تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دل به دل راه داره!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بــــه نــــام خـــالـــق یــکــــتــا
حسن بن جهم می گوید: به حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام) عرض کردم: ما را از دعا فراموش نفرمایید!
فرمود: آیا فکر می کنی که تو را از دعا فراموش می کنم؟ آیا تصور تو این است که من تو را دعا نمی کنم؟
با خودم فکر کردم که این بزرگوار برای شیعیانش دعا می کند، من هم که از شیعیانش هستم، پس برای من دعا می کند. لذا به حضرت عرض کردم: من فکر نمی کنم که شما مرا از دعا فراموش کنید.
فرمود: از کجا فهمیدی که تو را از دعا فراموش نمی کنم؟
عرض کردم: من شیعه شما هستم، شما هم برای شیعیانتان حتما دعا می کنید، پس من را هم دعا می کنید.
فرمود: آیا راه دیگری هم به نظرت می رسد که از آن کشف کنی که من تو را دعا می کنم؟ گفتم: نه، راه دیگری به نظرم نمی رسد.

حضرت فرمودند: هر وقت خواستی بفهمی که من درباره تو چگونه هستم، نگاه کن به خودت، ببین من در دل تو چگونه ام. به دل خودت مراجعه کن! ببین وضع من در دل تو چگونه است. از آن کشف کن که وضع تو هم در دل من به همان کیفیت است؛ یعنی اگر تو به من محبت می ورزی، بدان که من هم به تو محبت می ورزم. اگر من را دعا می کنی، بدان که من هم تو را دعا می کنم.(1)

این همه توصیه به دعا برای حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) اینجا ثمره اش ظاهر می شود. وقتی شما برای آن بزرگوار دعا می کنید، کشف کنید که ایشان هم شما را دعا می کنند. وقتی شما صلوات بر محمد و آل محمد می فرستید، که بهترین دعا برای این بزرگواران، همین طلب صلوات و رحمت و رضوان الهی برای آنها است، بدانید آنها هم شما را دعا می کنند
در روایات دیگر، در مورد دوستان است. همین که معروف است، می گویند: دل به دل راه دارد. اگر می خواهید بدانید دوستتان با شما چگونه است، ببینید شما با او چگونه اید. ارواح به هم متصلند. در مورد افراد عادی این معنا هست. لکن در مورد خصوص ائمه (علیهم السلام) خیلی واضح است؛ چون آنها قلبشان آیینه علم الهی است و در آن، همه آنچه در عالم وجود دارد، منعکس می شود. پس وقتی شما به او محبت می ورزید، بدانید که او هم به شما محبت می ورزد؛ یعنی این ارتباط، ارتباط متقابل است. در صلوات مخصوص که از حضرت حجت روایت است، در عصر جمعه چنین آمده است:

اللهم اعطه فی نفسه و ذریته و شیعته و رعیته و خاصته و عامته و عدوه و جمیع اهل الدنیا ما تقر به عینه و تسر به نفسه و بلغه افضل ما امله فی الدنیا و الاخره.

خدایا! به این بزرگوار، به ولی خودت، درباره خودش، درباره اولادش، درباره اصحابش، درباره شیعه اش، درباره دشمنانش، آنچه چشم او را روشن می کند، به او بده!
این دعا از بهترین دعاهاست.

اگر آن حضرت را دعا کنید، یقینا آن بزرگوار هم شما را دعا خواهد کرد. (2)

زخم دل هجران زدگان را تو شفایی
درد غم بی نسخه ما را تو دوایی

عالم همه جا پر شده از تیرگی محض
ما گمشدگانیم و تو مصباح هدایی

مگذار که با ما همه عالم بستیزند
ما با همه گفتیم که تو صاحب مایی

سوگند به تنهایی تنهای مدینه!
تنها تو فقط منتقم خون خدایی

تو وارث بازوی علمدار حسینی
تو پاسخ فریاد تمام شهدایی

با خون دل و اشک روان هر شب جمعه
با مادر خود فاطمه (سلام الله علیها) در کرببلایی

ای کاش که یک لحظه به چشم همه عالم
ز آن گوشه شش گوشه به ما رخ بنمایی

ما پیش تو بودیم ولی حیف نبودیم
تو در دل مایی و ندانیم کجایی

گفتم که دعایی کنم بهر ظهورت

دیدم تو دعایی تو دعایی تو دعایی

(3)

......................................................
پاورقی:

1- الشافی، صفحه 656
2- جلسه 401 درس خارج مقام معظم رهبری، 1/12/89
3- حاج غلامرضا سازگار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اومید وارم سالی خوب با ظهور ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشته باشیم
نمیدونم چی بگم ماها هر وقت یاد غم و قصه هامون میوفتیم زار زار گریه میکونیم یاد بد بختیا گرفتاریا قرضها . . . . . . . . . . . . . . .
وقتی عذیذیرو از دست میدیم و میدونیم دیگه نمیبینیمش

وقتی تیم فوتبال عزیزمون میبازه

وقتی پولهامونو دزد میزنه

کلا هر وقت برای دنیا طلبیمون یک اطفاقی ناگوار رخ بده بشدت میریم تو فاز ناراحتی و افسردگی

اما تا حالا شده وقتی یاد آقامون میوفتیم ناراحت بشیم گریمون بگیره حالمون دگرگون بشه درکش کنیم بگیم آقا الان داره چی میکشه از دست بیوفائیامون

گریم گرفت به خدا آخه خودمم اینجوریم واسه آقا دلم نمیگیره بی وفام

خیلی بدم باید کلی به خودم بگم نامردی تا شاید یه خورده اشک بیاد

بی وفا شدم آخه این رسمشه چرا واسه آقامون اینجوری میکونیم

نمیدونم

مگه آقا تنها راه نیست برای سعادت چرا انقدر دنیا طلبیم
نمیدونم
برای ظهور آقا صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
(۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۲)N.Mahdavian نوشته است: [ -> ]
بــــه نــــام خـــالـــق یــکــــتــا

حضرت فرمودند: هر وقت خواستی بفهمی که من درباره تو چگونه هستم،
نگاه کن به خودت، ببین من در دل تو چگونه ام.
به دل خودت مراجعه کن! ببین وضع من در دل تو چگونه است.
از آن کشف کن که وضع تو هم در دل من به همان کیفیت است؛
یعنی اگر تو به من محبت می ورزی، بدان که من هم به تو محبت می ورزم.
اگر من را دعا می کنی، بدان که من هم تو را دعا می کنم.(1)
این همه توصیه به دعا برای حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) اینجا ثمره اش ظاهر می شود. وقتی شما برای آن بزرگوار دعا می کنید، کشف کنید که ایشان هم شما را دعا می کنند.
یک نمونه ی عینی آن:
یکی از دوستام اردکان یزد دوران آموزشی سربازیش بود
روزها بسیار گرم
شبها بسیار سرد
بسیار بسیار بسیار سرد
به گفته ی خودش یک لباس گرم و پشمی بعلاوه ی کاپشن بعلاوه ی یک بادگیر روش از سرما دندوناش موقع پست دادن به هم میخورده
تازه این دوست بنده شدیداً هم گرمایی است!!!!
میگفت مریض شدم شدیدن
یه شب که داشتم تک و تنها پست میدادم اینقدر هوا سرد شد و اینقدر مریضیم و گلو دردم زیاد شده بود
غم غربت و دوری از خانواده و تنهایی هم فشار می آورد دیگه طاقتم طاق شد و شروع کردم به دعا و صلوات بلکه حالم بهتر بشه
هر چی صلوات فرستادم به خدا گفتم خدایا این شرایط و برام قابل تحمل کن من تا صبح اینجوری...
هیچ اثری نداشت که نداشت
یه دفعه دیگه دلم شکست و زدم زیر گریه
حالا گریه نکن کی گریه کن

بعد با خودش گفت وقتی دلم شکست و زدم زیر گریه گفتم دعاهام برای خودم که فایده ای نداشت
از ته دل چند بار به آسمون نگاه کردم و گفتم اللهم عجل لولیک الفرج
میگفت چند بار این ذکر و گفتم و دیگه کم کم صبح شده بود باید برمیگشتم
میگفت وقتی به قرار گاه رسیدم یه هو به خودم اومدم دیدم خوب شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و تازه یادم افتاد که از وقتی گفتم اللهم عجل لولیک الفرج شرایط برام قابل تحمل شد
خیلی فکر کردم
بعد یاد این حدیث افتادم که میگن برای فرج قائم ما بسیار دعا کنید که فرج شما هم در دعا برای فرج قائم ماست
و فهمیدم که قضیه از چه قرار است!!!!!!!!!!!
نکته!!!!!
تا امام زمان ما را یاد نکند ما نمیتوانیم در یاد کردن از ایشان سبقت بگیریم
میشود بسیاری مواقع که امام ما ، ما را یاد میکند و ما از ایشان غافلیم
اما بدون شک همانطور که احدی نتوانست بر سلام کردن از رسول خدا سبقت بگیرد
احدی هم نمیتواند در رساندن خیر و دعای خیر و یادکردن امام زمان از ایشان سبقت بگیرند
یعنی در این مورد هم اول امام زمان علیه السلام این رفیق ما را دعا کرده اند
بعد خدا توفیق داده به این دوست ما و به دلش انداخته که او هم برای آقا امام زمان دعا کند
بعد هم اثر دعای امام زمان در حقش را در خودش دیده است!!!!!
آدرس های مرجع