تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: : آیا امام زمان (علیه السلام) از سلاح مدرن استفاده می کند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:نظرتون در مورد کلام علامه چیه؟؟؟
نقل قول:ما با کسی که اون هواپیما رو میرونه کار داریم
نمی دانم !!
شاید خداوند ترس از امام را در دل انها می اندازد
یه نکته اساسی رو مد نظر داشته باشید؛

1-در مرام اهل بیت (سلام الله علیها) این مدل رفتارهای نعوذبالله غاصبانه وجود نداره!!!
2-مسایل و امورات دین ما بر پایه منطق و عقل استواره.

و باید اینگونه باشه که خدشه ای بر دین وارد نشه...مثلا اگر بخواهیم همه چیز رو با معجزه و کرامت پیش ببریم امکان ندارد.
بی شک امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)...در فضایی کاملا عقلانی و علمی و منطقی به دادخواهی عدل قیام خواهد کرد.

پس کمی به تفکر بنشینید و فرصت به بقیه دوستان هم بدیم تا در این نظرخواهی همراهی مون کنند.

نتیجه:ترس در دلها توسط حضرت ،قابل قبول نیستCool

دیگه چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:نتیجه:ترس در دلها توسط حضرت ،قابل قبول نیست
من منظورم ترس ظاهری که ظالمان در دلها مردم ایجاد می کند نیست
منظورم ایجاد رعبی که خداوند در دل دشمنان ایجاد می کند تا انها فرصت های مناسبی ظاهری که دارند را از دست بدهند
مانند ترسی که خداوند در دلهای مشرکان قریش در روزهای اول دعوت حضرت محمد (صلوات اله علیه وآله) به واسطه حضرت ابوطالب و خدیجه ایجاد کرد
(اختلاف -مصلحت اندیشی-غفلت- اهمیت ندادن به بزرگی امر) از موارد دیگر است
نقل قول: اجازه بدید تاپیک به سمت تبادل نظر پیش بره تا نتیجه بخش باشه
مورد این تاپیک این بود که امام زمان از سلاح های روز استفاده می کند
که جواب مشخص شد(امام زمان از سلاح های مدرن و مربوط به همان عصر استفاده می کند)
در ادامه بحث من از نقش معجزه و خرق عادت در این قیام پرسیدم
نقل قول:بی شک امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)...در فضایی کاملا عقلانی و علمی و منطقی به دادخواهی عدل قیام خواهد کرد.
نظر شما در مورد اینکه خداوند در جنگ بدر 3000فرشته را به یاری سپاه اسلام فرستاد چیه
ایا این عقلانی و علمی و منطقی بوده یا نه
(۳۰/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)حسن عزتی نوشته است: [ -> ]حالا بنظر شما منظور علامه از بیان این جمله چه بود؟؟؟

ما با کسی که اون هواپیما رو میرونه کار داریم
سلام خدمت همه دوستان
به نظر من منظور ایشون این هست که وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور میکنن دیگه جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیمونه که مردم بخوان خدا و نماینده ی خدا رو نقض کنن پس همه به خدا و نماینده او ایمان میارن
یعنی اون کسی که هواپیما رو میرونه آدمه، عقل و منطق داره و میفهمه چرا و چه کاری میخواد انجام بده
وقتی هیچ دلیلی واسه این کار (منظورم بمب انداختن هست) پیدا نکنه خب این کار رو نمیکنه
چون اکثر مردمی که میرن جنگ (مثل جنگ های زمان قدیم)، شست و شوی مغزی شدن و اصلا نمیدونن طرف مقابلشون واقعا کی هست!
به همین خاطر بنده فکر میکنم منظور از هردرگیری و جنگی، جنگ لفظی و علمی باشه و بر پایه منطق باشه
دو طرف وقتی با هم میجنگن که روی یک مورد به توافق نرسن ولی وقتی بتونن با حرف و استدلال همه چیز رو حل کنن دیگه واسه چی بجنگن؟
ولی خب نمیدونم بین این همه زبون نفهم و شیطان پرست چطور میشه منطق رو بیان کرد؟؟؟
حالا یه سوال:
1.همه شنیدید که انیشتین در مورد جنگ جهانی چهارم چی گفته
2.از طرفی شنیدید که در مورد پیچیدگی دین اسلام و نظریه نسبیت چی گفته
منظورم اینه که به خاطر مورد 2 حرف انیشتین حرف حسابه یعنی 1 رو نمیشه پشت گوش انداخت پس اگه جنگ جهانی چهارم با چوب و چماق باشه جنگ جهانی سومی که قرار نیست توش هیچ سلاحی استفاده بشه چیه؟
اگه منظور انیشتین این بوده که جنگ جهانی سوم همه چیز نابود میشه و بشر دوباره از نو شروع میکنه، خب این اصلا نمیشه
چطور میشه همه سلاح ها و تکنولوژی آدم بعد از جنگ جهانی سوم از بین بره ولی خود آدم از بین نره؟؟؟
خلاصه در کل منظور من اینه که احتمالا انیشتین هم همین فکر رو میکرده که در زمان جنگ جهانی سوم (که انشالله ظهور امام زمان خواهد بود) هیچ سلاح و جنگ افزاری به کار برده نمیشه!
ولی وقتی امام زمان ظهور کنه دیگه جنگ جهانی بعدش واسه چیه؟؟؟
دوستان منتظر جوابمWink
به نظر من استفاده از تفنگ و کلا سلاح هایی که در چند ثانیه می تونن ده ها و شاید هزاران انسان رو بکشند، عادلانه نیست.

اما از طرفی اگه دشمن از این سلاح های غیرانسانی استفاده کنه، ما هم باید برای دفاع از خودمون از سلاحی استفاده کنیم که بتونه با چنین سلاح هایی مقابله به مثل کنه.

شکست ما در جنگ با عثمانی در زمان صفویه نشون داد که نمیشه با شمشیر در مقابل توپ ایستادگی کرد!

من بعید می دونم که در زمان ظهور، سلاح های کشتار جمعی از بین برن و با چوب و چماق بجنگن. پس به احتمال زیاد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یاران ایشان باید از یک سلاح پیشرفته استفاده کنند.

این که بعضی ها فکر می کنند چون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ولایت دارند و به همین دلیل اگه اراده کنند می تونند در یک لحظه تمام دشمنان اسلام رو نابود کنند، هم غیر منطقیه.

چون اگه قرار بود امامان ما از قدرت نامحدودی که خدا در اختیارشون قرار داده استفاده کنند، خوب پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی (علیه السلام) و سایر ائمه دیگه چرا این همه سال مظلومیت رو تحمل کردند؟!

البته حمایت فرشتگان و احتمالا اجنه از قیام امام زمان هم یک عامل تقویتی است و کار اصلی رو باید انسان ها انجام بدهند!

باید به این نکته توجه کنیم که نباید به طور مطلق به مسائل عصر ظهور نگاه کنیم.

مثلا بگیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تمام مشکلات رو با گفتمان حل میکنه! یا اینکه بگیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه رو از دم تیغ می گذرونه و ...!
(۳۱/فروردین/۹۱ ۹:۲۲)mpspace نوشته است: [ -> ]باید به این نکته توجه کنیم که نباید به طور مطلق به مسائل عصر ظهور نگاه کنیم.

مثلا بگیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تمام مشکلات رو با گفتمان حل میکنه! یا اینکه بگیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه رو از دم تیغ می گذرونه و ...!

مکیال المکارم فی فوائد دعا للقائم نوشته است:و در کتاب المحجة از ابوبصير از حضرت صادق‏عليه السلام روايت شده که فرمود: اين آيه درباره قائم ما - عجّل اللَّه فرجه الشريف - نازل شده و اوست که آن‏ها را به چهره‏هايشان مي‏شناسد، پس او و اصحابش آن‏ها را از دم شمشير مي‏گذرانند. [1] . و از عياشي به سند خود از ابن بکير روايت شده که گفت: از حضرت ابوالحسن‏عليه السلام از تفسير آيه: «وَلَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي السَّمواتِ وَالأَرْضِ طَوْعاً وَکَرْهاً»؛ [2] و حال آن‏که هر آن کس که در آسمان‏ها و زمين است، خواه و ناخواه فرمانبردار اويند. پرسيدم. فرمود: درباره قائم‏عليه السلام نازل شده، هنگامي که عليه يهود و نصاري و صابئين و زنادقه و اهل ارتداد و کفر در شرق و غرب زمين هستند قيام مي‏کند، و اسلام را به آن‏ها پيشنهاد مي‏نمايد. هر کس با طوع و رغبت مسلمان شود، او را دستور مي‏دهد که نماز بخواند و زکات بپردازد و آنچه بر هر مسلمان واجب است انجام دهد و هر کس مسلمان نشد گردنش را مي‏زند تا اين‏که در مشارق و مغارب زمين يک نفر غير موحّد باقي نماند. عرض کردم: قربانت شوم! در روي زمين مردم بسيارند، قائم‏عليه السلام چگونه مي‏تواند همه آن‏ها را مسلمان کند يا گردن بزند؟ فرمود: هرگاه خداوند چيزي را بخواهد اندک را زياد و زياد را کم گرداند. [3] .
------------------------
[1] المحجّة: 217.

[2] سوره آل عمران، آيه 83.

[3] تفسير العياشي: 183:1.
نقل قول:چون اگه قرار بود امامان ما از قدرت نامحدودی که خدا در اختیارشون قرار داده استفاده کنند، خوب پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی (علیه السلام) و سایر ائمه دیگه چرا این همه سال مظلومیت رو تحمل کردند؟!
نقل قول:این که بعضی ها فکر می کنند چون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ولایت دارند و به همین دلیل اگه اراده کنند می تونند در یک لحظه تمام دشمنان اسلام رو نابود کنند، هم غیر منطقیه.
سلام
من نظرم اینه که چون در زمان ان بزرگواران(علیهم السلام) حق و باطل و همچنین مومن از کافر از هم جدا نبودند این بزرگواران این قدر مظلومیت کشیدند
ولی در اخر الزمان که حق از باطل و همچنین مومن از کافر از هم جدا شدن (همه به اراده و اختیار خود یا کافرند یا مومن)هیچ دلیلی ندارد که امام بر کافران رحم کند
ممکن است برای نابودی انها از سلاح های مثل سلاح های اتمی استفاده کند واین غیر منطقی نیست
این مصداق ایه ای از قران است که خداوند می فرماید (نقل به مضمون)
که اگر مومن از کافر جدا شوند خداوند کافران را به شدت عذاب می کند
من شنیدم که امام به اسیران رحم نمی کند و همه انها را می کشد
که این باعث اعتراض افرادی می شود که به ایشان عرض می کنند که ایا تو واقعا امام زمان (ونماینده خدا) هستی و امام زمان نشانه های برای انها می اورد و انها قانع می شوند
من هم تو یه کتابی خوندم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قبر عمر و ابوبکر رو نبش می کنند و به اذن خدا عمر و ابوبکر زنده میشن و آتشی می آید و آندو را می سوزاند و به همین دلیل تعدادی از یاران امام از دور او پراکنده می شوند!

من هم در ابتدا از خوندن این مطلب خوشحال شدم اما احتمال میدم که این روایات توسط غالیان و جاعلان حدیث ایجاد شده باشه!!!

ولی باز هم می گم که ما نباید زیاد درباره ی جزییات آخرالزمان بحث کنیم!

و بهتره فقط به احادیث و روایاتی که صحت اونها توسط فقها و عالمان ما تایید شدند بسنده کنیم.
به نام خدا

نقل قول:من منظورم ترس ظاهری که ظالمان در دلها مردم ایجاد می کند نیست
منظورم ایجاد رعبی که خداوند در دل دشمنان ایجاد می کند تا انها فرصت های مناسبی ظاهری که دارند را از دست بدهند
مانند ترسی که خداوند در دلهای مشرکان قریش در روزهای اول دعوت حضرت محمد (صلوات اله علیه وآله) به واسطه حضرت ابوطالب و خدیجه ایجاد کرد

ـ احتمالی بر این مبنا در بین علما وجود دارد : پيروزي اصلي حضرت، بوسیلة افتادن رعب و وحشت در دل دشمنان است، به گونه‌اي كه آنها نمي‌توانند از ابزار خود بهره ببرند. در حدیث آمده است (او با شمشير و ايجاد رعب و وحشت ياري مي‌شود.) بدیهی است که شرط اولية استفاده از توان و تجهيزات پيشرفته، داشتن روحيه است. وقتي كسي بترسد، هيچ كاري نمي‌تواند انجام دهد.

ـ دیگر احتمالی که بسیار مورد قبول اهل نظر در زمینه ظهور مطرح است بدین گونه است :
امكان دارد سپاهيان دشمن وقتي كلام دلنشين امام را شنیده و معجزات ایشان را ببینند، از فرماندهان ظالم خود سرپيچي كرده و از اين سلاح‌ها استفاده نكنند.

به راستی اگر بیست سال قبل از شروع انقلاب اسلامی کسی خبر می داد که امام خمینی بدون هیچ سلاحی در برابر شاه و ارتشِ تا دندان مسلح او پیروز می شود، برای مردم قابل پذیرش بود! ولی همگان دیدید که ارتش و نیروهای مسلّح طاغوت، از فرمان فرماندهان خود سرپیچی کرده و سلاح ها را علیه مردم و انقلابیون بکار نگرفتند.

مشابه این مطلب نیز در طول تاریخ مکرّر دیده شده است؛

(۳۰/فروردین/۹۱ ۱۸:۴۵)= نوشته است:
نقل قول:نظرتون در مورد کلام علامه چیه؟؟؟
نقل قول:ما با کسی که اون هواپیما رو میرونه کار داریم

نمونة کوچک آن واقعة نماز باران مرحوم آیت الله خوانساری است:
قم گرفتار بی بارانی شده بود. مردم تصمیم ‏گرفتند برای نماز به مصلّی بروند. مرحوم آیت الله خوانساری امامت جماعت را پذیرا شد و فرمود: من حاضرم برای نماز استسقاء ‏بروم. بسیاری از مردم هم به راه افتادند؛ رودخانة شهر خشک شده بود؛ یک عده داخل رودخانه راه می‏رفتند و یک ‏عده جوان خام هم متلک می‏گفتند، آنها می‏گفتند: «توی رودخانه نروید، آب شما را می‏برد!» اما اینها اعتنا نکردند و رفتند. ‏این جریان در موقع جنگ جهانی بود. پایگاه نظامی‏های آمریکا در «خاکفرج» بود؛ آمریکاییها دیدند که جمعیت می‏آید، ‏خیال کردند می‏خواهند به پایگاهشان حمله کنند، تمام مسلسل ها را سوار کردند که مردم را بکوبند، اما رئیس شهربانی نزد ‏آمریکائیها رفت و گفت: «مردم می‏خواهند نماز بخوانند و دعا کنند. به شما کاری ندارند.» بالاخره مردم آمدند، آمریکاییها هم نگاه ‏می‏کردند.

مرحوم سید محمد تقی خوانساری آمد دعا خواند، نماز خواند، با فاصلة ‏کم، باران عجیبی آمد. وقتی باران آمد آمریکاییها شوکه شده بودند و بلافاصله بوسیلة رئیس شهربانی از مرحوم سید محمد تقی ‏خوانساری وقت گرفتند، اُمراء و فرماندهان بزرگ آمریکایی آمدند مقابل آیت الله خوانساری زانو زدند، گریه کردند، التماس کردند، مترجم گفت ‏اینها می‏گویند: «آقا تو مسیح زمانی! تو مستجاب الدّعوه‏ای! تو که دعا کردی باران آمد، دعا کن، جنگ تمام شود، ما ‏پیش زن و بچه‏مان برویم!»
آنها با دیدن کرامتی کوچک از آن عارف، این گونه به او دل بستند؛ حال اگر خود امام زمان که حجت بزرگ الهی است بیاید چه خواهند کرد!!‏

مگر نه اینکه در زمان ظهور مردم به تعقل میرسند و با کلام امام جانشان روشن گشته و آگاه میگردند...پس زمانی که فرق بین خوبی و بدی در بین مردم مشخص شود،طینت پاک انسانی است که مردم را به سمت امام متمایل میگرداند.

منتظر نظرات بقیه دوستان هستمSmile
امدادهای غیبی درزمان ظهور

[b]
اگرچه قیام برامور طبیعی وسنت های جاری خداوند است .اما به اقتضای گستردگی ان در کره زمین خداوند برخی نیروهای فوق طبیعی رادراختیارحضرت قرار خواهد دادتا موجبات پیروزی بهترفراهم شود.
فرشتگان: «امام باقرعلیه السلام:فرشتگانی که درجنگ بدر رسول خدا رادرزمین یاری کردند,ازان پس به آسمان نرفتند وپس ازان نیز نخواهند رفت تا آنکه یاری کنندصاحب این امررا وآنان پنج هزارتن هستند.»(تفسیرعیاشی.ج2)
ترس دردل دشمنان: «امام صادق علیه السلام:انقلاب مهدی راسه سپاه یاری می کنند: سپاهی ازفرشتگان. سپاهی ازمومنان.سپاهی ازرعب ووحشت.»
نیروهای طبیعت:مانند بادها,طوفان ها وابرها... «پیامبربه نقل ازخدا درحدیث معراج:..وبادرامسخراومی کنم وگردنکشان سخت را رام او می سازم...»
طی الارض: «امام رضا علیه السلام: اوکسی است که زمین برایش درنوردیده می شود.»(کمال الدین)
میراث های پیامبران: «حضرت علی علیه السلام به نقل ازپیامبر:مهدی ازفرزندان من است ,برای اوغیبت وحیرتی خواهدبود که مردم دران گمراه شوند.اوذخیره پیامبران را می اورد وزمین راپرازعدل وداد می کند.همانگونه که پرازظلم وجور شده باشد.»(کمال الدین)
بعضی میراث ها:پیراهن, عمامه , دزره ,سلاح ,پرچم پیامبراسلام,سنگ,عصای موسی,انگشترسلیمان..این ها نشانه برحق بودن ان حضرت است.
سرانجام: «امام کاظم علیه السلام:واو دوازدهمین امام ما امامان است؛خداوند برای اوهر امر سختی راآسان وهرامردشواری راهموار می کندوگنج های زمین را برایش آشکار می سازدوهربعیدی رابرای وی نزدیک کرده به توسط وی تمامی جباران عنودرانابود می کند وهرشیطان متمردی رابه دست وی هلاک سازد.»(کمال الدین)
خداوندحضرت مهدی ویارانش رامالک شرق وغرب جهان نموده,آیین اسلام راپیروز می گرداند وبدعت ها وباطل ها به دست اوویارانش نابود می کند(تفسیرقمی.ج2)

امدادهای غیبی ازنگاه قرآن
بیشتردرجنگ ها وحوادثی که بندگان شایسته نیازمند آن بوده اند.خداونددرمقابله حق باباطل ,جانب حق را می گیردودفاع می کند .مانند:
سپاهیان دیده نشدنی: پیامبردرغارثور(توبه/40).جنگ حنین (نور/26).محاصره مدینه (احزاب/9)
یاری بافرشتگان:درجنگ بدر(ال عمران/25-23)
آرام کردن دل های مومنان.ترس وهراس دردل دشمنان:جنگ بدر(انفال/12)
فرستادن بادهای ویرانگراحزاب/9)
شرایط برخورداری ازامدادهای غیبی
ایمان(غافر/51).پارسایی(ال عمران/125).پایداری(فصلت/30).کوشش درراه خدا(عنکبوت/69)
منبع:http://1tarannom.blogfa.com
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع