نقل قول:واقعا گناه این جوونا گردن چه کسیه توی اون دنیا؟؟؟
گناه این جوونا که گردن خودشونه چون ایمانشون ضعیفه فقط فرقش اینه الان جلوشون بازه واسه گناه کردن راحت میرن هزار کثافت کاری میکنن ولی اون موقع که جامعه خوب بود جرات نمیکردن غلطی بکنن.(اونایی که اوضاعشون خیلی خرابه).
غم و غصه ها و سختی هاشو امام زمان و یارانش میکشن نه این جوونا.
اتفاقا اگه از جنبه مثبت نگاه کنیم تو این جامعه که خیلی اوضاع خرابه راه رسیدن به خدا خیلی مشخص و سریعه و یه فرصته.
یعنی یه جوون مجرد با این وضع، خودشو کنترل کنه گناه نکنه کلی ثواب کرده من بعضی موقع ها میگم آیا موقعی که متاهل شدم راه های رسیدن به خدا اینقدر راحت در دسترس هست؟ الان یکم خودمون رو کنترل کنیم خیلی پیشرفت میکنیم ولی موقعی که اوضاع خوب باشه اون موقع امتحان ها سخت تر میشه. مثل یه آدم پول دار که وضعش خوبه ولی امتحانش از یه آدم فقیر خیلی خیلی سختره.
البته نه اینکه دوست داشته باشم وضع اینجور باشه ولی درهای رحمت خدا همیشه بازه.
(۲۱/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۰)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]گناه این جوونا که گردن خودشونه چون ایمانشون ضعیفه فقط فرقش اینه الان جلوشون بازه واسه گناه کردن راحت میرن هزار کثافت کاری میکنن ولی اون موقع که جامعه خوب بود جرات نمیکردن غلطی بکنن.(اونایی که اوضاعشون خیلی خرابه).
غم و غصه ها و سختی هاشو امام زمان و یارانش میکشن نه این جوونا.
اتفاقا اگه از جنبه مثبت نگاه کنیم تو این جامعه که خیلی اوضاع خرابه راه رسیدن به خدا خیلی مشخص و سریعه و یه فرصته.
یعنی یه جوون مجرد با این وضع، خودشو کنترل کنه گناه نکنه کلی ثواب کرده من بعضی موقع ها میگم آیا موقعی که متاهل شدم راه های رسیدن به خدا اینقدر راحت در دسترس هست؟ الان یکم خودمون رو کنترل کنیم خیلی پیشرفت میکنیم ولی موقعی که اوضاع خوب باشه اون موقع امتحان ها سخت تر میشه. مثل یه آدم پول دار که وضعش خوبه ولی امتحانش از یه آدم فقیر خیلی خیلی سختره.
البته نه اینکه دوست داشته باشم وضع اینجور باشه ولی درهای رحمت خدا همیشه بازه.
دوست من معیار بنده نظرات شخصی یا احیانا مسیحی شما نیست بلکه اسلامه
میشه به من نشون بدید کجای اسلام گفته : مجرد باشید و پاکدامن زود پیشرفت کنید؟؟؟؟؟
به این بود که پیغمبر ما اصلا نباید ازدواج میکرد تا جلوی پیشرفتش گرفته نشه!!!!!
این همه در اسلام بر ازدواج و رشد و تکامل دین تاکید شده و شما پیشرفت رو در تکامل قلمداد میکنید
تقصیر اصلی هم بماند گردن کیه
چند شب پیش شبکه 1 جانباز عزیزی به اسم دکتر شاکری میگفت: جوونی که تو این روزگار با این تهاجم عظیم فرهنگی اجتماعی نماز میخونه ارزشش از نظر ایمان برابره با برخی آیت الله های قدیم !!!!
فقط کمی به جمله ایشون فکر کنید و بس
نقل قول:دوست من معیار بنده نظرات شخصی یا احیانا مسیحی شما نیست بلکه اسلامه
میشه به من نشون بدید کجای اسلام گفته : مجرد باشید و پاکدامن زود پیشرفت کنید؟؟؟؟؟
به این بود که پیغمبر ما اصلا نباید ازدواج میکرد تا جلوی پیشرفتش گرفته نشه!!!!!
این همه در اسلام بر ازدواج و رشد و تکامل دین تاکید شده و شما پیشرفت رو در تکامل قلمداد میکنید![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
دوست عزیز من شرمنده ام که خوب منظورم رو نرسوندم. منظورم این نیست که مجرد باشیم و پاکدامن منظورم اینه که به نظر من به نظر من به نظر من یک نکته مثبت هم داره ولی در آخر هم گفتم اصلا دوست ندارم وضع اینجور باشه.
اینا رو گفتم واسه اینکه کسایی که نمیتونن ازدواج کنند از این نکته ی مثبتش برای قوی کردن ایمانشون استفاده کنند نه اینکه خدای نکرده بگم بروید توی یک محیط پر گناه و گناه نکنید تا خیلی ثواب ببرید.
من دوباره معذرت میخوام.
نقل قول:اون موقع که گذشت...آره جامعه خوب بود الان چی ؟؟؟؟؟؟جامعه خوبه؟؟؟؟؟چراتقصیرجووناس؟؟؟؟؟؟اول تقصیرپدرومادراس که حاضرنمیشن بایه خرج سبک تربچه شونوبفرستن خونه ی بخت..!جوون بدبخت چیکارکنه؟؟؟به دوره ی ماجووناکه رسیده همش گرونی وبدبختی ونداریه..!!!
غیرازاینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف شما هم درسته. البته خیلی از پدر و مادر ها وضعیت جوون های امروزی رو کشیدن ولی باز هم نمیذارن بچه هاشون زود ازدواج کنند.
ما جوون ها هم باید خودمان یک کاری بکنیم و این رسم های غلط رو برداریم و همچنین ما خودمان روزی پدر و مادر میشیم اون موقع هم باید درست عمل کنیم.
ولی بحث اصلی من روی خیلی ار جوون هایی هست که از همه نظر شرایط ازدواج رو دارند ولی ازدواج نمیکنند و دلایلی میاورند تا کارشان را توجیح کنند.