تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اسماعیل رائین کیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم

اسماعیل رائین در سال 1298 ه ش به دنیا آمد و در 1358 ه ش درگذشت او محقق و مورخ بوشهری بود کتاب مشهور او به نام فراموش‌خانه و فراماسونری در ایران است.
کتاب فراموشخه رو در حدود سال 48 شروع کرد و سه جلد از اونو کامل کرد که مربوط به فرماسونری فقط در ایران میشد ولی در حین نوشن جلد چهارم به صورت مشکوک درگذشت .
در مورد اسمائیل رائین نظرات زیادی هست که تو ایران از معدود پژوهشگرانی بوده که به صورت حرفه ای فرماسونری رو بررسی کرده

یکسری میگن که اون خودش ماسون بوده

یکسری میگن عضو ساواک زمان شاه بوده و ارتشی بوده

و یکسری هم میگن عضو اینا بوده ولی اومده بیرون و این اطلاعاتو کتاب کرده

البته به علت کمیاب بودن کتاب و غیر قانونی بودنش قیمتش زیاده (حدود 200 هزار) و من نتونستم تهیش کنم ولی نسخه ی 3 جلدی تو مغازه ها هست که سانسور شده .

اگه اطلاعاتی در مورد این نویسنده دارید در اختیار ما هم بزارین HuhHuhHuhBlushHuhHuh
با سلام،

جلد 3 این کتاب را می توانید از این لینک دانلود کنید. حجمش در حدود 40 مگابایت هست و 780 صفحه دارد. خودم هنوز نخوندمش.

منبع لینک
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۴)ANTI satan نوشته است: [ -> ]
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۱:۱۰)gerdu نوشته است: [ -> ]با سلام،

جلد 3 این کتاب را می توانید از این لینک دانلود کنید. حجمش در حدود 40 مگابایت هست و 780 صفحه دارد. خودم هنوز نخوندمش.

منبع لینک

سلام دوست خوبم

لینک دانلود فی*ل*تر می باشد

اگر ف.ل.ت. ش.ک.ن ندارید فکر کنم بهترین راه سایت rapidpars.com باشه که البته پولی هست.

لینک دیگر این کتاب که البته باز هم از 4shared هست:
http://www.4shared.com/document/rLCVOlsY/_____-__3.html
سلام
من این کتاب ها رو با هزار دردسر خریدم و با کیفیت خیلی خوب اسکن کردم.
اگر کسی بخواد با پرداخت هزینه کمی می تونم اون رو براش روی یک دی وی دی رایت و پست کنم.
در ضمن اون کتابی که لینکش رو گذاشتید، فقط یکی از جلدهاست.

pdf جلد اول کتاب قدیمی 716 صفحه، جلد دوم 754 صفحه و جلد سوم هم 769 صفحه است.
اگر هم بخواید می تونم پرینت و صحافیش کنم ولی هزینه اش بیشتر میشه.
با سلام خدمت همه Heart

پیرامون کتاب فراموشخانه های استاد رائین بنده هر سه جلد این اثر رو خوندم و دارمش
البته جلد سوم رو یکی از دوستان برام ایمیل کردند
راستش در مورد کتاب این که چرا مجوز چاپبهش نمی دن که کلا من نمی دونم سیاست این وزارت ارشاد و ... چیه که به قول بچه ها این قصه سر دراز دارد بگذریم Big Grin
و اما در مورد کتاب فراموشخانه ها و استاد رائین

این کتاب نه تنها در دوره ی جمهوری اسلامی و در این 30 سال حق چاپ نداشته بلکه در زمان پهلوی هم این کتاب غیر مجاز بوده و نویسنده این کتاب رو در ایتالیا به چاپ می رسونه اگه اشتباه نکنم Blush

و اما :

(۱۴/اسفند/۸۹ ۲:۴۴)parsa نوشته است: [ -> ]یکسری میگن عضو ساواک زمان شاه بوده و ارتشی بوده
بلکه می شه گفت حق باشماست
اسماعیل رائین با ساواک و شخص علم در ارتباط بوده
و این که در آن سانسور ها و پیگیری های شدید ساواک این کتاب چه جوری و چرا با سهل انگاری ساواک چاپ شده خودش یه معما شده

و اما سرتون رو درد نیارم Big Grin

برای اطلاعات بیشتر می تونید به کتاب دو جلدی راز بزرگ اثر محمود طلوعی از انتشاراتی نشر علم به مقدمش رجوع کنید چون نویسنده با اسماعیل رائین در تماس بوده

امید به آن است که اطلاعات به درد بخوری داده باشم
نقل قول:راستش در مورد کتاب این که چرا مجوز چاپبهش نمی دن که کلا من نمی دونم سیاست این وزارت ارشاد و .

ظاهراً به تازگی از طرف بچه های بالا دستور رسیده که دیگه کتابی در مورد فراماسونری چاپ نشه ، علتش چیه ، مشخص نیست !
(۲۴/دی/۹۰ ۴:۵۱)ANTI satan نوشته است: [ -> ]ظاهراً به تازگی از طرف بچه های بالا دستور رسیده که دیگه کتابی در مورد فراماسونری چاپ نشه ، علتش چیه ، مشخص نیست !

فکر نکنم این جوری باشه Blush
چون کتاب های دن بروان دوباره حق چاپ گرفتن
(۱۴/اسفند/۸۹ ۲:۴۴)parsa نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

اسماعیل رائین در سال 1298 ه ش به دنیا آمد و در 1358 ه ش درگذشت او محقق و مورخ بوشهری بود کتاب مشهور او به نام فراموش‌خانه و فراماسونری در ایران است.
کتاب فراموشخه رو در حدود سال 48 شروع کرد و سه جلد از اونو کامل کرد که مربوط به فرماسونری فقط در ایران میشد ولی در حین نوشن جلد چهارم به صورت مشکوک درگذشت .
در مورد اسمائیل رائین نظرات زیادی هست که تو ایران از معدود پژوهشگرانی بوده که به صورت حرفه ای فرماسونری رو بررسی کرده

یکسری میگن که اون خودش ماسون بوده

یکسری میگن عضو ساواک زمان شاه بوده و ارتشی بوده

و یکسری هم میگن عضو اینا بوده ولی اومده بیرون و این اطلاعاتو کتاب کرده

البته به علت کمیاب بودن کتاب و غیر قانونی بودنش قیمتش زیاده (حدود 200 هزار) و من نتونستم تهیش کنم ولی نسخه ی 3 جلدی تو مغازه ها هست که سانسور شده .

اگه اطلاعاتی در مورد این نویسنده دارید در اختیار ما هم بزارین HuhHuhHuhBlushHuhHuh

بسم الله الرحمن الرحیم

دوست من یه سر به سایت http://www.zohur12.ir بزن و تو قسمت جستجو بنویس 3 جلد کامل کتاب فراموشخانه بهت لینک دانلود میده .Wink
پاینده باشی .
Rolleyes
سلام
بعد از مدتها دوباره اومدم .
گفته شده جلد چهارم نوشته شده و مهمترین جلد هم همین بوده چون توی اون یه لیستی از اسامی فراماسون های ایران و فعالیت هاشون بوده و اینکه این کتاب هیچ وقت بیرون نیومد .چون مخالفان انتشارات رو آتیش زدن و تمام کاغذ ها رو خمیر کردند به طوری که حتی یک کلمه هم از اون باقی نموند , حیف شد Sad
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع