
والسلام
این یارو همین حرف زدن عادی رو به زور انجام میده دیگه چه برسه ...
اگه کسی ماهواره داره حتما یکی از سخنرانی هاشو ببینه چون کرکر خنده س
البته همه ی سران (تپلان) عربستان همینجورین وسط صحبت عادی هم تپق می زنند
من همه حرفای شما رو میخونم
شما هم مگه تا حالا چندبار قرآن خوندش رو دیدید ؟؟؟؟
نباید یکطرفه به قاضی رفت ... شاید موقع خوندن حواسش پرت شده باشه ، شاید همون موقع خبری بهش دادن حواسش پرت شده و هزار و یک ولی دیگه میتونه باشه ...
همین که شما از بین این همه گزینه فقط گزینه بی سواد بودن رو انتخاب کردید یعنی تعصب کاذب ...
ببخشیدا ولی انسان منصف همه جوانب رو میبینه و بعد قضاوت میکنه .
هر چند که خودتون هم گفتید قرائت درست ملاک سنجش انسان ها نیست ... برید به اعمال این اقا بچسبید نه به ظاهر
سطحی و ظاهری نگاه نکنید خواهشا