تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. طرح خیلی خوبیه
اگر قرار شد از طرف خانم های تالار هم گروهی تشکیل بشه بنده هم علاقه به مشارکت دارم.

اول ببینیم به حد نصاب میرسه یا خیر بعد زمینه های کمک رسانی رو عرض می کنم.

یا علی
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱:۱۵)امیرحسین313 نوشته است: [ -> ]موضوع پیشنهادی من:مشکل جوانها،به غیر از یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده:عوامل پیشرفت غرب و عقب ماندگی ما؟؟ مشکلمون از کجاست؟؟

عوامل پیشرفت غرب و پس رفت ما هم موضوع خوبیه که بحث وسیعی هم داره و خیلی هم درموردش کار شده و مقالات و کتب زیادی وجود داره
مسئله مشکلات جوانان هم همینطوره
ولی بازم از دوستان تقاضا دارم تمام نظراتتون رو بنویسید چون ما چند موضوع پیشنهادی میدیم و مصاف یکی از اونها رو انتخاب میکنه چون 313تا گروه قراره تشکیل بشه و حتما موضوعات مشابه وجود داره پس هرچی موضوع بیشتر ارائه بدیم بهتره و در نهایت اونها برای ما موضوع تعیین میکنند

یاعلی
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۰)revenger نوشته است: [ -> ]
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱:۱۵)امیرحسین313 نوشته است: [ -> ]موضوع پیشنهادی من:مشکل جوانها،به غیر از یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده:عوامل پیشرفت غرب و عقب ماندگی ما؟؟ مشکلمون از کجاست؟؟

عوامل پیشرفت غرب و پس رفت ما هم موضوع خوبیه که بحث وسیعی هم داره

دوستان تمام نظراتتون رو بنویسید چون ما چند موضوع پیشنهادی میدیم و مصاف یکی از اونها رو انتخاب میکنه چون 313تا گروه قراره تشکیل بشه و حتما موضوعات مشابه وجود داره پس هرچی موضوع بیشتر ارائه بدیم بهتره

در رابطه با علل عقب ماندگی ما!!! کتاب ما چگونه ما شدیم (ریشه یابی علل عقب ماندگی ایران ) نوشته ی دکتر صادق زیبا کلام عضو هیئت علمی دانشگاه بخونید تا متوجه بشید
اما موضوع پیشنهادی من برای کار شما دوستان عزیز
تقابل یهود و اسلام
نقش یهود در انحراف اسلام
ایا اسلام محرف شده است؟
علل کاهش روابط در میان خانواده های ایرانی ( که چند سال است روابط خانواده ها کم شده که مطمئنم از طرف صهیونیسم اب می خوره)
موضوع در مورد تحلیل سیستم آموزش و پرورش اسرائیل هم فک کنم خوب باشه ..
تا الان شدیم 9 نفر داوطلب

موضوعات پیشنهادی:
_تحلیل سیستم آموزش و پرورش اسرائیل
_تقابل یهود و اسلام
_ایا اسلام منحرف شده؟
_نقش یهود در انحراف اسلام
_علل کاهش روابط در خانواده های ایرانی
_عوامل پیشرفت غرب و عقب ماندگی ما
_حل مشکلات جوانان

*توضیح:دوستان تا اخر هفته لطف کنند بیایند و نظرات و پیشنهادات خود را ارئه نمایند
و از انجایی که اعضا از حد نصاب بالا زده با دو گروه پژوهشی کار رو اغاز میکنیم لذا دوستانی که مایل هستند برای جنبش مصاف پژوهش کنند هنوز فرصت دارند به جمع ما بپیوندند

یاعلی
راستی خیلی گیر این موضوع نباشید ، تو سایت مصاف نوشته موضوع از طرف جنبش برای گروهها تعیین میشه ، ولی اگه گروهی یه موضوع خوب پیشنهاد داد با شرط اینکه جنبش موافقت کنه میتونه روی همونی که پیشنهاد داده کار کنه...
باسلام
دوستان لیست ما شد این 11 نفر:

Havbb

EMPERATOR

vahrakan

امیرحسین313

cernel

دل خسته

طالب نور

Aleyasin

یا ثارالله

navid-313

revenger

دوستانی که اسمشون تو این لیست هست و به هر دلیلی پشیمون شدند از پژوهش یا شرایط خاصی دارند لطفا در اسرع وقت به من پیام بدند تا در اطلاع باشم
ضمنا قرار 2 گروه بشیم
فعالیت هم بعد از عید اغاز میشه و درمورد ثبت نام و نحوه فعالیت و ارتباطات بین اعضا هم به زودی دوستان رو در جریان می گذارم
موفق باشید

یاعلی
منم میخوام باشم؟؟؟
دیر گفتم؟؟؟
البته دختر باشن که راحت باشیم باهاشون

خیلی هم به درد میخورم
تایپم 20 مدیریت عالی تحقیق آخرش انگلیسیمم بد نیس خودمو میتونم راه بندازم
22 سالمه بیکارم کاردانی هم تموم کردم شاید سال دیگه رفتم دانشگاه فعلا معلوم نیس

منم بیام دیگههههHeartHeartHeart
بسم الله الرحمن الرحیم

بچه ها نظرتون چیه همدیگه رو از تو لیست دشمنان در بیاریم که پیام خصوصی ارسال بشه؟!!!!!!

بنده هم خوشحال میشم به جنبش مصاف کمک کنم.

یا علی
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع