(۲۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۱۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]تو تیتراژ ابتدایی فیلم،میشه مشکلات زیادی پیدا کرد.ساده رد نشید!
به حرکات بهنوش بختیاری تو تیتراژدقت کنید...!
شما مطمئن باش از هزاران فی*ل*تر صدا سیما و وزارت رد شده وگرنه اصلا نمیزاشتن
.
اهنگم خوبه
دل بستی به چی مگه دنیا باورته؟؟
یک جور زندگی کن انگار روزه اخرته.
سریال بسیار مفیدی هستش
البته اگه بذارن !
یکی از سودهاش همینه که جوانهای ایرانی و یکتا پرست دنبال سریالهای زشت لاست یا فرار از زندان شاید هم خاطرات یک خون اشام نروند !
بعدش هم در نقد کردن نه من تخصص دارم و نه شما (خودش یه علم هست نقد کردن فیلمها (چه از لحاظ دینی و باوری و چه از لحاظ قدرت ساخت فیلم!))
نقدو بدیم به نقدون

بهتره تا زمانی که متخصص انتقاد کردن نشدیم ، زود انتقاد نکنیم / رد نکنیم / عیب نگیریم و ... که همینهاست باعث میشه ملت از دولت و نظام فاصله بگیره !
اینم دوباره بخونید

:
نقل قول:دل بستی به چی مگه دینا باورته؟؟
در پناه اهورامزدا باشید

کاربران گرامی،باتوجه به اینکه این سریال به تازگی به روی آنتن رفته است،شاید بد نباشد نقد ان را به بعد از پایان آن یا حداقل زمانی که به اواسط خود رسیده باشد،موکول کنیم.
چون وقتی اطلاعات ناقص باشد،نتیجه گیری و برداشت اشتباه خواهد بود.
در اینکه صدا سیما مال ماسون هاست که شکی ندارم. مرد هزار چهره که تو عید دوباره پخش شد و اهنگی که ابتدای فیلم پخش میشد و هوروس، ست و شیطان رو ستایش میکرد و هزاران هزار نماد و سریال های غم انگیز و پخش فیلم هایی که جز نا امیدی چیزی برای عرضه ندارن و.... اینو ثابت میکنه. (البته برای کسایی که خداوند بهشون قابلیت جدایی حق از باطل رو عطا کرده)
یک صحنه زیبا و ژست گرفتن پوریا پور سرخ و ایجاد نماد دو شاخ در سریال مسیر انحرافی ( که واقعا هم انحرافی هست) که به احتمال 99 درصد تصادفی بوده! :
البته نماد دو شاخ تو فیلم شیش و بش هم مورد استفاده قرار گرفت!
هزار ماشالله یکی دو تا که نیست!
البته غیر از این باشه بعیده! سینما و کلا تلوزیون برای گمراهی و به فساد کشیدن مردم جهان توسط شیاطین ایجاد شد. و کسی نمیتونه ادعا کنه که سینما یه جای جهان بده یه جای جهان خوبه. سینما یعنی همین. هیچ آیه ای تو قران وجود وسیله ای همراه با تصویر و صدا که صبح تا شب در حال چرت و پرت گفتنه رو تایید نکرده!
به هر حال تصمیم با خودتونه! ولی روز قیامت به الله نگین کسی بهمون نگفت! بگین گفت ، اما ما گفتیم بیخیال!
به نام خدا
سلام.
دوست گرامی ... اگر انتقادی به صدا و سیما دارید اینجا، جای مطرح کردنش نیست و بفرمایید در جنگ نرم ...
مطلب بعدی این که این عکسی که آوردید به تنهایی اصلا قابل استناد نیست و خیلی وقته که بساط این نقدهای آبکی ( اتکای کامل به مثلا عدد 11 یا 666 یا دست فلان و ... ) جمع شده و در نقد اصولی هر نماد بیانگر مفهومیه که در کنار دیگر عناصر داستان باید تبیین بشه و به تنهایی قابل اتکا نیست!!
و در آخر با توجه به این که هنوز مدت زیادی نیست که این سریال پخشش شروع شده، از ناظر مربوطه می خوام که تا اطلاع ثانوی تاپیک رو ببندن تا فضا برای حدس های بی و پایه و اساس ( بخوانید تهمت! ) باز نشه!
موفق بمانید ... یا علی
لطفاً اگر نقدی جامع و کامل مبتنی بر مطالعه و تحقیق،نه حدس و گمان در مورد این سریال داشتید،
در پیام خصوصی بفرمائید،تا من برای ارسال نقد شما،تاپیک را باز کنم.
(۲۱/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۲).Ali. نوشته است: [ -> ]شما مطمئن باش از هزاران فی*ل*تر صدا سیما و وزارت رد شده وگرنه اصلا نمیزاشتن
.
اهنگم خوبه
دل بستی به چی مگه دنیا باورته؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه فکر کنیم صداو سیما عمل فی*ل*تر رو با الگوهای اسلامی انجام میده خوشباوریه محضه ،بگین فی*ل*ترهای سیاسی قبول میکنم و میگم 100% حق با شماست .
و مورد دوم در مورد موزیک "رطب خورده منع رطب کی کند"
کجای فیلم به شما همچین حسی میده.
و به نظر من اولین اشکال این مجموعه شروع پخشش تو این ایام هست که به قول تمامی مراجع شعائر فاطمی باید به محکمی شعائر حسینی انجام بشه .اگر 20 روز پخش عقب میوفتاد چی میشد هرچند من شاهد بودم ظهر عاشورا (شما فکر کن) اخبار ورزشی پخش شده
و این تو کشوری که راه به راه میگیم کشور صاحب الزمانه افتضاحه...........
اللهم عجل الولیک الفرج
نقل قول: هرچند من شاهد بودم ظهر عاشورا شما فکر کن اخبار ورزشی پخش شده
و این تو کشوری که راه به راه میگیم کشور صاحب الزمانه افتضاحه...........
ببخشید بنده یکم خون به مغزم دیر میرسه نفهمیدم درست چی گفتین میشه یکم مسئله رو بشکافین؟!؟!؟!؟!