تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه "خانومی که شما باشی" و تضعیف ارکان خانواده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
صدا و سیما هم باید یجوری برنامه هاشو پر کنه نمی تونه که برفک بزاره! دیگه چقدر برنامه های خارجی و فیلم های هالیوودی تکراری؟ با این برنامه هاش همه رو خسته کرده

_____
و آقا مهدی باید بگم اینجا جنگل نیست. فکر کنم کافی باشه
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۲۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]صدا و سیما هم باید یجوری برنامه هاشو پر کنه نمی تونه که برفک بزاره! دیگه چقدر برنامه های خارجی و فیلم های هالیوودی تکراری؟ با این برنامه هاش همه رو خسته کرده

_____
و آقا مهدی باید بگم اینجا جنگل نیست. فکر کنم کافی باشه

نقل قول:و آقا مهدی باید بگم اینجا جنگل نیست. فکر کنم کافی باشه

متاسف میشم وقتی میبینم زبان فارسی اینقدر سخت فهمیده میشه ! هر کی یه چیزی میگه ! من گفتم اینجا جنگله ؟

اگه من اینو گفتم , مدرک مستدل ارائه کنید . غیر اینه که میگم هرکی یا هر چیزی برای منظوری خلق شده و باید طبق آفرینش خودش و طبیعی زندگی کنه ؟

هر کی از جنبه فکری خودش نگاه میکنه و راحت قضاوت میکنه . در مورد صدا و سیما منظور اینه که تناقض در برنامه هاش دیده میشه . خودتون یکساعت به برنامه های مختلف از شبکه های مختلف نگاه کنین متوجه میشین .

وقتی بدون هیچ توضیحی به من میگی اینجا جنگل نیست مفهومش اینه که لابد من اینو گفتم . و کاربرا هم که متاسفانه پست رو کامل نمیخونن . تازه جنگل بد جایی هم نیستا Cool قیام ملت ایران یه روز قیام چنگل نامیده میشد .

تو چند پست اخیر هر کاربری دلش خواست , مستقیما منو مخاطب قرار داد و حرفای زشتی زد . تازه شما میگی جنگل نیست!

یه خانم که از حقوق خانمها دفاع میکنه خودش حتی حرف مادبانه زدن رو نمیتونه رعایت کنه . در حالیکه در چندین پست من توضیح دادم که دارید برداشت اشتباه میکنید .

باعث تاسفه . Wink
به نام خدا

سلام خدمت دوستان گرامی!

حقیر که خوشبختانه تلویزیون نمی بینم!Cool ولی با توصیفاتی که شده باید به حال رسانه ی ملی تاسف مضاعف خورد هر چند که این تاسف خوردن ها پشیزی فایده ندارند و توصیه می کنم خودتون رو زیاد اذیت نکنید!Cool

اما یک سری حرف های بوداری شنیدم که لازم دونستم محکومشون کنمCool :

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۸)حوا نوشته است: [ -> ]مگه همه ی زن ها باید مادر باشن؟؟؟

اگر غیر از این باشه، بنیان خانواده دچار لغزش میشه! و حتما می دونید که در اسلام چقدر به خانواده اهمیت داده میشه! و البته چقدر این حرف شبیه حرف های سیمون دوبوا و دیگر فمینسیم های معروف است!Angel

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۸)حوا نوشته است: [ -> ]مگه کسی اومد بگه بابا حق و حقوقتون اینه.... شما قبل از اینکه یه زن باشین انسانین....

حق و حقوق زن، اباهی گری و بی بند و باری و شارلاتان بازی ( مبانی تفکر لیبرالیسم ) نیست! ما در اسلام جایگاه رفیع تری برای زنان تعریف می کنیم که حتما آشنا هستید!Angel و البته باز هم این حرف هم چقدر شبیه حرف سیمون دوبواستAngel : " ما زن به دنیا نیامده ایم، زن شده ایم! "

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۸)حوا نوشته است: [ -> ]منتها شاید یکی نخواد الگوش مثلا حضرت فاطمه باشه. باید کشتش؟

تقریبا خودش خواهد مرد و نیازی به کشتن نیست! زنی که اصالت رو به اباهی گری و شارلاتان بازی میده به مرور دچار سرخوردگی میشه و کم کم از فشار روحی جان به جان آفرین تسلیم خواهد کرد!Angel

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۸)حوا نوشته است: [ -> ]هر زنی که نخواد مادر باشه باید بره بمیره؟

زنی که نخواد مادر باشه تقریبا خودش میمیره و جامعه رو هم با خودش می کُشه!Dodgy امیدوارم این اتفاق نیفته که مثل غرب جامعه ی ما با این تفکرات به سمت و سوی هم جنس گرایی بره!Angry

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۸)حوا نوشته است: [ -> ]زن انسان هست یا نه؟

تا تعریف از انسانیت چی باشه؟ اباهی گری و شارلاتان بازی؟Angel

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۸)حوا نوشته است: [ -> ]حالا یه برنامه اومده راجع به حقوق زنان حرف زده.

حق و حقوق زنان در اسلام تعریف شده است و چنان جایگاهی رو نه برای زن بلکه برای انسان تعریف می کنه که نظیرش که هیچ کمی شبیه به نظیرشSmile هم بین تفکرات امانیستی غربی نیست!Angel امیدوارم منظور نویسنده از حق و حقوق، اباهی گری و شارلاتان بازی نبوده باشه!Angel

موفق بمانید ... یا علی
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۸)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]متاسف میشم وقتی میبینم زبان فارسی اینقدر سخت فهمیده میشه ! هر کی یه چیزی میگه ! من گفتم اینجا جنگله ؟

اگه من اینو گفتم , مدرک مستدل ارائه کنید . غیر اینه که میگم هرکی یا هر چیزی برای منظوری خلق شده و باید طبق آفرینش خودش و طبیعی زندگی کنه ؟

هر کی از جنبه فکری خودش نگاه میکنه و راحت قضاوت میکنه . در مورد صدا و سیما منظور اینه که تناقض در برنامه هاش دیده میشه . خودتون یکساعت به برنامه های مختلف از شبکه های مختلف نگاه کنین متوجه میشین .

وقتی بدون هیچ توضیحی به من میگی اینجا جنگل نیست مفهومش اینه که لابد من اینو گفتم . و کاربرا هم که متاسفانه پست رو کامل نمیخونن . تازه جنگل بد جایی هم نیستا Cool قیام ملت ایران یه روز قیام چنگل نامیده میشد .

تو چند پست اخیر هر کاربری دلش خواست , مستقیما منو مخاطب قرار داد و حرفای زشتی زد . تازه شما میگی جنگل نیست!

یه خانم که از حقوق خانمها دفاع میکنه خودش حتی حرف مادبانه زدن رو نمیتونه رعایت کنه . در حالیکه در چندین پست من توضیح دادم که دارید برداشت اشتباه میکنید .

باعث تاسفه . Wink

من خواستم یاد آوری کنم که یک شیر تو شرایط طبیعی قرار داره که طبیعی رفتار میکنه ولی مگه انسان تو شرایط طبیعیه؟
برای همین نمیشه انتظار داشت که کسی طبیعی رفتار کنه
و من هم با شما موافقم جنگل از اینجا بهتره Wink
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان .
عملکرد ناقص و ضد فرهنگ اسلامی صدا و سیما که مدتها پیش ثابت شدست و نیازی به تکرار تاکید نیست .
اینکه ما چیکار میتونیم در قبال این فیلمها و سریالها و ... بکنیم مهمه .
یعنی اینهمه جوون مومن و خدایی که تو این سایتها فعالیت میکنن توی جامعه اسلامی انقدر نفوذ ندارن که بتونن جلوی فعالیت ضد دینی و فرهنگی صدا و سیما رو بگیرن ؟!!!!!
احتمالا مدیران و ناظرین اشکال بگیرن که چرا اینجوری صحبت میکنم ! اما حقیقت اینه که با ادامه این برنامه ها ما به زودی با یه بحران مواجه میشیم . با فی*ل*تر کردن حرفها و نقدها هم این مشکل حل نمیشه ....
من بارها تو تایپیکهای دیگه هم گفتم که باید یه تایپیکی ایجاد کنیم و یه راه حل ارائه بشه و از اون مهمتر عملی بشه .

پاینده باشید .
ببینم این خانم بازیگر و گوینده که اومده بودن تو برنامه....مگه دزدی کردن که اسمشونو اونجوری میبری آقا؟!!

بابا کی میخواید از این تندرویها دست بکشید.............
جناب ADMIRE عزیز کی گفته هر کس مادر نشه همجنس باز و شارلاتان میشه؟واقعا برای شما متاسفم تا حرف از آزادی میشه بحث رو میکشونید به مسائل جنسی و تعبیر شما از آزادی فقط مسائل جنسیه وبه این طریق حرفتونو به کرسی مینشونید
نکته دیگه اینه که زن های ما نباید کلفت و نوکر مردا باشن که این تفکر مورد پذیرش اسلام هم نیست اتفاقا زن های ما باید بیان تو اجتماع درس بخونن و پابه پای مردا کار کنن به نظر من این طرز تفکر شما مروج تنبلی است که الآن درد جامعه ماست نه فراماسونری و از این جور چیزا درآخر یک جمله از دکتر شریعتی که خطاب به یکی از شاگردان دخترش گفته رو تقدیم شما میکنم:
امیدوارم عمر شما در کوچه پس کوچه های آشپز خانه هدر نرود
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۸)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]متاسف میشم وقتی میبینم زبان فارسی اینقدر سخت فهمیده میشه ! هر کی یه چیزی میگه ! من گفتم اینجا جنگله ؟

باعث تاسفه . Wink

من خواستم یاد آوری کنم که یک شیر تو شرایط طبیعی قرار داره که طبیعی رفتار میکنه ولی مگه انسان تو شرایط طبیعیه؟
برای همین نمیشه انتظار داشت که کسی طبیعی رفتار کنه
و من هم با شما موافقم جنگل از اینجا بهتره Wink

نقل قول:و من هم با شما موافقم جنگل از اینجا بهتره

من نگفتم اینجا جنگله . اتفاقا برخورد شما نشون میده که بیشتر دارین تو انجمن مثل جنگلیها عمل میکنید . در ضمن در مورد شیر صحبتی نکنید که به اندازه شما قطعا نیست Wink
(۱۴/فروردین/۹۱ ۲۱:۳۰)ezio252 نوشته است: [ -> ]نکته دیگه اینه که زن های ما نباید کلفت و نوکر مردا باشن که این تفکر مورد پذیرش اسلام هم نیست اتفاقا زن های ما باید بیان تو اجتماع درس بخونن و پابه پای مردا کار کنن به نظر من این طرز تفکر شما مروج تنبلی است که الآن درد جامعه ماست نه فراماسونری و از این جور چیزا درآخر یک جمله از دکتر شریعتی که خطاب به یکی از شاگردان دخترش گفته رو تقدیم شما میکنم:
امیدوارم عمر شما در کوچه پس کوچه های آشپز خانه هدر نرود

خانه داری به هیچ عنوان کلفتی واون القابی که فرمودید نیست،هنری است که هرزنی باید داشته باشه.(وظیفه هم نیست)

ادامه تحصیلات بمنظور اگاهی بیشتر برای هر زنی لازم وضروری است.

اما اینکه زن ومرد باید پابه پای هم کار کننداشتباه است، طبیعت زن ومرد باهم فرق میکنه.

درد امروز جامعه ماهم تنبلی نیست...
(۱۴/فروردین/۹۱ ۲۱:۳۰)ezio252 نوشته است: [ -> ]جناب ADMIRE عزیز کی گفته هر کس مادر نشه همجنس باز و شارلاتان میشه؟واقعا برای شما متاسفم تا حرف از آزادی میشه بحث رو میکشونید به مسائل جنسی و تعبیر شما از آزادی فقط مسائل جنسیه وبه این طریق حرفتونو به کرسی مینشونید.

به نام خدا

سلام.

دوست عزیز! لطفا برای کسانی متاسف باشید، که حرف های فمینیستی می زنند و نقش مادر بودن و همسر بودن زن را به چالش کشیده و بلکه انکار می کنند!Cool

زن دو نقش کلیدی دارد : همسر بودن و مادر بودن

هر گاه که توانست از پس این دو بر بیاید می تواند به نقش های اجتماعی متناسب با روحیاتش ( نه هر کاری و نه هر جایی و نه هر نقشی و نه هر شغلی! ) فکر کند و این عین نظر اسلام است!

و در آخر برای کسانی غصه بخورید که پا برهنه وارد بحثی می شوند و بدون آشنایی با مبانی تمدن غرب از حرف دیگران از روی نادانی دفاع می کنندCool و دایه ی دل سوز تر از مادر می شوندCool در حالی که نمی دانند این عین فمینیسم استCool و پایانی جز اباهی گری، شارلاتان بازی، بی بند و باری، همجنس گرایی، نابودی اخلاق، فروپاشی خانواده و هزار و یک مشکل دیگر که در این مقال نمی گنجد، نخواهد داشت!Cool

موفق بمانید ... یا علی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع