(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]بله مشکل همون مطلاعات غرب شناسی فرد که از نظر اطلاعاتی کامل باشه هیچ وقت سوجه تمسخر هیچ فردی نمیشه
اینکه صرفا یک مطالب از جایی برداری و عنوان کنی نشد تحقیق ایشون حرف جدید چی دارن و واقعا برای مشکلات جامعه چه چیز دارن
افردای که گفتید به راه زندگیشون تغییر کرده بنده همین افرادی میشناسم و این میگم این افراد مطمئن بر مدت کوتاهی تغییرات میکن و همیشه گی نیست چون مشکلات فقط 1 دوتا نیست برای همین میگن ایشون فقط مطلبی عنوان میکنن ولی راه حل کلی براش نمیدن در سطح جامه و این ها بخاطر اینکه ایشون تجربه و دانش کلی ندارن
اولا مباحثی که اینده نیوز و پارازیت و... مطرح کردند هیچ ربطی به غرب شناسی نداشت بلکه درمورد پوشاک بود که بعدا دیدید غلط بودن ادعاهای دشمن اثبات شد.
ثانیا این شما هستید که درمورد پژوهش در علوم انسانی بی اطلاع هستید زیرا پژوهش در علوم انسانی به معنی برداشت و گلچین کردن مطالب علمای قبلی است که و مفهومی که شما گفتید تولید علم محسوب میشود نه پژوهش.
به فرض محال حرف شما درست ولی از شما توقع دارم پاسخگو باشید ایا استاد عزیز دکتر عباسی خودش بارها و بارها نیامده و با نمایش یک مستند خارجی بحثهایی را مطرح نموده از جمله مستند معروف نایل فرگوسن و ادام کورتیس.
خب اینم که میشه همون
البته من مثل شما به این چیزها اعتراض ندارم و اقدام هر2 استاد عزیز را ارج می نهم و این تبیین مجدد را بسیار مهم میدانم
اما با توجه به گفته شما از فردا کلیه ی کلاس های تفسیر,دانشگاهها و مدارس باید تعطیل شوند چون که کتابش هست دیگه به استاد نیاز نیست این همه بودجه مملکت خرجش کنیم.
درمورد افراد تغییر کرده هم باید بگویم شاید عده ای به گذشته خود بازگردند ولی دانسته ها در ذهنشان باقی می ماند
برای مثال یکی از دوستان من همینطور شد ولی با تمام اوضاع برگشته وقتی حرف امام زمان می اید قضیه فرق میکند
ضمنا اینکه جوانان به گناه کشیده میشوند تقصیر استاد است؟؟؟؟؟؟؟
مگر استاد عباسی بعد از 8جلسه زنای ذهنی نتیجه نگرفت تنها را مبارزه با فساد ازدواج است؟؟؟؟؟؟
خب رائفی پور هم همینو گفت
اگه بخوایید انگ کپی برداری بزنید سخن استاد عباسی هم سخنی بود که معصومین در 1400سال پیش فرمودند پس من بیام بگم این استاد عزیز و فرهیخته کپی برداری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درمورد اینکه ایشون دانش ندارند باید با تمام احترام و دوستانه بگم به شما چه؟
مگه ایشون سمت اجرایی دارن و از بیت المال پول میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه تا به حال کسی به اجبار پای سخن ایشان نشسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای عزیز نکنید اینکارا رو چون خیرتون به امام زمان نمیرسه لااقل بذار یکی که با نسل جوون ارتباط برقرار کرده برای امام تبلیغ کنه
خیرت نمی رسد شر مرسان
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]خوب این گفتنش خیلی راحت همین برخودتون کاملا نشون دهنده این هست که شما اصلا در قید بند این افراد بزرگوار نیستید چون من شاگردان ایشون دیدم و در رفتارشون مانند خود استاد مطین و بدور از این که حرفشون به خورد دیگران بدن
بنده بارها ایشون شنیدم که از سخنان این شخص ایراد گرفتن و احساس ناراحتی در برخی موارد عنوان کردن و در کلاس ....
جدیدا این موضوع ایجا زیاد میشنوم من تمامی پست شما و موضوعات دیدم یعنی حتی نیم درصد از مطالب که گذاشتید هم از حرف و گفتمان های دکتر درونش نمیبینم و حتی کسانی که مبینم ایجا این عنوان میکنن من تا حالا ندیم کسی ایجا حرف این بزرگوار انتشار بده و اون فرد که اشاره کردم الان 3 4 تا بخش برایشون ایجاد کردید ولی وقتی دکتر که اهل فن ترین انسان در این موارد فقط یک بخش کاملا بدون رسیدگی براشون ایجاد شده مطالب که فقط از یک فایل صوتی ایشون میشه در اورد کل این بخش تالار پر از مطالاب تاپ کرد و سال ها روش بحث نقد بررسی بشه ولی کلا بیشتر اینجا مخصوصا مدیران ایشون تبدیل به یک مهره خنثی کردن و اسرار دارن عکس یک شخص ناشنخته بیارن کنار همچین بزرگواری این توطئه نیست اگر من مدیر بودن برای ایشون حتما یک بخش مجزا ترتیب میدادم
دیگه کلا ازبحث اصلی بنده دور شدیم به نظر من در روند این تالار باید کمی تجدید نظر بشه همین مطالعات عمومی غرب شناسی موقع ورود به اعضا پیشنهاد بدید و گفته ایشون زوم کنید و در داخل تالار اتشار بدید خودش خیلی
این که اکثریت دانشجو هستن و بعد مشکلات اینکه بحث کوچه بازاری بشه نیست ...
اگر اینجا تالار مهدیت که الان بحث کلان دکتر در کلاس هاشون میوتید بیشتر روش مانور بدید که بیشتر بدرد این تالار میخوره
(جواب تقریبی اون موضوع که لینک گذاشتم در پست اول بنده هست میتونید ببنید همون حرف دکتر من عنوان کردم)
در مورد گلایه دکتر از رائفی باید بگم منم در جریانم
متاسفانه دکتر تمام سخنرانی های ایشان رو گوش نکرده بودند در مورد فراماسونری
دکتر از جو فراماسونری داخل کشور ابراز ناراحتی کردند و همه برداشتشون این شد کار کار رائفی پوره
ولی به خدا قسم میخورم استاد در اکثر سخنرانی هاشون ابتدا این جمله رو میگفتند:
مدیونید اگر تو بحث فراماسونری گیر کنید و ذهنتون رو درگیرش کنید.من فقط اینو میگم برای اگاهی
یا در این اواخر گفت:
بسه دشمن شناسی و... باید امروز اسلام شناسی رو ترویج بدیم
خب مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه استاد عباسی خودش درمورد فراماسونری صحبت نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟
درمورد اختلاف نظر استاد رائفی و عباسی در زمینه فراماسونری هم باید بگم استاد عباسی بر اساس منابع غربی تولد فراماسونری را از زمان جنگ جهانی دوم میدونه درحالی که استاد رائفی 3 نظریه برای تولد اون قائل هست:
مصر باستان
شوالیه های تمپلار
جنگ جهانی دوم
خب اینکه نظر دکترم شامل میشد
درمورد دکتر عباسی هم حق با شماست باید بیشتر به ایشان توجه شود ولی دلیل اینکه ایشان بحثهای زیادی ندارد این است که کمی تخصصی صحبت میکنه و برای متوجه شدن یه سخنرانی باید از غرب شناسی تا روانشناسی غربیش رو گوش کرده باشی بعد بشینی سر صحبت تا ایسم هایی که میگه متوجه بشی درحالی که استاد رائفی پور خیلی عامیانه صحبت میکنه که همین دلیل شهرتش شده و عامیانه صحبت کردن دلیل بی سوادی نیست بلکه نشان دهنده قدرت بیان شخصه
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]شما که تحمل یک جمله ندارید بهتر بحث نکنید این ها اثرات گوش دادن به حرف همون شخص واقعا اگر ظرفیت نقد ندارید و دچار تعصب شدیدا بحث ادامه ندید
بنده حرف این بود که به همین شکل به نقد ایشون در فضا اینترنتی مقابله می کنیم یا ایشون کنار میکشن یا ما
مطمئن این حرف صرفا وقت هدر دادن بود بعد گرفتن این جواب ها و 1 درصد حرفهای بنده اجرای نمیشه
اگر احساس توهین به کسی شد هم عذر میخوام
کلام اخر بود
به امید این که این تالار بتوان زمینه ساز ظهور باشه
وسلام
بله دوست عزیز ما تحمل یک جمله بی منطق و گزافه رو نداریم.
درمورد نداشتن تحمل نقد هم من نقدی از شما ندیدم هرچی بود توهین بود تهمت و اوردن الفاظی زشت مثل:مشکوک و بی سواد که از نظر حقیر برخود بسیار بسیار دوستانه ای با شما داشتم
والسلام