تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وقتی امام زمان (عچ) ظهور فرمایند ....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
خبر فوق العاده فوری "الله اکبر الله اکبر امام مهدی از مکه ظهور کردند"

دقایقی پیش خبر ظهور امام مهدی به دستم رسید گفته شده تعدادی زیادی از مراجع با ایشان بیعت کرده اند و حالا ما می خواهیم چه کار کنیم...

هدف من از ایجاد این تاپیک برگزاری یک مانور مجازی برای آمادگی پس از ظهور می باشد.
واقعا اگر روزی بفهمیم که امام ظهور کرده اند توی اون موقع و لحظه باید چه کار کنیم تا خدای نکرده غافل گیر نشویم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
سال نو، سال مهدی طلبان ، مبارک
آقا رضا ، برادر عزیزم؛
غافل گیر شدن مال دشمنه ، من و شما هم که انشاالله جزء غفلت زدگان نیستیم ، هستیم ؟؟؟
اگه دلمون با مولا باشه و وفادار به عهد و میثاقی که هر صبح با او میبندیم باشیم، غافل گیر نمیشیم ، میشیم؟؟؟
از خداوند بخواهیم که غفلت را از ما دور نماید تا جزء غافلان نباشیم ، تا احتیاج به مانور مجازی پیدا کنیم .

ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
هزار بار مردم و زنده شدم
آقا این چه تیتریه !
نقل قول:الله اکبر الله اکبر امام مهدی از مکه ظهور کردند

اصلا ایده خوبی نیست !

اخه این هم شد ...

اصلا درست نیست با احساسات کسی بازی کنید!!

با این که میدونستم عنوانتون سر کاریه اما کلی از نظر عاطفی بهم ریختم ( سر درد گرفتم)

من یه کلمه مانور بهش اضافه کردم ( با اجازه )‌

ولی از طرفی هم تشکر میکنم از این همه شور

با تشکر و التماس دعا
بهتره نام تاپیک رو عوض کنین.
مثلا اگر امام زمان ظهور کرد جزو کدام دسته ایم؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست من .
تو این عنوان آدم متوجه تاثیر حروف رو خودش میشه ! از آقا وحید خواهش میکنم مانور رو بیارن اول تیتر .
تا برسه آخرش نیم سکته زده و مانور میشه نوش دارو .[تصویر: smile.gif]
به نام خدا

سلام

تکان خوردم شدید Dodgy کاش واقعی بود . کاش زودتر می آمد ..... تیتر رو عوض کن تا کسی سکته نزده ! باعث سوء استفاده میشه Wink

گرچه مطمئن هستم شما از روی نیت پاک اینکار رو انجام دادی .
مانور.مگه میخوایم بجنگیم؟! تیترو عوض کنید لطفا...
نقل قول:
مانور.مگه میخوایم بجنگیم؟! تیترو عوض کنید لطفا...
بله دقیقا قراره بجنگیم!! مگه قراره بعد از ظهور آقا تیم فوتبال تشکیل بدهیم و با آمریکا و اسرائیل فوتبال بازی کنیم!!
نقل قول:
تکان خوردم شدید [تصویر: dodgy.gif] کاش واقعی بود . کاش زودتر می آمد ..... تیتر رو عوض کن تا کسی سکته نزده ! باعث سوء استفاده میشه [تصویر: wink.gif]

دقیقا هدف این تاپیک این بود که، هنگامی که تیتر را می خوانی تا زمانی که صفحه مربوطه باز شود یک تکان اساسی بخوریم و تمام احوالات و حوادث زندگیمون از جلوی چشمامون عبور کند و یک تلنگر اساسی به ما زده شود که کجای کار قرار داریم

البته با این تغییری که دوستان در تیتر تاپیک صورت دادند کل ماجرا تغییر کرده است؟!

حقیقتش دیشب یکی از دوستام به من زنگ زد و با جدیدت تمام گفت آقا ظهور کرده من در جا خشکم زدم و به خودم گفتم ای داد بیداد ببین چه کارایی باید می کردم و ولی غافل موندم ولی بعد از این که به حقیقت سخن دوستم پی بردم تازه فهمیدم بیخودی خودم را منتظر می نامیدم چونکه مثل یک آدم چمدان به دست منتظر آقا نبودم.

اینکه گفتم مانور برگزار کنیم برای این بود که آمادگی خود را بالا ببریم تا نکند هنگام ظهور از قافله جا بمانیم.
مگر نظر شیعه این نیست که ظهور نزدیک و حتمی است. پس چرا اکثر دوستان از دیدن این خبر شوک زده شده اند حقیقتش این است که هنوز واقعا خود را برای درک امام زمان(علیه السلام) آماده نکردیم.
البته قبول دارم خبر ظهور خیلی عظیم است ولی شوکه شدن به جای شاد شدن خودش می تونه دلیل عدم آمادگی کامل ما باشد.
خیلی ازتون ممنون تاثیر گذار بود انشاالله فدایی امام زمان هستم.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع