تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نکاتی در مورد اعتبار دادنهای بیی ضابطه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
منم با شماموافقم یه باربه یکی ازدوستان که زیرنوشته همه تشکرمیزدو دلیلش هم این بودکه اون شخص تاهمین سطح میتونه به تالارکمک کنه اعتراض کردم گفتم شمازیرهمه نوشته ها تشکرمیزنی چه خوب وچه بد من نمیدونم اونی که مثبت گفتم خوبه شماتشکرزدی یا اونیکه منفی گفتم تشکرزدی پس هردو خوبه این به نظرم باعث لوث شدن میشه ولی این رو باید کاربرها دقت کنن نه مدیران وناظران ولی بازهم میگم دوستانی که یوزرتون رنگیه باورکنین تشکرتون زیرنوشته های خوب دوستان باعث دلگرمی شون میشه دریغ نکنین ولی زیرپستهای خوب نه هرپستی
با سلام و احترام
در خصوص تشکر و اعتبار به چند نکته اشاره می کنم(بعنوان یک دوست و کاربر معمولی این تالار):
1- دنیای مجازی فضای کاملا متفاوتی داره و لذا قیاس با دنیای واقعی از اساس باطله!
2- عقل حکم میکنه که هر عزیزی با دیدگاه متناسب با سن،میزان تحصیلات،تجربه،دیدگاه فرهنگی،اجتماعی،روانشناختی و...به دوستی بابت پستی تشکر و اعتبار بده! این یعنی:
ممکنه مطلبی از دید دوستی کم ارزش ولی از دید دوستی دیگر،بسیار کاربردی و اتفاقاً ارزشمند هست!(خیلی خیلی خیلی مهم!!!)
3- توجه دارید که از همه قشر،سن،سواد،جنس،دیدگاه و ....اینجا هستند! پس:
روش یکسان و ثابتی،در چنین شرایطی متصور نخواهد بود!
4- گاهی یک کلمه(آری فقط یک کلمه!!!) ارزشمندتر از خروار خروار ارسال گاهاً بی هدف است!
5- اگر قرار باشه برای فشردن دکمه تشکر یا دادن اعتبار،حتی دلیل محکمی هم بیاوریم،شک نداشته باشید که از دید دیگری،میتواند قانع کننده نباشد!(واقعیتی انکار ناپذیر)
6- زیاد سخت نگیرید!!! البته که هر کس با توجه به شرایطی که گفته شد مراقبت هم داشته باشه!
7- بذارید راحت بگم: حداقل "دلیل قابل قبولی" در دلتون در فشردن این دکمه و دادن اعتبار داشته باشید!
8- یه تاپیک در خصوص "تشکرکردن" زدم که اونجا به نکاتی اشاره داشتم که انتظار دارم بخونید..(http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3060.html)
9- قبول دارم که این شرایط برای رنگی های تالار،حساس تره(که مراقبت بیشتری هم میخواد)
10- همین جا هم بگم که رنگی ها هم که ثابت نیستند!!! کسی فعال،مدیر،دوباره بازنشسته! و... میشه!
11- حرفایی که زدم دال بر باری بهر جهت! در دادن اعتبار و تشکر نیست! بلکه برعکس؛
از دل همین حرفایی که دوستان میزنند،یک "نگاه کلی" و "بازخورد عملی" اونم بطور "نسبی" ایجاد میشه که با توجه به جو عمومی تالار وزین "بیداری اندیشه" از طرف دوستان قابل انجامه!
12- بعنوان یک کاربری که با قبول قوانین تالار،اینجا فعالیت داره،حق مدیریت قرمز رنگ! رو در گذاشتن قوانین،محفوظ میدونم...
در پناه خدای مهربانHeart
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۲)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]حالا فرضا یک میلیون اعتبار گرفتید به چه دردی میخوره؟

عزیز من شما زحمت کشیدی واسه تالار،اعتبار گرفتی.نشون میده فرد پر تلاشی بودی.
خداییش شخصی مثل دکتر،باید با بقیه فرق کنه یا نه؟
خوب تشکرهایی که از ایشون میشه و اعتباری که به ایشون داده میشه،نشانه های بارز از ارزش ایشونه.
واسه چاق سلامتی که اعتبار نمیدن.
اصلا تصویر تالار رو خراب میکنه(تالار رو آبکی نشون میده)
سلام
من از روی اعتباری که دوستان میدن میتونم بفهمم که هر کدوم از دوستان به چه موضوعاتی علاقه دارن و در واقع یه جور حالت آماری داره برام.
میشه از روی واکنشی که هر کدوم از دوستان (با دادن اعتبار )به یک مطلب نشون میدن یه شناخت نسبی ازشون بدست اورد و این میتونه در بعضی جاها کمک کنه.
سلام
هیچکس منکر این نیست که فضای حقیقی با مجازی تفاوتهایی داره ولی چرا قیاس پذیر نباشن؟ Smile
مخاطب بحثها و مطالب در هر دو فضا انسان هستن
زبان هم که همان است و تفاوت عمده ای ندارد
مطالبی هم که بازگو می شوند اکثرا در دنیای حقیقی همین هستند و با تغییر جدی محتوا روبرو نیستیم
این تشکر هم شبیه همان تشکر است.حداقل بنده که کسی در دنیای واقعی مطلب خوبی بگوید یا کمکی بکند تشکر می کنم.شما رو خبر ندارم؟ Smile

تفاوتهایی هم مثل ندیدن چهره و کمتر بودن ارتباطات احساسی و عاطفی حتما اهمیت دارد!

در کل از اول هم قرار نبود روی تشکر محدودیت جدی داشته باشیم.......بنده پیش بینی کردم استفاده بی رویه از تشکر موجب لوث شدن آن می شود(حدود 1 سال پیش)
بعد هم اعتبار همین بلا سرش می آید که اول با فشار محدودیت روزانه تقریبا برداشته شد و بعد هم که آقای shafagh_mah بقیه مطالب رو فرمودن

دقیقا بعد از تذکرات چند باره من در قسمتهای مختلف تالار دیدم برخی دوستان کمی محتاط تر تشکر میکنن و هیچوقت هم من نخواستم برای کسی تعیین کنم که زیر چه پستی باید تشکر کنید.فقط گفتم مفید و ارزشمند
شاید هم برخی چون تجربه حضور در تالارها را قبلا نداشتن، از عواقب هر تشکر و اعتبار بی پشتوانه ای آگاه نبودن ولی کم کم فهمیدن که فضای مجازی هم مثقال ذره اش موثر است Angel
با سلام و احترام
ضمن احترام و تایید بخشی از مطالب مدیریت محترم؛
تفاوت بنیادین فضای مجازی و واقعی امریست بدیهی!
اشاره درستی شده به بحث تفاوت...اما؛
تفاوتی که تاثیرگذار و اساسی است! هم در "شکل" و هم در "محتوی"
دوستان،لطفاً ایندو تاپیک زیر رو ملاحضه مجددی داشته باشند:
" چرا تشكر می‌كنم؟! … چرا تشكر می‌كنی؟! "
و
" ظرفیت دنیای مجازی نت" و "اصل گفتگو "
.
.
.
مروری کوتاه بر برخی از این تفاوتها که هر کدام از اینها بدون شک میتونه در نوع رفتار،برخورد و تعاملات ما در چنین فضاهایی تاثیر مستقیم و غیر مستقیمی داشته باشه اشاره میکنم:
--ناشناس بودن (مهم..مهم..مهم)
--انعقاد نامتناسب کلام
--نبود تماس چهره به چهره(بعنوان اولیه ترین،اساسی ترین و مهمترین وجه ارتباط)
--زبان به همه ی اجزاء کلام،حرکات بدن،گویش،صوت،لحن،میزان عاطفه همراه و... اطلاق میشه و لذا از اساس دنیای ایندو فضا متفاوته!
--سرعت متفاوت انتقال مطالب
--دنیایی 360 درجه !!! با معجونی کاملا ناهمگون و متفاوت از انسانهایی با سن،جنس،نگرش،تحصیلات،میزان فهم و ادراک و...مختلف
--هجوم انبوهی از افکار غیرقابل پیش بینی و گاهاً نادرست
--ریزش ناخودآگاهانه مطالب
--زمان! و مکان! محدودیت ها و وابستگی تغییرات حالات رفتاری آدمی با این دو متغیر اساسی زندگی(که بشدت نوع دیدگاه و گفتمان ما را تغییر میدهد!)
و....
.
.
یک مثال آشنا)
در دنیای معمول برای "تشکرکردن" از این روشها استفاده میکنیم: کلام،سری تکان دادن،ناز چشمی اشاره دادن،ابرویی بالا دادن،لبخندی بر لب نشاندن،دست بر روی سر یا سینه نهادن و انواع روشهای دیگر کلامی و غیر کلامی مرسوم...!
و اما در این تالار! "فشردن دکمه ی زیبای تشکر" !
که البته میشود پست تاییدی هم داد که گاهاً "اسپم" ! تلقی شده و از آن نهی میشویم!
بعبارتی:
در دنیای واقعی میزان تشکر خود را(وایضاً اعتبار)از راه کلام و غیرکلام(بدن) با تناسب مربوطه،بیان میداریم که کمیت و کیفیتی نسبتا مشخص دارد..
این روش در فضای مجازی،از پایه متفاوت هست و انصافاً نمیشود به دلایلی که عرض شد اصطلاحاً حق مطلب ادا شود و به همین علت هم هست که گاهی دوستان قید می کنندکه: دکمه تشکر کافی نبود و پست تشکر میزنند؛
بعبارتی بیشتر یک امر کمی است (کمیتی که در سایت های مختلف هم متفاوت ارائه شده و روشهای گوناگونی براش درست می کنند)
.
.
بگذریم...Wink
.
.
مطمئناً همه بزرگواران به این جمعبندی میرسیم که آگاهانه و هدفمند تشکر کرده و اعتبار اهداء کنیم(متناسب با این فضا و قوانینی که در سایت براشون در نظر گرفته شده)
در پناه خدای مهربانHeart
shafagh_mah عزیز...
ممنون بابت ایجاد کردن این تاپیک.
اعتبار دادن رو نمیدونم چون زیاد اهل استفاده کردن ازش نیستم ولی از تشکر زیاد استفاده میکنم!
کاملا با حرف های آقای Messenger موافقم! ممکنه یه پست از نظر یکی بی ارزش باشه اما روی یه شخص دیگه تاثیر زیادی گذاشته باشه! نمیشه کسی رو به خاطر تشکر کردن از پستی که به نظر ما مهم نیست سرزنش کرد...
یکی از دوستان ناراحت بودن که چرا بعضی ها تو یه بحث از همه ی نظرات موافق و مخالفشون تشکر میکنن!
من از این دسته افرادم!Smile
گاهی پیش میاد که دارم بحثی رو میخونم و میبینم کسی که شبهه ای داره یا کاملا مخالف با حرف های صحیح دوستان هستش کاملا با احترام و بدون عناد پست میزنه و واقعا دنبال حقه! من نمیتونم از همچین کسانی تشکر نکنم! حتی اگه حرف هاشون صد در صد اشتباه باشه!
کوچک تر از اونم که بخوام نظر بدم اما فکر نمیکنم تشکرات و اعتبار دادن واسه چاق سلامتی کردن بعضی ها بتونه وجهه ی تالار رو خراب کنه! من که هر بار میام تو تالار اینقدر مطلب جالب و جدید میبینم که اصلا به تشکرات و این چیزا نگاه نمیکنم!
اینجا که کسی، کسی رو نمیبینه که بتونه ازش رو در رو به خاطر ارسالها و تاپیک های مفیدش تشکر کنه! این اعتبار دادن ها یا تشکر کردن ها حداقل کار، یا بهتر بگم تنها کاریه که میتونیم بکنیم!
هرچی گشتم جائی بهتر از این تاپیک پیدا نکردم یک انتقادی کنم...
همونطور که دوستان اشاره کردند،سیستم اعتباردهی،به خصوص الان که قابلیت اعتبار دهی منفی غیرفعال است،سیستمی ئه برای زمانی که یک مطلب اونقدر ارزشمند و خوب باشه که صرف تشکر کم باشه؛
اما متاسفانه بعضی از کاربران کم لطفی می کنن و انتقادشون از ناظر یا کاربری رو در قالب اعتبار دادن بهش اعلام می کنن و این حرکت،حرکت زننده ایه..
حذف اون اعتبار که به تمسخر داده شده کار سختی نیست،اما القای بدی از شخصیت شخص اعتبار دهنده ایجاد خواهد کرد.
به خصوص زمانی که ناحق باشه..
حواسمون باشه به این موضوع..
اعتراف میکنم که من زیاد اهل دادن اعتبار نبودم و تعداد تشکرهای من بسیار بالا بود ولی خوب بهرحال آن زمان من فقط در بخش اصول عقاید بودم ولی الآن در تالار فضایی که من در آن حضور دارم بیشتر شده البته آن اعتباری که به جناب جوینده ی حق دادم بدلیل این بود که ایشان اعتبارات من را پیوسته حذف میکردند.
اگر الآن بخواهم اعتبار بدهم روزی 3 نفر برای من کافی اما از نظر تشکر اکثرا میدانند که تشکر برای من در روز بیش از 30 یا حتی 60 تشکر است.
بگذارید یک پیشنهاد هم من بدهم امکان حذف اعتبار را چرا فقط شورای حکام دارندWink به ما هم این امکان را بدهید که بتوانیم اعتبارات ایول به تو خوب منگنش کردی لهش کردی دمت گرم امضاتو عشق است داشBig Grin این تن بمیره خوب ضایعش کردی یکی باشی آقای x باشی با آواتارت حال کردم و از اینجور چیزها را حذف کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظر من آدم باید ارزش اون چیزی که دستش داره رو بدونه
من کاملا با دادن اعتبار الکی مخالفم
اگر ببینم که چیزی که طرف نوشته شایسته تشکر هست ازش تشکر میکنم
و اگر لایق اعتبار باشه بهش اعتبار میدم
یه وقتی اصلا لازم هست که بخاطر تشویق طرف بهش اعتبار بدم
تاثیر خوبشم دیدم
ولی کلا از اینکه اعتبار الکی بخوام خرج کنم خوشم نمیاد
البته منم اثتثنا نیستم شده اعتباری دادم بعد گفتم برای چی اعتبار دادم حقیقتا رومم نشده اعتبار رو پاک کنم
در مورد تشکر هم روزهای اول خوب تشکر میکردم
ولی الان تشکرمم میزارم برای مطلب مفیدی که شایسته تشکر باشه
از دوستان هم خواهش میکنم نه اعتبار الکی و نه تشکر الکی از کسی نکنن
بعضی از اعتبارات خودمم فکر میکنم شایسته گرفتنش نبودم
هرچند که از دیدن اون اعتبار واقعا خوشحال شدم
چون فکرکردم برای مطلبم ارزش قائل شدن
صلوات
یا الله
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع