تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افزایش پیج رنک(page rank) سایت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام
شاید برای شما جالب باشد که پیج رنک این سایت چند است.پس نگاهی به عکس زبر بیاندازید:
[تصویر: lg8i404iwbrfof1iy9g.jpg]
بله! صفر واقعا حیف است که سایتی مانند این در سرچ گوگل در صفحات اول به نمایش در نیاید.پس از کسانی که با مسائل اینترنت آشنایی دارند درخواست دارم فکری به حال این موضوع بکنند
من قبلا دلایل ان را گفتم ولی دوستان گفتن این مسایل مهم نیست، البته باید توجه داشته باشید که دومین های زیر عمر یک سال به سختی رنک میگرن مگر به کمک seo ها ولی یکی از مهمترین دلیل های ان cms بسیار ضعیف سایت است
(۸/اسفند/۸۹ ۱۷:۰۸)mohamad نوشته است: [ -> ]آمار سایت در Alexa
آمار سایت در وب گذر
رتبه ما در الکسا زیر 2300 است.منظورم برای دسترسی ایران است
با پتانسیلی که در همه کاربران عزیز دیدم و عشق مهدوی و بیداری طلبی جامعه فارسی زبان ، امیدوارم ظرف 1 سال آینده رتبه سایتمون به زیر 500 برسه

(۸/اسفند/۸۹ ۱۲:۳۶)hadi_shj نوشته است: [ -> ]سلام

بله! صفر واقعا حیف است که سایتی مانند این در سرچ گوگل در صفحات اول به نمایش در نیاید.پس از کسانی که با مسائل اینترنت آشنایی دارند درخواست دارم فکری به حال این موضوع بکنند
سلام دوست عزیز
اگر لطف کنید راجع به موضوعی که اطلاع ندارید اظهارنظر نکنید ممنون میشم
پیج رنک برای سایتی مثل ما اصلا کاربردی نداره.چون بالای 90 درصد مطالب ما یونیک و ویژه هستن.اصلا در کل اینترنت نظیر ندارن .پس پیج رنک ما 0 باشه یا 10 تفاوتی نداره.ما همیشه صفحه اولیم و در اولین نتایج.حتی سایر نتایج هم بعضیش کپی از ماست

برای مثال اینها را جستجو کنید:
لوگو 2012
معمر قذافی صهیونیست
مدیری فراماسون

در واقع پیچ رنک به درد سایتهایی مثل سایتهای خبری و هر سایتی که مطالب تکراری منتشر می کند می خورد.مثل سایتهای دانلود!!
مثلا یک خبر با یک تیتر در 500 سایت فارسی زبان منتشر می شود.خوب هر کسی پیج رنکش بالاتر باشد او بالاتر است
یا دانلود موسیقی فلان خواننده همینطور

واقعا هم ما قصد کپی پیست و رقابت با سایتهای خبری رو نداریم.چون سایت خبری نیستیم.مطالب این تالار واقعا باید تخصصی و مرتبط با مواردی باشد که مطلعید

(۸/اسفند/۸۹ ۲۰:۳۴)ALPHA نوشته است: [ -> ]من قبلا دلایل ان را گفتم ولی دوستان گفتن این مسایل مهم نیست، البته باید توجه داشته باشید که دومین های زیر عمر یک سال به سختی رنک میگرن مگر به کمک seo ها ولی یکی از مهمترین دلیل های ان cms بسیار ضعیف سایت است
افزایش پیج رنگ به لینکهای داده شده توسط سایر سایتها وابسته است.مطالعه بفرمایید:
http://www.googleguide.com/pagerank.html
http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank
نقل قول:اگر لطف کنید راجع به موضوعی که اطلاع ندارید اظهارنظر نکنید ممنون میشم
پیج رنک برای سایتی مثل ما اصلا کاربردی نداره.چون بالای 90 درصد مطالب ما یونیک و ویژه هستن.اصلا در کل اینترنت نظیر ندارن .پس پیج رنک ما 0 باشه یا 10 تفاوتی نداره.ما همیشه صفحه اولیم و در اولین نتایج.حتی سایر نتایج هم بعضیش کپی از ماست

برای مثال اینها را جستجو کنید:
لوگو 2012
معمر قذافی صهیونیست
مدیری فراماسون
در مورد چیزهای ریز شاید حق با شما باشد ولی اگر کسی بخواهد اولین بار سایتی در مورد فراماسونری بیابد به نظر شما چه کلمه ای را جست و جو می کند؟من می گویم به طبع"فراماسونری".
حال جست و جویی با این کلمه بکنید می بینید که ما در صفحه اول نیستیم.البته من این طور فهمیدم که برای شما مهم نیست سایت ما خوانده شود مهم این است مطلب ما خوانده شود که در این صورت بحث در مورد پیج رنک بی فایده است.
جا داره رسیدن تالار ظرف مدت کوتاهی به جمع 1000 سایت برتر ایران رو به همه عزیزانی که تا امروز زحمت کشیدن تبریک بگم!
[تصویر: v0vc6m11bmqrmord1ryf.jpg]

http://www.alexa.com/siteinfo/bidari-and...afficstats

انشا الله همونطور که قول دادم ظرف یکسال از افتتاح تالار رتبه به زیر 500 برسه
دوست عزیز .
رنک گوگل که لحظه ای نیست رفتی عکس گرفتی گذاشتی
. گوگل هر چند وقت به چند وقت آپدیت میکنه .
که خدا رو شکر رنک الان سایت فکر کنم 3 4 باشه
رنگ گوگل 3 شده اما متاسفانه رنک اکسا در ایران 1212 است
برای بالا بردن رنک سایت مثل من این کار ها رو بکنید .
اول اینکه ادرس سایت رو از تنظیمات مرورگرتون به عنوان صفحه خانگی خود انتخاب کنید.
دوم اینکه در گوگل یک ایمیل درست کنید(gmail)و بعد از ان در گوشه هر صفحه ای که باز میکنید میتوانید به ان صفحه یک امتیاز مثبت بدهید و به صفحه ی اول بیداری اندیشه یک امتیاز بدهید.
البته من عکس نداشتم که با عکس توضیح بدم لطفا دوستان با عکس توضیح بدن.
سلام
دوستان میگی اگه به وطالب و موضوع هاتون تگ(بر چسب) هم اضافه کنید دوستان بیشتر از طریق موتورهای جست جو به این فروم وارد میشن
حداقل یه خورده امارش بالاتر میره.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع