تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعای دیگران درحق شمابعدمرگتان(ثبت نام کنید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لالله انا اليه راجعون ...
طرح خوبيه به اميد خدا من هم هستم ان شا الله خدا به همه ما عمر با عزت عنايت كند
(سارا فرزند حبيب الله )
التماس دعا دارم همسنگران خوبم
نميدانم چرا اين روزها شهيد حسين علم الهدي به يادم مي آيد !خدا كند كه قسمت ما از مرگ شهادت باشد .
يا علي
بسم الله الرحمن الرحیم
نماز لیلة الدّفن
نماز لیلة الدفن (شب بعد از دفن میّت) دو رکعت است که در رکعت اوّل «حمد» و «آیة الکرسى» خوانده مى شود و در رکعت دوم یک مرتبه «حمد» و ده بار سوره «انّا انزلناه»; وقتى که نماز به پایان رسید، مى گویى:

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَ ابْعَثْ ثَوابَهُما اِلى قَبْرِ فُلان.
خدایا درود بفرست بر محمّد و آل محمّد و بفرست ثواب آن نماز را به قبر فلان کس.
که به جاى «فلان» نام میّت را ذکر مى کنى.(1)
و این یکى از بهترین هدایاست که انسان مى تواند براى اموات خود در آن شب پرخوف و خطر بفرستد. این نماز را مى توان براى هر مؤمنى خواند و هرچند نفر بخوانند خوب است
طرح خیلی قشنگ و مفیدی است! ولی به نظر شما عملی است؟

مسئلا من قراره فردا به رحمت ایزدی بپیوندم! Blush خب به برادرم ، یا پدرم سفارش کرده ام که در سایت بیداری و اندیشه اطلاع رسانی کند که من در حال مرگم! Confused به نظر شما در این گیرودار ایشون منو ول خواهد کرد و اینجا خواهد آمد که بگه من در حال مرگم؟

یکمی غیر معقول است ، ولی در هر حال طرح بسیار قشنگی است ، البته اگر عملی بشه! Blush
طرح بسیار خوب و زیبایی است ... اجرکم عندالله ...
علی فرزند محمد رضا
Angel

(۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۳۸)Sms4815 نوشته است: [ -> ]طرح خیلی قشنگ و مفیدی است! ولی به نظر شما عملی است؟

مسئلا من قراره فردا به رحمت ایزدی بپیوندم! Blush خب به برادرم ، یا پدرم سفارش کرده ام که در سایت بیداری و اندیشه اطلاع رسانی کند که من در حال مرگم! Confused به نظر شما در این گیرودار ایشون منو ول خواهد کرد و اینجا خواهد آمد که بگه من در حال مرگم؟

یکمی غیر معقول است ، ولی در هر حال طرح بسیار قشنگی است ، البته اگر عملی بشه! Blush
اکثر ما دوستانی در خارج تالار داریم که تو تالار هم هستند ...اون ها می تونن بیان اطلاع بدهند
مثلا احتمالا خبر من رو علی 110 میاره AngelAngel
سلام خدمت همسنگران گرامی
خدا به همتون سلامتی بدهAngel
فاطمه بنت حمید !
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، , و عجل فرجهم
سلام طرح خیلی عالیه !!!!
خیلی خوبه که بچه ها دارن یاد می گیرن از این طرح های عالی بذارن ان شاء الله که بیشتر شدن این طرح ها و متقاضیاشو تو تالار ببینیم

زهرا فرزند رحمان
راستی یه سوال تا حالا به جز محیا خانوم کسی بوده ار بچه های تالار که فوت بشن ؟؟؟؟؟
بسم الله
سلام
اولا از خدا میخوام به همتون و هممون عمری بده که آخرش به دیدار آقا و زندگی در دولت کریمه ی ایشون ختم بشه
دوما هم دعا میکنم همتون و هممون پای رکاب آقا شهید بشیم و مولامون آخرین کسی باشه که نگاهمون بهش ختم میشه ....
ثالثا حالا شما میگی تو تالار کسی هست که خبر بده، اما من یکی از اونایی هستم که ارتباطم با تالار فقط از طریق سایته و بیرون از تالار با هیچکدوم از بچه ها در ارتباط نیستم، ینی کسی از بچه ها دور و برم نیس، حالا بابت این موضوع به نمایندگی از طرف این گروه میتونم بگم که من اطلاع دهنده ای نخواهم داشت ( البته خدارو چه دیدین، شاید امام زمانم خبرمو رسوند .......................)
من خیلی دوس دارم تو این طرح شرکت کنم و شرکت هم میکنم، اما به قول دوستان یکم عملی شدن این طرح بعید میرسه، البته بازم خدارو چه دیدین، شاید پای رکاب آقا، جلو چشم همدیگه شهید شدیم و اصلا فرصت نکردیم اینجا هم بیایم اما از پر کشیدن همدیگه هم باخبر شدیم و ........................
اما خوبه یه تصمیم جمعی واسه یاد کردن همیشگی بعد از مرگ از همدیگه داشته باشیم، آخه اون طرف حتا به صلوات ساده هم شدیدا محتاج میشه آدم ......
زهرا بنت مختار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بعدد ما احاط به علمک
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد و عجل فرجهم

آفرین به دوستان
چند وقت اخیر پیشنهادات و طرح های خیلی خوبی میبینم

علیرضا ابن اسماعیل
بسم الله النور

ممنون بابت طرح عالیتون.انشاالله خداوند مرگ همه مون رو شهادت رقم بزنه.
بنده هم به یاری خدا هستم.

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک
بسم الله الرحمن الرحیم
زهرا مهدیان بنت جواد
و
محدثه بنت محمد
هم اعلام آمادگی کردند

تا حالا شدیم 16 نفر
فقط دوستان؛ سید محسن و behzad-jn نام پدرشون رو اعلام نکردند
و من نفهمیدم که presting محترم در این طرح با ما هستند یا نه؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع