تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فرج یا ظهور؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نظر شما چرا ما دعای فرج امام زمان داریم نه دعای ظهور ، چرا می گیم اللهم عجل لولیک الفرج و عجل فرجهم نه ظهورهم؟

پاسخ:
----------------------------------------------------------------------------

چون اگر ظهور کنند اما در امرشان فرج و گشایش حاصل نشده باشد و مقدمات قیام و نهضت جهانی آن حضرت محقق نشده باشد
ظهور ایشان حاصلی نخواهد داشت.

زمانی ظهور نافع است به حال بشریت که مقدماتش هم فراهم شده باشد و این ظهور با توجه به آماده بودن مقدماتش قرین با محقق شدن جامعه ی جهانی مهدوی و اقامه ی کلمه ی توحید به معنای اتم و اکمل در عالم باشد و این میشود از مصادیق گشایش و فرج
دوستان اگر کسی نظری دارن بگن چون پاسخ ها جمع بندی می شن و پاسخ نهایی در پست اول قرار خواهد گرفت.
سوال فکریه دوستان
خوب اگر خیلی ساده هم بگم،این میشه که اول باید مشکل گشوده بشه(فرج حاصل بشه) بعد حضرت ظهور می کنن.
یعنی اول باید زمینه فراهم بشه، بعد ظهور.

_این به عقل من رسید و هیچ ادعایی بر صحیح بودنش ندارم_
برای فرج من دعا کنید که گشایش امور شماست این به نقل مضموم از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستش یعنی دعا بای فرج ایشان اول برای خود ما کارگشا خواهد بود وقتی که ما دعای فرج رو می خونیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو به خدا می گه خدایا به خاطر من این بنده هر چی می خواهد بده آقای تونه ای در کتاب الفبای مهدویت ( موعودنامه ) در رابطه با اثار دعای فرج توضیحات خوبی دادند.
حالا بدون ظهور مولا و سرور ما کارهای ما گشایش پیدا می کنه؟!!
همونجور که دوستان عزیز گفتن فرج با ظهور متفاوت هست و ما برای فرج آقا دعا می کنیم، و اما تفاوت های فرج:

فرج به معنیه گشایش و آماده شدن امور برای ظهور می باشد و زمانی ظهور به حال بشریت نافع است که مقدماتش فراهم شده باشد.

دعا برای فرج ایشان اول برای خود ما کارگشا خواهد بود.

در دعای فرج بر خلاف برخی دعاها ما فقط نباید دعا بکنیم، بلکه با توجه به خواسته دعا عملا باید شروع به کار کنیم، تا در آماده کردن شرایط نقش داشته باشیم.

بعد نزدیک به 30 سال می بینیم انقلاب اسلامیه ایران در راستای آماده کردن شرایط برای درک امام زمان (علیه السلام) و خروج اسلام از زیر بار طاقوت و امروز باعث انقلاب های مسلمانان سراسر جهان شده و انشائلا با ادامه حرکت ما به زودی همه جهان رو فرا خواهد گرفت.
آدرس های مرجع