تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پشت پرده فتنه سوریه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سخنرانی جذاب استاد رائفی پور
باموضوع:حوادث پشت پرده سوريه و لبنان
حتما دانلود کنید
دیروز در پی اعلام رسانه ی مخالف جمهوری اسلامی ماننده رادیو فردا و بی بی سی و سایر رسانه ها مبنی بر اینکه قتل 47 زن و کودک بی گناه سوری در شهر حمص سوریه به دست رژیم این کشور و بشار اسد اتفاق افتاده !! و اینکه بالا و پایین پریدن و خودکشی کردن این رسانه جهت قطع روابط ایران با سوریه یه امر عادیه !! و ناشی از آرمان های ملی گرایانه و وطن پرستانه ی این رسانه های بی طرف هست !! باید بگم که ما باور کردیم که رادیو فردا و بی بی سی دلسوز مملکت ما و مردم سوریه هستند ، این را بارها در عرصه های مختلف ثابت کردید نگید ما نبودیم که ناراحت میشم !!!
همین شماها بودید که دفاع کردید از حق پایمال شده و کشتار خونین مردم عزه و لبنان !!
همین شماها بودید که با شعار انسانیت و حقوق بشر راضی به قتل عام شیعیان پاراچنار هستید !!
همین شماها بودید که حمایت خودتان را همیشه و همه جا از بیداری اسلامی و انقلاب های منطقه نشان دادید !!
همین شماها بودید که ندا آقاسلطان را آدم حساب کردید اما مادر و دختر مظلوم و شهید به دست منافقین را هیچ !!

نه عزیز من آن دورانی که خبرها را بسته بندی شده تحویل مردم جهان میدادید تمام شد ! دیگر مردم بصیرت دارند و می فهمند که شما مغرضید !!
به همین دلیل گفتم چیزی رو که خودم امروز در یکی از خبرگزاری ها مشاهده کردم به شما هم حتما نشان بدهم تا متوجه بشید که عوامل تکفیری و سلفی و شماری اخوانی با حمایت استکبار جهانی و همان هایی که میلیارد میلیارد پول تو جیب ارازل داخل خیابون های تهران در فتنه 88 می کردند امروز چه جنایاتی که در سوریه نمی کنند !! امروز سوریه در آتش دوستی و اتحاد با ایران اسلامی می سوزد و هیچ فرقی نیست بین شهدای کشور سوریه و شهدایی که در راه آزادی و پایبندی به آرمان هایمان دادیم ، امروز سوریه را می کوبند تا ایران بیشتر از پیش قدرت نگیرد اما باز اشتباه در محاسباتی که همیشه مرتکب می شوند !!
ما در محاسبات خودمان یک چیز را کنار تمام چیزهای دیگر محاسبه می کنیم و شما آن را همیشه نادیده گرفته اید !
خدا با ماست ...

آتش زدن کاخ دادگستری ( دانلود فیلم )
[تصویر: 10881_345.jpg]

[تصویر: 10885_371.jpg]

در 24 آوریل یکی از مراکز پلیس در شهر نوی مورد حمله قرار گرفت. تمام نیروهای پلیس کشته شدند و ساختمان پلیس سوزانده شد. ‫پس از آن جنازه های قربانیان را تکه تکه کردند‬.
از این تاریخ به بعد به دلیل گسترش ناامنی ها مردم درعا خواستار ورود نیروهای مسلح به استان درعا شدند .
درگیری پلیس و معارضان در شهر ( دانلود فیلم )

در 25 آوریل ارتش سوریه وارد شهر درعا و برخی از روستا ها شد و امنیت در بخش زیادی از شهر و استان برقرار شد‬
از اماکن مختلف افراد مسلح به درعا وارد شدند و اقدام به حمله به شهروندان و آدم ربایی و سرقت برخی از بانکها و مراکز مالی و ترور شبانه نیروهای امنیتی کردند‬.
‫گروههای مسلح در مناطق مختلف جابه جا می شوند و اینها شماری سلفی، شماری اخوانی و شماری دیگر از افراد محکوم شده از دزدان، تاجران مواد مخدر هستند‬.

سر بریدن مردمی که حامی دولت یا وابستگی به دولت داشته اند

پانوشت »
ما مظلومین همیشه تاریخ ،
محرومان و پابرهنگانیم .
ما غیر خدا کسی را نداریم .
اگر هزار بار قطعه قطعه شویم ، دست از مبارزه با ظالم بر نمی داریم . ( امام خمینی ره )
بسم الله الرحمن الرحیم
سلا م .
ممنون دوست عزیز اما ظاهرا سخنرانی استاد دانلود نمیشه !!! یه چک کنید ببینید مشکل از کجاست .
ببخشید دوست عزیز اما شخصا چون اعتقاد قلبی دارم که دیدن فیلمهای سر بریدن و تکه تکه کردن اجساد فقط نتیجه منفی قساوت قلب و آسیب روحی به دنبال داره لینک فیلمها رو پاک کردم. گفتم در اطلاع باشین علت حذف چی بوده....
(۲۴/اسفند/۹۰ ۲:۲۳)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلا م .
ممنون دوست عزیز اما ظاهرا سخنرانی استاد دانلود نمیشه !!! یه چک کنید ببینید مشکل از کجاست .
دست شما درد نکنه لینک درست شد
یاعلی
آدرس های مرجع