تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحریف داستان حضرت لوط در کتاب مقدس!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان ، میخوام یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که واقعا کارشون بیسته بیسته ! و مطالعه ش خیلی برا هممون مفید هست . مدیران سایت هم از بچه های طلبه هستن که از نظر شخصی هم فوق العاده هستن به نظر من ، انشاا.. عجرشون با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - این یک نمونه از مقاله هایی هست که تو سایتشون هست
http://razva.ir

- مقایسه قرآن و کتاب مقدس ( بخش هشتم )

همبستر شدن حضرت لوط با دو دخترش

مسلمون باشی یا مسیحی باشی یا معتقد به دین های دیگه و یا بی دین هم باشی ، فکر نمی کنم با برقراری ارتباط جنسی بین پدر و دختر موافق باشی؟

کار زشتی که نه تنها ادیان مختلف بلکه طبع انسان هم از اون متنفره!

حالا فکر کن یه پیغمبر خدا چنین کاری انجام بده !!!

حضرت لوطی که کتاب مقدس به ما معرفی می کنه ، این کار رو انجام داده!

حالا ببینید فرق « حضرت لوط » ی که قرآن معرفی می کنه و اون که کتاب مقدس معرفی می کنه چقدره؟

و بعد :

قضاوت با خودتون .

« حضرت لوط » در قرآن:

- لوط و دیگر پیامبران ، برترین انسان ها هستند.( انعام ، ۸۶ )

- لوط رسول و فرستاده و نماینده ی خدا در روی زمین بود.( صافات ، ۱۳۳ )

- خداوند به لوط حکمت و علم عطا کرد. ( انبیاء ، ۷۴ )

- لوط ، عبد صالح خدا بود. ( تحریم ، ۱۰ ) ( بحث مفصل در مورد عبد صالح تو مطلب : « مقام عبد صالح » بیان شد. )

- خدا لوط را شر قومش نجات داد و به سرزمینی مبارک منتقل کرد. ( انبیاء ، ۷۱ )

« حضرت لوط » در کتاب مقدس:

- پیغمبر خدا بود و میزبان دو فرشته شد.( پیدایش ۱۹ ، آیه ۱ )

- دو دخترش به او شراب نوشاندند و مست شد. ( پیدایش ۱۹ ، آیه ۳۲ و ۳۳ )

- شب اول که مست شد با دختر بزرگش نزدیکی کرد و دختر بزرگ حامله شد. ( همان ، آیه ۳۳ )

- شب دوم هم مست شد و با دختر کوچکش نزدیکی که و او هم حامله شد. ( همان ، آیه ۳۵ و ۳۶ )

حالا اگه خواستی متن آیه هایی که بهشون استناد کردم رو اینجا بخون:

آیات قرآن در مورد حضرت لوط:

« و اسماعیل و یسع و یونس و لوط را (نیز هدایت کردیم) و همه را بر جهانیان (زمان خود) برترى دادیم.»

« وَ إِسْماعیلَ وَ الْیَسَعَ وَ یُونُسَ وَ لُوطاً وَ کلاًّ فَضَّلْنا عَلَى الْعالَمینَ »[۱]

« و همانا لوط نیز از فرستادگان ما بود.»

« وَ إِنَّ لُوطاً لَمِنَ الْمُرْسَلینَ »[۲]

« و ما لوط را حکمت و علم عطا کردیم »

« وَ لُوطاً آتَیْناهُ حُکْماً وَ عِلْماً »[۳]

« خداوند براى کسانى که کفر ورزیده‏اند زن نوح و زن لوط را مثل زده که در تحت (زوجیت) دو بنده صالح از بندگان ما بودند»

« ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلاً لِلَّذینَ کَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَ امْرَأَتَ لُوطٍ کانَتا تَحْتَ عَبْدَیْنِ مِنْ عِبادِنا صالِحَیْنِ »[۴]

« و ما او و (برادرزاده‏اش) لوط را نجات بخشیدیم که به سوى سرزمینى که آنجا را براى جهانیان پربرکت کرده‏ایم حرکت کنند (سرزمین شامات که مرکز بعثت پیامبران و انتشار شرایع آسمانى است).»

« وَ نَجَّیْناهُ وَ لُوطاً إِلَى الْأَرْضِ الَّتی‏ بارَکْنا فیها لِلْعالَمینَ »[۵]

آیات کتاب مقدس عهد عتیق در مورد حضرت لوط:

۱۵ و هنگام‌ طلوع‌ فجر، آن‌ دو فرشته‌، لوط‌ را شتابانیده‌، گفتند: «برخیز و زن‌ خود را با این‌ دو دختر که‌ حاضرند بردار، مبادا در گناه‌ شهر هلاک‌ شوی‌.»

۲۳ و چون‌ آفتاب‌ بر زمین‌ طلوع‌ کرد، لوط‌ به‌ صُوغر داخل‌ شد.

۲۴ آنگاه‌ خداوند بر سدوم‌ و عموره‌، گوگرد و آتش‌، از حضور خداوند از آسمان‌ بارانید.

۲۵ و آن‌ شهرها، و تمام‌ وادی‌، و جمیع‌ سکنۀ شهرها و نباتات‌ زمین‌ را واژگون‌ ساخت‌.

۳۰ و لوط‌ از صوغر برآمد و با دو دختر خود در کوه‌ ساکن‌ شد زیرا ترسید که‌ در صوغر بماند. پس‌ با دو دختر خود در مَغاره‌ سُکْنی‌ گرفت‌.

۳۱ و دختر بزرگ‌ به‌ کوچک‌ گفت‌: «پدر ما پیر شده‌ و مردی‌ بر روی‌ زمین‌ نیست‌ که‌ برحسب‌ عادت‌ کل‌ جهان‌، به‌ ما در آید.

۳۲ بیا تا پدر خود را شراب‌ بنوشانیم‌، و با او همبستر شویم‌، تا نسلی‌ از پدر خود نگاه‌ داریم‌.»

۳۳ پس‌ در همان‌ شب‌، پدر خود را شراب‌ نوشانیدند، و دختر بزرگ‌ آمده‌ با پدر خویش‌ همخواب‌ شد، و او از خوابیدن‌ و برخاستن‌ وی‌ آگاه‌ نشد.

۳۴ و واقع‌ شد که‌ روز دیگر، بزرگ‌ به‌ کوچک‌ گفت‌: «اینک‌ دوش‌ با پدرم‌ همخواب‌ شدم‌، امشب‌ نیز او را شراب‌ بنوشانیم‌، و تو بیا و با وی‌ همخواب‌ شو، تا نسلی‌ از پدر خود نگاه‌ داریم‌.»

۳۵ آن‌ شب‌ نیز پدر خود را شراب‌ نوشانیدند، و دختر کوچک‌ همخواب‌ وی‌ شد، و او از خوابیدن‌ و برخاستن‌ وی‌ آگاه‌ نشد.

۳۶ پس‌ هر دو دختر لوط‌ از پدر خود حامله‌ شدند.

۳۷ و آن‌ بزرگ‌، پسری‌ زاییده‌، او را موآب‌ نام‌ نهاد، و او تا امروز پدر موآبیان‌ است‌.

۳۸ و کوچک‌ نیزپسری‌ بزاد، و او را بن‌عَمّی‌ نام‌ نهاد. وی‌ تا بحال‌ پدر بنی‌عمون‌ است‌.

ترجمه ی انگلیسی کینگ جیمز هم اینطور بیان کرده:

۳۳ And they made their father drink wine that night: and the firstborn went in, and lay with her father; and he perceived not when she lay down, nor when she arose.

۳۵ And they made their father drink wine that night also: and the younger arose, and lay with him; and he perceived not when she lay down, nor when she arose.

۳۶ Thus were both the daughters of Lot with child by their father

لویس سگوند هم در ترجمه ی فرانسوی این طور می نویسد:

۳۳ Elles firent donc boire du vin à leur père cette nuit-là; et l’aînée alla coucher avec son père: il ne s’aperçut ni quand elle se coucha, ni quand elle se leva.

۳۵ Elles firent boire du vin à leur père encore cette nuit-là; et la cadette alla coucher avec lui: il ne s’aperçut ni quand elle se coucha, ni quand elle se leva.

۳۶ Les deux filles de Lot devinrent enceintes de leur père.

[1]. الأنعام : ۸۶ .

[۲]. الصافات : ۱۳۳ .

[۳]. الأنبیاء : ۷۴ .

[۴]. التحریم : ۱۰ .

[۵]. الأنبیاء : ۷۱ .
واقعا این جور کتابا رو چه طور میخونن به اصطلاح مومنین یهود .
با توجه به اينكه قوم يهود از تحريف كنندگان حرفه اي مسائل ديني هستند نوشتن اين مطالب از جانبشون جاي تعجب نداره
من خودم شخصا خیلی مشتاقم یه دوست یهودی(مومن اسرائیلی !) پیدا کنم باهاش حرف بزنم تا ببینم اونا چجور فکر میکنن ..
کجای کارید.
داستان حضرت لوط ,اون داستان خوبس.
داستان حضرت سلیمانشو گوش دادید که از بالای برج یه زنی رو میبینه و بعد ......
دستور میده شوهرشو بکشید.
یا داستان کشتی گرفتن حضرت داوود با خدا که خدا زمین می خوره و به حضرت داوود التماس میکنه.
می دونی برای چی اینجوری مینویسند.
میخواهند بگویند که پیامبر تو که چیز کار بوده.پس توام میتوتنی.
میشه افزایش حروم و حرومزادگی و هرجور دلت خواست بودن.
سلام
به نظر من اینا با تحریف کردن کتاب قصد دارن خدا رو یه موجود عادی به تصویر بکشن کسی که کشتی میگیره و ... حتی پیامبراش کارای ناشایست انجام میدن !!! پس راه برای توام باز توام اون کارا برات عیبی نداره!!
برای حذف کردن خدا از زندگی !!
خدایی خودشون با این اراجیفی که تو این کتابای مثلا دینیشون چپوندن خندوشون نمیگیره ؟
یعنی اینارو توی کتاب بقیه دین ها نوشتنCoolCoolCoolCoolCoolCool

یا خدااااا. اینا دیگه کی هستن.
سلام
شيطون تا قبل از آمدن قرآن براي آواره كردن انسان مشكل زيادي نداشت و در مورد هر چيزي نظريه مداد و ايجاد شبهه ميكرد
و تشخيص درست و نادرست مشكل بود .
اما خداوند با ارسال معجزه قرآن و مكتوب بودن آن و ارسال 14 قرآن ناطق مشكل بزرگي براي شيطان ايجاد كرد.
بله ميزان بودن قرآن در تمام موارد مشكل بزرگي براي شيطا ن است /
تحريف در تمام كتابهاي كذشته هنر دشمن انسان يعني ابليس است.شما هيچ وقت دشمن قسم خورده را فراموش نكنيد.
وگرنه تمام انسانها ذاتا حق جو هستن و به سوي ذات حق ميروند / وشيطا نمي گذارد.
وظيفه ما خواندن قرآن / تفكر در قرآن / اجراي آن و ترويج آن به تمام نقاط جهان است.
اگر مطالب گفته شده در مورد حضرت لوط در كتابهاي آنها نباشد چگونه بايد حق و باطل را تشخيص داد .
خدا خود راه نجات را روشن در قرآن نشان داد . نترسيد / بيدار شويد و دنبال هدايت باشيد .
سلام
تمامی داستانهای یهود برای توجیه رفتارهای غیر اخلاقی یهودیان و احبارهای یهود بوده ....اونها با تحریف تورات و حتی دست بردن در اناجیل اربعه و تفاسیر قران تونستند این عقاید شیطانی خودشون رو به ملت های ساده لوح بخورونند.
اولین فتنه ای که ایجاد کردند این بود که گفتند حضرت حوا از دنده چپ حضرت ادم به وجود امده و این در حالیه که خداوند بزرگ ما میگه کن فیکون ....براش به وجود اوردن هزاران انسان مانند حضرت ادم و حوا کاری نداره ....در مورد فرزندان حضرت ادم و حوا هم دروغ دیگری گفتند که هیچ عقل سلیمی نمی تونه اون رو بپذیره و اون هم اینه که اونا با هم ازدواج کردند و نسل بشر اینجوری منتشر شد ....یک سوال ساده ...خداوندی که ارده کرده انسان رو از گل به وجود بیاره ...مگر در زمان اعلام نیاز به ازدواج فرزندان حضرت ادم ...کمبود گل داشته یا ناتوان بوده که نتونه یک موجود انسانی دیگر برای ازدواج با فرزندان ادم وحوا خلق بکنه ؟
صد در صد قادر به خلق زنان و مردان دیگری برای ازدواج با فرزندان جد بزرگ همه انسانها بوده .....توصیه میکنم یک کتاب که خیلی در این موارد کار کرده برید و مطالعه بکنید ....من در حدود 8 سال قبل کتابی به نام .....اسرائیلیات و تاثیرات ان برتفاسیر قران و انجیل ...... خوندم ....اگر پیداش کردین حتما اطلاعات مفید این کتاب که در افشاگری فتنه یهود نقش خوبی ایفا کرده رو در این مقاله قرار بدید.....یا حق
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع