این کاریکاتور مختص انگلیس نیست
در تمام دنیا پلیس از قدرتش سو استفاده می کنه.
حتی ایران...
دولت انگلیس که آشوبگران ایرانی را به استفاده از توییتر تشویق میکرد و حکومت را برای فی*ل*تر آن مذمت مینمود برای کنترل بحران به وجود آمده در انگلیس اقدام به محدود کردن این سایت اینترنتی برای شهروندان نموده است.
![[تصویر: twitter_22.jpg]](http://www.teribon.ir/base/img/2011/08/twitter_22.jpg)
دولت انگلیس که آشوبگران ایرانی را به استفاده از توییتر تشویق میکرد و حکومت را برای فی*ل*تر آن مذمت مینمود برای کنترل بحران به وجود آمده در انگلیس اقدام به محدود کردن این سایت اینترنتی برای شهروندان نموده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . واقعا چه شد ؟ چه کسی باورش میشد که این اوضاع پیش بیاید ؟
حال به وضوح این آیه شریفه رو درک میکنم :مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین...
حال چند سوال اساسی دارم . از همسنگران عزیزم خواهش میکنم به این سوالات پاسخ بدهند :
آیا این اوضاع در کشورهای منطقه ادامه پیدا خواهد کرد و یا خیر به تدریج سرد و خاموش می شود ؟
آیا تحولات کشورهای اروپایی میتواند زمینه ای برای انتقال اسلام به این کشورهاباشد؟چگونه؟
ما چه نقشی می توانیم در این تحولات داشته باشیم ؟
آیا این تالار ظرفیت این را دارد که به پایگاهی عظیم و گسترده بر علیه صهیونیست جهانی دربیاید؟
من یه ذره در مورد سیاست بریتانیا و ایالات متحده شک دارم و به نظرم یه کاسه ای زیر نیم کاسشون هست

(۳۰/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۸)Gryffen نوشته است: [ -> ]من یه ذره در مورد سیاست بریتانیا و ایالات متحده شک دارم و به نظرم یه کاسه ای زیر نیم کاسشون هست 

برادرم فقط یک ذره شک داری؟
باید ایمان داشته باشی که یک کاسه ای زیر نیمکاسشونه!!!