تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شوک نوروزی به بی بی سی از مردم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
[تصویر: shoke-bbc.jpg]
بیننده بی بی سی در اولین روز کاری برنامه نوبت شما که به آرزوهای مردم در سال جدید پرداخته بود بر روی خط آمد. دختر ایرانی آرزوی خود را در سال جدید سلامتی رهبر معظم انقلاب اسلامی و نابودی دولت ها انگلیسی و آمریکا دانست.
دریافت فایل تصویری۳gp حجم:۲،۱۵۸مگابایت
سلامتی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام خامنه ای صلوات
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یسم الله

متاسفم
واقعا جای تاسف داره
اینجا الآن دو سوال پیش میاد:
1.شما خودتون هم بی بی سی میبینید؟یا به هر حال کسی که این کلیپ رو تهیه کرده؟
2.اون خانمه عزیز، قهرمان، الگوی مبارزه با استکبار جانی، متعد ،حامی ولایت بی بی سی میبینه؟؟نمیدونم شایدم برای رضای خدا میبینه قربه الی الله.
خدا قبول کنه.
روزای نزدیک انتخابات tv داشت از دانشجو های دلیر گزارش پخش میکرد که خانمی مطرح کردن که میخوان با شرکت در انتخابات مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بزنن اما به عقیده من اون خواهر عزیز اگه حجابش رو رعایت کنه میتونه مشت محکمتری بزنه .
نسل جدیده ما داره همه چی رو به تمسخر میگره.
نماز جمعه شرکت میکنه اما نمیتونه از تماشای ماهواره بگذره.
من هم ادعا ندارم ولی حداقل تو پست هامون خودمون رو منتظر ظهور ندونیم و نگیم آقا کجایی؟
خدایی نکرده بیان که بگیم دین جدید آوردی ما که رای میدیم دیگه خمس دادن چه صیغه ایه؟
(۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۲)بهار سمیع نوشته است: [ -> ]یسم الله

متاسفم
واقعا جای تاسف داره
2.اون خانمه عزیز، قهرمان، الگوی مبارزه با استکبار جانی، متعد ،حامی ولایت بی بی سی میبینه؟؟نمیدونم شایدم برای رضای خدا میبینه قربه الی الله.
خدا قبول کنه.
روزای نزدیک انتخابات tv داشت از دانشجو های دلیر گزارش پخش میکرد که خانمی مطرح کردن که میخوان با شرکت در انتخابات مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بزنن اما به عقیده من اون خواهر عزیز اگه حجابش رو رعایت کنه میتونه مشت محکمتری بزنه .
من هم ادعا ندارم ولی حداقل تو پست هامون خودمون رو منتظر ظهور ندونیم و نگیم آقا کجایی؟
خدایی نکرده بیان که بگیم دین جدید آوردی ما که رای میدیم دیگه خمس دادن چه صیغه ایه؟

سلام دوست گرامی
من هم از تعبیر عجولانه شما متاسفم ...
من نیازی به دیدن تصاویر و مطالب این شبکه های شیطانی ندارم و این مطالب را از سایت های معتبر برای اطلاع همسنگران عزیز گذاشته ام ....
شما شاید این گونه بیندیشید که ایشان در حال تمسخر رهبر عظیم الشان انقلاب هستند ....اما من معتقدم که هر کس به اندازه ظرفیتش می تواند امام خامنه ای را دوست داشته باشد و در ذیل جاهای دیگری که میتوانید این کلیپ را مشاهده نمایید برایتان میگذارم.
پی سی روز
یوتیوب
اپارات
مدافع کلیپ
البته ابن گونه حرکات هر از گاهیه بی بی سی و دیگران از پیش تهیه شده و برای حفظ پرستیژ ازاذی بیان هست !

میخواهند بگویند که ما هم به ازادی بیان اهمیت میدهیم Wink

یا حق
نقل قول:سلام دوست گرامی
من هم از تعبیر عجولانه شما متاسفم ...
من نیازی به دیدن تصاویر و مطالب این شبکه های شیطانی ندارم و این مطالب را از سایت های معتبر برای اطلاع همسنگران عزیز گذاشته ام ....
شما شاید این گونه بیندیشید که ایشان در حال تمسخر رهبر عظیم الشان انقلاب هستند ....اما من معتقدم که هر کس به اندازه ظرفیتش می تواند امام خامنه ای را دوست داشته باشد و در ذیل جاهای دیگری که میتوانید این کلیپ را مشاهده نمایید برایتان میگذارم.
پی سی روز
یوتیوب
اپارات
مدافع کلیپ
سلام
اگر به قول خودتان این شبکه شیطانی است باید بدانید که اینجور کارها از یه شبکه شیطانی بعید نیست من و شما نباید ساده باشیم
بعدشم شما تماشا نکردین ولی رضایت دادین به تماشای یه عده دیگهBig Grin
ای بابا عزیز چرا انقدر تو سطح به سر میبری این دیگه از اون حرفا بود به نظرم پستت رو ویرایش کن خیلی بده.
این یعنی چی چرا بی بی سی میبینه
یعنی من نباید هیچ کاری کنم چون اونا مخالف ایران هستند.خیلی حرف زشتیه به نظر من
(۴/فروردین/۹۱ ۰:۱۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]البته ابن گونه حرکات هر از گاهیه بی بی سی و دیگران از پیش تهیه شده و برای حفظ پرستیژ ازاذی بیان هست !

میخواهند بگویند که ما هم به ازادی بیان اهمیت میدهیم Wink

یا حق
این یه طرف قضیه است.از این ... ها هر چی بگی سر میزنه.اما زیاد هم ساختگی به نظر نمیومد.

اما این که چرا یه نفر باید توی بی بی سی همچین حرفی بزنه،و دوستمون گفتن کار بدی کرده،زیاد موافق نیستم.
اولا که دلیل نمیشه که این فرد پایه ثابت بی بی سی باشه.ممکنه یهو این حرکت به ذهنش رسیده باشه.
دوما مثل اینه که دشمن رو با سلاح خودش بکشی.Big Grin آخ لذت داره.
ببینید دوستان من اصلا برنامه نوبت شماست یک برنامه کاملا کنتذل شدست . قبل از اینکه صدای بیننده بره روی آنتن کلی سوال و جواب از طرف میپرسن و جالبه بدونید که حتی تست دروغ سنجی هم ازش میگیرن !!!
امکان اینکه این ماجرا اتفاقی باشه خیلییییی کمه.
(۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۲)بهار سمیع نوشته است: [ -> ]یسم الله

متاسفم
واقعا جای تاسف داره
خدا قبول کنه.

یه چیز بگم Blush
دکتر ها میگن فلان چیز بده و سراغش نرید.البته به مریض میگن.
ولی خودشون دارند هرروز با اون ویروس یا بیماری سروکله میزنند تا بتونند اونو مداوا کنند.
به نظر من ما نباید سرمونو بکنیمزیر برف و همینجور بی خیال ازش بگذریم.
ما باید بتونیم در مقابل کری که میکنند بتونیم یه عکس العملی انجام بدیم.
(۴/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۴)سید احمد نوشته است: [ -> ]ببینید دوستان من اصلا برنامه نوبت شماست یک برنامه کاملا کنتذل شدست . قبل از اینکه صدای بیننده بره روی آنتن کلی سوال و جواب از طرف میپرسن و جالبه بدونید که حتی تست دروغ سنجی هم ازش میگیرن !!!
امکان اینکه این ماجرا اتفاقی باشه خیلییییی کمه.
شما مطمئنی که تست میگیرن؟

یعنی اینقد بی کارن؟Big Grin
شدنی نیست.اصلا دیگه کسی زنگ نمیزنه بهشون(اگر تست بگیرن)
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع