۱۹/اردیبهشت/۹۱, ۲۱:۰۵
بسم الله الرحمن الرحیم
نوزدهم
سائل نوزدهم از گوشهی دیگر مسجد کوفه برخاست و پرسید:
یا علی ، تفاوت انسان با سایر موجودات در چیست؟
امیرالمومنین فرمود: انسان تنها موجودیست که در زمین زندگی میکند ولی موجودی آسمانیست . (ماهیتی آسمانی دارد)
** توضیح بیشتر:
انسان درخت واژگونهایست که ریشه در آسمان دارد ... وَفِي السَّمَاء رِزْقُكُمْ وَمَا تُوعَدُونَ
خب، طبق قولی که قبلا داده بودم، نوزده پرسش و پاسخ مردم کوفه از محضر مولا علی (علیه السلام) تقدیم شما شد، الحمدلله.
باید از شما عزیزان بابت تاخیر در ارسال مطالب عذرخواهی کنم ، امیدوارم حلال بفرمایید .
اگر این حرکت ما (لا حول و لا قوة الا بالله)، مورد قبول درگاه حق قرار گرفته باشد و خیری از آن نصیب حقیر گردد، آن را تقدیم میکنم به همان محققی که زحمت جمع آوری این مطالب را کشیده ... ان شاء الله که به توفیقات ایشان افزوده گردد.
بعضی از دوستان هم در ایجاد و استمرار این تاپیک نقش بسزایی داشته و دارند، برای ایشان هم از خداوند متعال طلب رحمت و مغفرت مینمایم.
از شما عزیزان، که در این مدت قبول زحمت فرموده و همراهیام کرده اید کمال تشکر را دارم ...
فقط جسارتا یک نکته ای را خواستم خدمت تان عرض کنم :
بنده و امثال بنده ، فقط محب ائمه اطهار (علیهم السلام) هستیم ... یعنی فقط دوست شان داریم ، اما زمانی که باید به دستورات شان که در راستای وظایف بندگی ست ، عمل کنیم ، این کار را نمی کنیم ...
خداوند در قرآن می فرماید: قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى
قرآن کلام خداست، و وقتی می فرماید: قُل ، یعنی از طرف من بگو! تو نمی دانی و من می دانم!
ای پیامبر از طرف من به مردم بگو که من به ازای رسالت پاداشی از شما نمی خواهم مگر مودّت و دوستی با نزدیکانم ...
از مقربان و نزدیکان درگاه حق، بی شک ائمه اطهار (علیهم السلام) هستند .
مودّت فراتر از حب است! مودّت دوستی و عشقی است که در عمل هم بروز خواهد کرد!
در اینجا که بحث عمل می آید، دیگر حب کارایی ندارد!! باید مودّت داشت ... حب خوب است ولی کافی نیست! حب انسان را به سرانجام نمی رساند. این مودّت است که خود را در عمل نشان می دهد و انسان را به سعادت اخروی و جاویدان می رساند.
نمونه ی بارزش در تاریخ:
کوفیان هم حب امام حسین (علیه السلام) داشتند. حب داشتند که ده هزار نامه برای امام فرستادند. ولی وقتی لحظه عمل رسید و باید وارد میدان جهاد می شدند، از یاری رساندن به امام خودداری کردند. اینجا مودّت کارساز بوده و هست!
این مودّت بود که ده هزار نفر را به تعداد هفتاد و دو نفر کاهش داد!!!!!!!!!
این مودّت است که پای انسان را در لحظات سخت عمل محکم می کند...
کل یوم عاشورا ، کل ارض کربلا ... امام حاضر و ناظر را دریابیم ، امام غریب مان را دریابیم . (اول از همه با خودم هستم)
می رسد روزی که پشیمانی فایده ای ندارد .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثـبّت قلبی علی دینک
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ
ممنون از توجه شما ...
یا حق .