شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
باسلام
میخوام نظر دوستان رو درمورد بازیگرخوب درسینمای ایران رو بدونم فقط خواهشا نظرتون رو بگید
اگرنمونه هم دارید مثال بزنید
من خودم بازیگری که کلیشه ای نباشه وبتونه هربارکاراکتر جدیدی رو ارائه بده میپسندم
مثل پرویز پرستوئی ودر طنزهم اکبرعبدی البته امین حیائی هم بد نیست
به نظرم با این همه طرفداری که حامدبهداد داره ولی همیشه کلیشه ای بازی میکنه
بازیگری خوبه که اسلامو فدای پول دراوردن خودش نکنه منظورم اینکه چون کارگردان یا نویسنده ازش خواستن حجاب نداشته باشه یا نقش جلفی رو بازی کنه به خاطر اسلام قبول نکنه ولی متاسفانه همچین کس هایی کم هستند..............
تو بازی جدی-کمدی پرویز پرستویی و حمید فرخ نژاد فوق العاده اند
و تو طنز و کمدی هم مهران مدیری و رضا عطاران یه سر و گردن از بقیه بالاترن
البته بازیگرای دیگه ای هم مثل جهانگیر الماسی و شهاب حسینی و پیمان معادی و اکبر عبدی و پولاد کیمیایی و فرهاد اصلانی
... هم هستند (چقدر زیاد شد؟!)
به نظرم بازیگر باید به کارش وارد باشه نه بازیگری که آماتور باشه بیاد یه نقش خیلی جدی رو بازی کنه.
من خودم بازی حمید فرخ نژاد و مهراوه شریفی نیا در قلب یخی و بازی های محمدرضا فروتن و هدیه تهرانی رو دوست دارم.چون واقعا تو نقششون حل میشن و یه کاراکتر کاملا طبیعی رو ارائه میدن که به نظرم این خیلی مهمه.
بسم الله الرحمن الرحیم
میخوام نظر دوستان رو درمورد بازیگرخوب درسینمای ایران رو بدونم فقط خواهشا نقل قول:نظرتون رو بگید
اگرنمونه هم دارید مثال بزنید
بنده پیشنهادی دارم،بدنبال خوبی وخوبی ها بودن بسیار نکوست.اما پیشنهاد میکنم دنبال مصداقهای شخصیت خوب برگردیم نه شخص خوب!
یعنی ویژگی های یک بازیگر خوب رو مثال بزنید نه یک شخص خاص.
اینطوری بحث سالم تری رو خواهیم داشت.
نظرتون چیه؟
لطفاً برای ادامه بحث در این تاپیک،حتماً نکات زیر را مدّ نظر قرار دهید تا ضمن حرکت منظم تاپیک به هدف موضوع،
ارسالی حذف یا ویرایش نشود.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.
1-همه ی نظرات و دیدگاهها،قابل احترامند؛پس لطفاً از هرگونه توهین در ارسالهایتان خودداری بفرمائید و نظم تاپیک را رعایت کنید.
2-لطفاً صرفاً به بیان معیارها و نظرات خود بپردازید و از کپی/پیست مطالب بی ارزش یا کم ارزش خودداری بفرمائید.
3-لطفاً صرفاً مصداق ها را نام نبرید؛معیارها و نظراتتان را بفرمائید،شخصیت هنری مورد نظر تاپیک است،نه شخص هنری.
4-تاپیک حول محور نظرات و معیارهای کاربران در مورد شخصیت خوب هنری در سینمای ایران پیش می رود،پس از منحرف کردن بحث،جدّاً خودداری بفرمائید.
5-لطفاً از نقد شخصیت هر بازیگر و قضاوت درمورد او و بحث درمورد وضعیت بازیگران در ایران،جدّاً خودداری بفرمائید.
سرکارخانم مهرنازفکرنمیکنید یک کم قوانین تون سخت گیرانه هست با این قوانین چطورمیشه نظر داد اینطوری یکی میادمیگه بازیگری خوبه که فلان وفلان باشه همه هم تشکرمیزنن یعنی تائید دیگه جائی برا اظهارنظردیگران نمیمونه!!!
نقل قول:سرکارخانم مهرنازفکرنمیکنید یک کم قوانین تون سخت گیرانه هست با این قوانین چطورمیشه نظر داد اینطوری یکی میادمیگه بازیگری خوبه که فلان وفلان باشه همه هم تشکرمیزنن یعنی تائید دیگه جائی برا اظهارنظردیگران نمیمونه!!!
فکر نکنم ایشون همچین حرفی زده باشن!!
از نظر من،بازیگری خوبه که از نقشش درس بگیره.نه اینکه فقط یه مدت واسمون ادا در بیاره و بعد از کار،ویژگیهای مثبت اون شخصیتو بندازه دور!!
فکر کنم همه ی بازیگرای ما اینطورین!بعد از هر کارشون،هیچ تغییری نمیکنن و باز میان سر خونه اول!!
ببخشیدا تاپیکتون جوکه
البته منظورم به خانم مهرنازه که میگه اسم نبرید و... نه سازنده تاپیک
خواهر من اگه صرف بحث رو بازیگر خوب باشه نیازی به گفتمان نداره
بازیگر خوب باید ادم خوب باشه و ادم خوب هم دیدگاه اسلام مومنه
اینو به بچه دبستانی هم بگی برات میگه دیگه نیازی به گفتمان و بحث نداره
یا ببندید تاپیکو یا بذارید بچه ها نظرشون رو بگن با اسم یا بی اسم
به نام خدا
سلام به دوستان! گمان می کنم دوستان منظور سرکار مهرناز رو متوجه نشدن!
منظورشون این بوده که سر مصادیق بحث نکنیم و بیشتر معیارهامون رو بگیم و در صورت لزوم مثال هم بزنیم. چون فرضا شما بگید من فلان بازیگر رو دوست دارم و بخواهید با کس دیگه ای بحث کنید و به همین منوال ... مباحث مخلوط می شوند.

کما این که برای هر بازیگر به طور جداگانه تاپیک داریم و اگر هم بخواهیم سر مصادیق بحث کنیم باید توی یه تاپیک جداگانه باشه. اگر ابهامی هست خوشحال میشم بتونم جواب بدم.
موفق بمانید ... یا علی