تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم به رنگ ارغوان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۸)alitalebi نوشته است: [ -> ]فیلم بسیار زیباست این بار سومی بود که من دیدم.
دلیل توقیف فیلم همین بود که نشان داد مامور اطلاعات دچار مسائل احساسی میشه و وظیفه ی خودش رو انجام نمیده و خلاف دستور عمل میکنه و به شفق کمک میکنه به دخترش برسه.
جدا فیلم زیبایی بود
اگه اینطوره که الان فیلم قلاده های طلا هم یکی از ماموران وزارت اطلاعات به جاسوسی که از طرف MI6 وارد ایران شده کمک میکنه ، خوب اینم یه ضربه به اطلاعاته پس چرا فیلم توقیف نشده ؟
(۵/فروردین/۹۱ ۲:۰۱)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]
(۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۸)alitalebi نوشته است: [ -> ]فیلم بسیار زیباست این بار سومی بود که من دیدم.
دلیل توقیف فیلم همین بود که نشان داد مامور اطلاعات دچار مسائل احساسی میشه و وظیفه ی خودش رو انجام نمیده و خلاف دستور عمل میکنه و به شفق کمک میکنه به دخترش برسه.
جدا فیلم زیبایی بود
اگه اینطوره که الان فیلم قلاده های طلا هم یکی از ماموران وزارت اطلاعات به جاسوسی که از طرف MI6 وارد ایران شده کمک میکنه ، خوب اینم یه ضربه به اطلاعاته پس چرا فیلم توقیف نشده ؟

داداش اینا همش مصلحتهBig GrinBig Grin

منو شما متوجه نمیشیم.

والاا
تا این لحظه متاسفانه نتونستم این فیلم رو ببینم ولی یک موضوع رو لازمه تشحریح کنم.
این دوره ریاست خانه سینما و ارشاد (دولت نهم و دهم ) به کلی با ممیزی برخورد کرد و خیلی خیلی مشکلات فیلم های این چنینی رو از بین برد همان طور که دیدیم فیلم های ممیزی قبل تر از این دوره به شدت برخورد میشد و توقیف های عجیبی رو تحربه میکرد نمونش فیلم های مثل مارمولک و به رنگ ارغوان.
ولی این دوره ی جدید تمامی فیلم های ممیزی رو که به خاطر این چنین مشکلاتی توقیف شده اند رو از توقیف خارج کردند و دیگه در حال حاضر فیلم توقیفی به معی واقعی نداریم اگر مشکلی داشته باشه فیلم اکران محدود خواهد داشت و تمامی عواقب کار با تهیه کننده کار خواهد بود این قانون خانه ی سینما و وزارت ارشاد در سال جدید است.
البته خانه ی سینمایی که نیست که وارد حاشیه نشیم بهتره.
البته این موضوع رو نباید فراموش کرد که به رنگ ارغوان اصلا با قلاده های طلا قابل مقایسه نیست چون قلاده های طلا یک فیلم کاملا دولتی است و برای ساخ اون موانع بسیاریرو با کمک اطلاعات و عوامل دولتی برطرف کرده اند همین که موضوع فیلم اتفاقات بعد از انتخابات است یعنی یک پای ساخت فیلم دولت است.
با این تفاسیر هنوز فیلم رو ندیدم ولی میتونم حدس بزنم چه چیز هایی خواهم دید.
متوجه دلیل توقیف نشدن شدید ؟
(۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۷)karimjannat نوشته است: [ -> ]در کل فیلم جو و تفکر مختص به خودش رو داره

یعنی چی اونوقت؟
(۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۸)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]فیلم بسیار زیبا و هنرمندانه ای بود
مخصوصا بازی حمید فرخ نژاد

این مسائل رو هم باید منتقدان نقد کنند

من اینجا نمی خوام هنری به فیلم نگاه کنم که شما می فرمایید هنرمندانه است من از حیث محتوا به فیلم نگاه میکنم در ضمن نقد نمیکنم بلکه سوال میکنم.
(۵/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]
(۵/فروردین/۹۱ ۲:۰۱)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]اگه اینطوره که الان فیلم قلاده های طلا هم یکی از ماموران وزارت اطلاعات به جاسوسی که از طرف MI6 وارد ایران شده کمک میکنه ، خوب اینم یه ضربه به اطلاعاته پس چرا فیلم توقیف نشده ؟

داداش اینا همش مصلحتهBig GrinBig Grin

منو شما متوجه نمیشیم.

والاا

این مصلحت چیه که هر جا کم میاریم و نمیدونیم میگیم مصلحته؟
اصلا مصلحت یعنی چی؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع