۱/فروردین/۹۱, ۲۳:۵۲
بسم رب الشهدا والصدقین
سلام به تمام همسنگرهای عزیز مهدوی واعضای گروهHIDDEN SOLDIERS
باید خدمت همه ی دوستان عرض کنم که این کلیپی که مشاهده می کنید با اسم این عید برای من آقا نمیشود حاصل تلاش یکروزه وکمک خاص مقاله استاد رائفی پوروهمچنین اعضای هنرمند گروه بویژهMEHDI عزیز هست که واقعا کل وقتش رو رو این کلیپ گذاشت
واقعا باید به وجود همچین افرادی تو سایت افتخار کنیم
دوست داشتیم قبل از فرا رسیدن سال نو یه کار واسه امام عصرمون وشهدا انجام بدیم
البته در حد توان مورچه ایمون
انشالله که خودش از همه مون قبول کنه
تا اینجا گروه کارساخت کلیپ رو انجام داده ولی از این به بعدش به عهده تک تک شماعزیزان هست که بتونیداین کار رو قبل از فرا رسیدن عید نوروز در تمام سایت ها وبلاگ های همسنگر انتشار بدین همچنین در سایت هایی مانند آپارات و فارس تی وی ویوتیوب و......(البته با بازدید ولایک بالا)/به امید این که سال 91 سال ظهور باشه
بهار هم آمد وما نیامدیم/ای کاش زود تر ظهور کنیم.........
منتظر نظرات شما هستیم
یاعلی
دانلود با کیفیت عالی در سه پارت(هر پارت 20 مگ)
دانلود با کیفیت خوب در یک فایل زیپ 20 مگ
[b]دانلود
باید خدمت همه ی دوستان عرض کنم که این کلیپی که مشاهده می کنید با اسم این عید برای من آقا نمیشود حاصل تلاش یکروزه وکمک خاص مقاله استاد رائفی پوروهمچنین اعضای هنرمند گروه بویژهMEHDI عزیز هست که واقعا کل وقتش رو رو این کلیپ گذاشت
واقعا باید به وجود همچین افرادی تو سایت افتخار کنیم
دوست داشتیم قبل از فرا رسیدن سال نو یه کار واسه امام عصرمون وشهدا انجام بدیم
البته در حد توان مورچه ایمون
انشالله که خودش از همه مون قبول کنه
تا اینجا گروه کارساخت کلیپ رو انجام داده ولی از این به بعدش به عهده تک تک شماعزیزان هست که بتونیداین کار رو قبل از فرا رسیدن عید نوروز در تمام سایت ها وبلاگ های همسنگر انتشار بدین همچنین در سایت هایی مانند آپارات و فارس تی وی ویوتیوب و......(البته با بازدید ولایک بالا)/به امید این که سال 91 سال ظهور باشه
بهار هم آمد وما نیامدیم/ای کاش زود تر ظهور کنیم.........
منتظر نظرات شما هستیم
یاعلی
دانلود با کیفیت عالی در سه پارت(هر پارت 20 مگ)
دانلود با کیفیت خوب در یک فایل زیپ 20 مگ
[b]دانلود
![[تصویر: HdSS.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7333330963/HdSS.jpg)