تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آغاز سال 91 خورشیدی، سال تولید ملی مبارک باد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۶)EMPERATOR نوشته است: [ -> ][/font]ه
[font=B Nazanin]5- چرا امتیاز منفی در تالار وجود ندارد الزاماکه من همیشه خوب نبوده و نیستم گاهی اوقات خطاهایی دارم که باید با امتیاز منفی تذکر داده شود و سایر دوستان هم متوجه خطا بشن و تکرار نکنند!

ببخشید اینا چیزهایی بود که به عقل من می رسید بیشتر از این بلد نبودم

سلام

با این پیشنهاد بد جور موافقم
چون اعتقاد دارم اگه کسی از شخصی انتقاد نکنه ادم نمی تونه عیب ها و نقص هاش رو بفهمه
ائمه معصومین علیهم السلام می فرمایند: که دوست خوب اونی که از تو انتقاد کنه نه اینکه فقط تعریف کنه
Smileبسم الله الرحمن الرحیم
منم سال نو روتبریک میگم
اول چندتا تشکر
1- چه قدر خوب که دیگه نمی نویسید تازه وارد، دیگه تازه وارد نیست.
2- چه فدر عای که هدر رو متناسب با مناسبت ها(حتی کوچیک ترین) تعویض میشه
3- خیلی عالی که مدیرها ناظر ها مون آدم های مسئوایت پذیر و مومنی هستند همین جا ازشون حسلبی تشکر میکنم
اما چندتا انتقاد
- گاهی اوقات یه مدیر یا ناظر میشه که 2 ماه آنلاین نشه و این خیلی خوب نیست
- دیگه اینکه نمی دونم چرا مثل قدیم تایپ تو تالار ۀسون نیست مکافاته
ببحشید دیگه ............
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]
(۲/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۶)EMPERATOR نوشته است: [ -> ][/font]ه
[font=B Nazanin]5- چرا امتیاز منفی در تالار وجود ندارد الزاماکه من همیشه خوب نبوده و نیستم گاهی اوقات خطاهایی دارم که باید با امتیاز منفی تذکر داده شود و سایر دوستان هم متوجه خطا بشن و تکرار نکنند!

ببخشید اینا چیزهایی بود که به عقل من می رسید بیشتر از این بلد نبودم

سلام

با این پیشنهاد بد جور موافقم
چون اعتقاد دارم اگه کسی از شخصی انتقاد نکنه ادم نمی تونه عیب ها و نقص هاش رو بفهمه
ائمه معصومین علیهم السلام می فرمایند: که دوست خوب اونی که از تو انتقاد کنه نه اینکه فقط تعریف کنه

سلام. بنده مخالفم
چون ابزار فروم باید طوری باشه که کاربران رو به ادامه کار و جذب شدن به فروم تشویق کنند

برای اعلام انتقاد میشه از پیام خصوصی استفاده کرد. درستش هم همینه چون رتبه آبروی شخص رو میریزه درصورتی که اگر قصد ما انتقاد سالم باشه بهتره به طور پنهانی به شخص تذکر بدیم

از طرفی رتبه منفی میتونه وسیله ای برای کاربران خرابکار باشه و ازش استفاده نادرست کنن (باور کنید این اتفاق می افته!!!)

یا علی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع