من كه هنوز ازدواج نكردم يعني مشكلات نميگزاره ولي يه مقدار فكر كردم براي تربيت آينده فرزندان
اول از همه دوست بودن با فرزند و تربيت اسلامي آسان و صحبح نه سخت گيرانه چون خودم شاهد بودم كه كسي در خانواده افراطي بوده خودش از اون ور پشت بوم افتاده خانوادش از اين ور بعد از اموزش صحيح ،،،، فرزند خودش بايد نماز را درك كنه نه به اجبار اگه اسلام را ما خودمون بهش برسيم خيلي بهتر از اينه كه مسلمون شناسنامه اي باشيم
دوم عدم دسترسي فرزند در سنين دبستان و راهنمايي از تلفن همراهي كه قابليت استفاده از اينترنت و بلوتوث و غيره چون بچه فعلا نميتونه همه صحيح و غلط ها را درك كنه
استفاده از نرم افزار كنترل كودكان و نوجوانان در فضاي اينترنت اول از همه كنترل نا محسوس از طريق نرم افزارهاي خاص نه محدوديت در اولين قدم ،،، چون فرزند شما نتونه از تو خونه به اينترنت دسترسي داشته باشه تو راه مدرسه كافي نت ميره به نظر من اگر افراد خانواده تمايل دارند ببينند كه فيس بوك يا تويتر يا فضا هاي مختلف جت يا امثال اينها چي هستند چه جور كار ميكنند بهتر است قبلش توي سايت هاي مختلف هم بدي هاش رو ببينند و هم خوبياش رو بعد دسته جمعي بشينند دور كامپيوتر و حداقل يه بزرگتر كنارشون باشه با هم فضا را با اصول خانواده بررسي كنند و با چشم خودشون ببينند كه چه جوريه
نكته مهم اينه كه قبل از اين ها پدر و مادر بايد القاي صحيحي از اسلام براي فرزندشون داشته باشند كه فرزند براي خودش معيار داشته باشه
ببخشيد اگر زياد حرف زدم
يه سايت كوچولي خودموني هم داريم با دوستان ،،،، يه سري بزنيد خوشحال ميشيم
http://azm.zio.ir
(۲۳/فروردین/۹۱ ۰:۵۵)guided نوشته است: [ -> ]کدام دختر ؟ کدام پسر؟
فرزند ما چه می خورد؟
زن دست دختر بچه ای را گرفته و کشان کشان به دنبال خود میبرد. بچه که سعی دارد مقاومت کند جیغ بنفشی میکشد و به نشانه ی اعتراض روی زمین چمباتمه میزند. مرد روبه زن میگوید((خوب یه پفکی چیبسی کوفتی !!چیزی بده بهش صداش بی افته!!)) زن نگاهی به سوپر مارکت روبرو میکند!! [/i]
[b]چیبس ،پفک، آبمیوه ، لواشک ، انواع بیسکوییت ، ماست های پر از شیر خشک، لبنیات صنعتی ، کنسروها ، نوشیدنی های گاز دار و... [/font]
این لیستی از خوراکی هاییست که غذای فرزندمان را تشکیل میدهد.
بر طبق طب اسلامی_ایرانی غذای مغز ، آب است .
حال بهتر می فهمیم چرا نوشیدنی های ما را انواع نوشابه های گاز دار و از همه بدتر پپسی و کوکا و... تشکیل میدهد.
حال بهتر می فهمیم چرا در آب مصرفی ما کلر ریخته میشود!
حال بهتر می فهمیم چرا از میان صدها نوع عرقی جات و بیشتر از 50 نوع چای فقط و فقط چای سیاه و سبز نوشیدنی ماست!
غذای قلب، روغن است.
حال بهتر می فهمیم چرا روغن های گیاهی و نباتی و... جای روغن کرمانشاهی و حیوانی را گرفته است.
غذای کبد(جگر)، نمک است.
حال بهتر می فهمیم چرا به جای نمک دریاچه ارومیه ، قم و... نمک تصفیه شده ی ید دار می خوریم!!
فرزند ما چه میبیند؟
خانواده شماره 1:
دختر بچه شان اسامی تمام خوانندگان را از حفظ است. به برنامه ها فارسی 1 علاقه خاصی دارد با آهنگ های جدید pmc خوب می رقصد! جدیدا یاد گرفته برود سر میز آرایش مادرش !!!
خانواده شماره 2:
ماهواره در خانه نیست تا برای بچه ها بد آموزی نداشته باشد.پدر برای بچه ها سی دی های کارتون می خرد تا جای ماهواره پر شود. نگاهی به پشت سی دی میکند .آرم وزارت ارشاد هم دارد ! خوب است دیگر مشکلی نیست.
دیو و دلبر!!!!!!!!!
خانواده شماره 3:
تنها سیستم ارتباط جمعی تلویزیون است!
صبح جمعه شده و بچه ها بی کار پای تلویزیون. برنامهکودک شروع می شود. فیتیله :دیمبل و دامبول !! شیمبل شامبول!!
آهنگ های شاد برنامه شروع میشود بچه ا هماهنگ با عموها حرکات موزون انجام می دهند!!!!
خانواده شماره 4:...
فرزند ما چه می خواند؟
فرزند ما به غیر از کتاب های درسی چیزی نمی خواند!! [/i]
[b]شاید چند تایی رمان علمی تخیلی
[font=B Nazanin]شاید هری پاتر
شاید ...
راستی
با این وضع خوراک و پوشاک و دیدنی ها و شنیدنی ها و خواندنی ها و...
چه انتظاری داریم؟!
آیا فرزندان ما گلهایی نیستند که در پهن رشد کرده اند؟!
راستی
این تن فروشان امروز همان فرزندان دیروز نیستند؟!
راستی
این ها از کجا آمده اند؟! از مریخ ؟! یا بقل گوش خودمان؟
راستی
آیا راه نجاتی هست؟
راه نجات خودسازی جمعی است دوست من ، که همیشه در طول تاریخ ثابت شده تغییر و تحول آدمیان غیر ممکن است ، اگر انسان خودخواهی و شهوت و آزمندی را کنار می گذاشت زمین سالها بود که به بهشت تبدیل شده بود.
همیشه دوست داشتم زمین بهشتی داشته باشیم اما حیف که آدم های خودخواه همیشه وجود دارند.
مشکل جامعه امروز ما پایمال کردن حقوق همدیگر است. همه فقط به فکر خودشان هستند.
حتی مایی که اینجا حرف می زنیم فقط حرف می زنیم.

هنوز خودمان کاملا خودسازی نشده ایم ، هنوز خودمان ردپایی که برجا می گذاریم کم رنگ است! اگر کمرنگ و خوش خیال نبودیم ، اگر اهل عمل بودیم دشمن اینطور جوانان را از دین نمی گرفت.

حرف حساب جواب نداره.
خوب ما خودمون چي ؟
ما چي كار كرديم ؟
واسه بچه هامون چقدر وقت گذاشتيم ؟
چقدر آيندشون واسمون مهم بوده؟
آيا بجز رفاه مالي اونا به چيز ديگه ايي هم فكر كرديم؟
واسه تربيتشون چي؟
خودمون چقدر مراقب بوديم ؟
آيا واقعا اوني كه بايد باشيم ، هستيم ؟
راه نجات هست
اما اول بايد خودمون ياد بگيريم نجات پيدا كنيم .
به عمل كار برايد .
(۲۲/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]جمع بندی خواهر برادرا برای ما راه حل نشد به ما بگید با نوجونهامون دقیقا چی کار کنیم !!
فی*ل*تر شکن نداریم ! کامپیوتر توفضای عمومی خونس! ولی باز هم بچه ها علی رغم کنترل ما با کله تو اینترنتن!
داشتم مطلبی رو تو یه مجله می خوندم، دیدم بی ربط به موضوع نیست،بنابر این با شما هم درمیون می ذارم .
این مطلب در باره ی آقاییست به نام روپرت لومن :
روپرت لومن متولد 6 ژوئن 1983 است و به همراه برادر بزرگتر خود ، نیک ، سایت یوروگیمر رو راه اندازی کرد و در حال حاضر مدیر عامل این مجموعه است.
او زمانی در سایت شروع به کار کرد که هنوز مدرسه را تمام نکرده بود و بعدا به جای رفتن به دانشگاه تصمیم به گسترش یوروگیمر گرفت.
او در سال 2003 جایزه ی کار آفرین برتر را دریافت کرد و همچنین در سال 2008 از طرف نشریه ی "رشد کسب و کار " به عنوان کارآفرین جوان درمیان 30 کار آفرین برجسته بریتانیا انتخاب شد.روپرت متولی وب سایت دیگری به نام GamesAid.org نیز هست که در کارهای خیریه فعالیت می کند.
پدر نیک و روپرت لومن ، شرکت نرم افزاریش را از خانه راه اندازی و اداره می کرد و آن دو جزو معدود افرادی بودند که درآن سن به اینترنت دسترسی داشتند.
نتیجه:
اینترنت در تمامی زمینه ها پتانسیل بسیار بالایی داره.ببینید چه طور یه پسر که هنوز مدرسشو تموم نکرده با راه اندازی یه سایت چی کار می کنه!!
بنابر این دوست عزیز ، بهترین راه حل به نظر من آشنا کردن بچه ها با اینترنت از سنین پایین توسط مدرسه هستش.نه اینکه اونا رو ازش محروم کنیم.
البته مطمئن باش هیچ وقت این اتفاق نمیوفته با این سیستم آموزشی مزخزفی که ما داریم.
به نظر من وقتي يه چيزي از درون خرابه اگه به بيرونشم برسي بازم يه روزي يه جايي ذات خرابه ش را نشان ميده
افراد جامعه اسلام خودشون رو ول كردند و فقط شعار ميدند ""چقدر خوبه كه فقط به مسائل مالي نپردازيم و كمي با فرزندان خود خلوت كنيم"" وقتي كه عامل بيشترين فحشا از نظر من مشكل مالي هست ؛؛ و يه حديث:«از در خانه اي فقر وارد بشه از همان در ايمان خارج ميشه» اينم تقصير يه نفر نيستا از بالاترين نهاد هاي رياستي تا كوچك ترين فروشنده ها كه فقط چشمشون آدم ها را پول ميبينه و وقتي ميري توي مغازش اول به تيپت نگاه ميكنه بعد بررسي ميكنه چقدر نسبت به تيپت احترام بگزاره بعد چجوري ازت بچاپه و... البته نه همه مغازه دار ها
چه انتظاري ميشه داشت خدا رحم كنه به ما
بعد هم يه چيزي كه قيمت اجناس دقيقه اي عوض ميشه نميدونم نظارت نيست يا اگه هست فقط در حد يه شعاره؟؟
خواهشا مباحث فرعی مطرح نکنید .
آقا هر کی با دکتر در ارتباطه بگه زودتر بیاد من خیلی مشکل دارم .
دوستانی هم که بچه ندارن فعلا لازم نیست نگران باشند فقط اگه تلفن دکترو دارن بگن بیاد یه راه حلی به ما پیشنهاد بده !!
دکتر ! دکتتتر !دکتر جان کجایی!
تورو خدا بیا !!
(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۰:۰۳)zahra11 نوشته است: [ -> ]خواهشا مباحث فرعی مطرح نکنید .
آقا هر کی با دکتر در ارتباطه بگه زودتر بیاد من خیلی مشکل دارم .
دوستانی هم که بچه ندارن فعلا لازم نیست نگران باشند فقط اگه تلفن دکترو دارن بگن بیاد یه راه حلی به ما پیشنهاد بده !!
دکتر ! دکتتتر !دکتر جان کجایی!
تورو خدا بیا !!
اتفاقا ما که بچه نداریم باید از همین الان نگران آینده باشیم.
این طور نیست؟
و یک نکته.این مسیر که بچه ها دارن طی میکنن،قبلا توسط خودمون طی شده.خوب باید برگردیم به اون وقتا ببینیم چی به دردمون میخورد که از این مسیر ها دور بشیم؟
نقل قول:اگر بچه من درخواست ماشین کرد در حالی گواهینامه ندارد ،من می شوم
مادر بد ،که فرزندش رو درک نمی کنه .
بچه ها هم باید دردوستی با والدین همکاری کنند وخودخواه نباشند .به خدا خیلی راحته
سوییچ ماشین بدی وبگی ان شا الله که اتفاقی نمی افته ولی به چه قیمتی
قضیه رو یه کم روشنش کنم!؛اولا طبق قوانین راهنمایی و رانندگی، رانندگی بدون گواهی نامه خلاف قانونه!خب،رعایت قوانین کشوری هم واجبه این یک دو اگر بدونیم خطر جانی و مالی داره،دادن سوئیچ ماشین بازم هم اشکال داره، شد دو تا که هر دو هم اشکال شرعی داره.به همین راحتی حالا دو راه دارید اینکه حرف بچهاتون رو گوش کنید یا دستور خدا رو عمل کنید،حالا کدومش؟

بقیه موارد هم همینطور.
با سلام
من فقط تاپیک اول رو خوندم ولی وضعیت از چیزی که جناب دکتر میگن کاملا بغرنجتره.
جدا از روسپی گری - کارت دادن-سکس تل - سکس چت و............. چیزای وحشتناک تری هم وجود داره.
مشکل 1 : اگه همه روم های یاهو رو بگردید روم های آسیا و فرهنگ ایرانی همگی 24 ساعته پر هستن. حدود 120 تا روم آسیا داریم که تو هر روم 50 نفر ظرفیت چت هست که ایرانی ها کاربران بلا منازع این روم ها هستن. حتی بعضی روم ها برای خودشون صاحب مجازی دارن.
واقعا مشکل کار ما از کجاست که جوونای ما اوقات فراغتشون رو تو یاهو میگذرونند؟
مشکل 2: کافیه برید به روم های همجنس باز ها یه نگاهی بندازید. از 7 تا روم موجود برای آسیا تمام روم ها از همجنس باز های ایرانی پر شده.(برای این مورد ان شاالله من تو تابستون یه مقاله تخصصی از همجنس بازی مدرن و چیزایی که دیدم و آشنایی دارم مینویسم.)
مشکل3: بهتره به روم های فرهنگ ایرانی نگاهی بندازید. جنگ بین نژاد ها (ترک و فارس و کرد و لر و عرب و.......) داره بیداد میکنه. فحش های رکیک و........
مشکل4: عدم توانایی در بازی در زمین دشمن: مشکل ما اینه که نمیتونیم خوب از امکانات دشمن بر علیه خودش استفاده کنیم. فیس بوک و شبکه های اجتماعی دیگه و یاهو موقعیت مناسبی برای استفاده و تاثیر گذاری دارن که متاسفانه کاری که داره انجام میشه فقط فی*ل*تر کردنه که این ناتوانی ما رو نشون میده.