تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گناهی با قدرت تخریب 8 ریشتر!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بــــه نــــام خـــالـــق یــکـــــتا
ما تو زندگی کارهایی رو فقط درجمع افراد انجام میدیم و از اون طرف کارهایی رو فقط وقتی خودمون هستیم و خودمون انجام میدیم

وقتی بحث گناه پیش میاد بعضی ها هستن که جرات ندارن و یا میترسن از اینکه تو جمع و در بین افراد گناه کنن و کار خطایی انجام بدن اما وقتی با خودشون خلوت می کنن به راحتی دست به هر کاری میزنن.

وقتی قدرت تخریب گناهان رو بررسی می کنیم می بینیم که یکی از مخرب ترین گناهان اون گناهیه که توی خلوت انجام بشه یعنی وقتی که خود من هستم و دیگر هیچ کسی وجود نداره جز ....

اما نکته ای که از اهمیت زیادی برخورداره اینه که در ارتکاب گناهان حضور افراد تاثیر زیادی داره که اگر حتی یک طفل کوچک در کنار ما باشه از اون نیز شرم میکنیم و دست به گناه نمیزنیم اما حضور خداوند متعال رو که همیشه ناظر بر اعمال ماست (الم یعلم بان الله یری)را نادیده میگریم

قرآن کریم در این زمینه میفرماید:

«یَسْتَخْفُونَ مِنَ النّاسِ وَ لا یَسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ یُبَیِّتُونَ ما لا یَرْضی مِنَ الْقَوْلِ وَ کانَ اللّهُ بِما یَعْمَلُونَ مُحیطًا»؛
«آن ها زشتکاری خود را از مردم پنهان می‏ دارند؛ اما از خدا پنهان نمی ‏دارند و هنگامی که در مجالس شبانه، سخنانی که خدا راضی نبود می ‏گفتند، خدا با آن ها بود، خدا به آنچه انجام می‏ دهند، احاطه دارد»( نساء: ۱۰۸٫)

به همین خاطر است که این گناه قدرت تخریبی زیادی داره چون از بی توجهی کامل به خداوند و ضعف شدید ایمان و بی اعتنایی به نظارت و غیب دانی خدای متعال نشات میگیره.

امام سجاد علیه السلام در دعاهای آموزنده خود این درس را به ما میدهد که از گناه در خلوت به شدت دوری کنیم آنجا که با خدای خود در دعای ابوحمزه ثمالی مناجات می کند و میفرماید:

«أنا یا رب الذی لم أستحیک فی الخلاء و لم أراقبک فی الملأ، أنا صاحب الدواهی العظمی، أنا الذی علی سیده اجتری، أنا الذی عصیت جبار السماء، أنا الذی أعطیت علی معاصی الجلیل الرشا، أنا الذی حین بشرت بها خرجت إلیها أسعی ...»

منم پروردگارا آن كسی كه در خلوت از تو شرم نكردم و در آشكارا هم رعایت تو را نكردم. منم صاحب مصیبت‌ها و ماجراهای بزرگ، منم كسی كه بر آقای خود دلیری كرده، منم كسی كه نافرمانی برپادارنده آسمان‌ها را كرده‌ام. منم كسی كه برای نافرمانی‌های بزرگی كه كرده‌ام رشوه داده‌ام، منم آن كسی كه هرگاه نوید گناهی رابه من می‌دادند به‌سویش شتابان می‌رفتم.
حضرت علی (علیه السلام):
حیا از خدا بسیاری از گناهان را پاک می کند
نقل قول:وقتی قدرت تخریب گناهان رو بررسی می کنیم می بینیم که یکی از مخرب ترین گناهان اون گناهیه که توی خلوت انجام بشه یعنی وقتی که خود من هستم و دیگر هیچ کسی وجود نداره جز ....

و یک گناه مخرب دیگه هم هست و اون اینه که بعضیا اینقدر بی شرمن که یه گناهی رو آشکار و تو جمع انجام میدن و قبح اون رو میشکنن
این افراد علاوه بر خودشون جامعه رو هم به فساد میکشن.صدتا دیگه رو هم به گناه میندازن.

نمیخوام منفی بافی کنم اما ما که هر چی تو این ماه مبارک دیدیم روزه خوری بود.حرمت این ماه رو روزه خورا شکستن که همه جرات میکنن اینکارو کنن

حرام محمد رو حلال کردند تو ملاء عام،قبح ها رو شکستند ولی هیچ کس امر به معروف نهی از منکر نکرد
(۸/مرداد/۹۱ ۰:۳۱)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]
نقل قول:وقتی قدرت تخریب گناهان رو بررسی می کنیم می بینیم که یکی از مخرب ترین گناهان اون گناهیه که توی خلوت انجام بشه یعنی وقتی که خود من هستم و دیگر هیچ کسی وجود نداره جز ....

و یک گناه مخرب دیگه هم هست و اون اینه که بعضیا اینقدر بی شرمن که یه گناهی رو آشکار و تو جمع انجام میدن و قبح اون رو میشکنن
این افراد علاوه بر خودشون جامعه رو هم به فساد میکشن.صدتا دیگه رو هم به گناه میندازن.

نمیخوام منفی بافی کنم اما ما که هر چی تو این ماه مبارک دیدیم روزه خوری بود.حرمت این ماه رو روزه خورا شکستن که همه جرات میکنن اینکارو کنن

حرام محمد رو حلال کردند تو ملاء عام،قبح ها رو شکستند ولی هیچ کس امر به معروف نهی از منکر نکرد
سلام
واقعا از هر دو دوست خوبم تشکر می کنم بابت دقت نظرشون.
گناهان علنی هم واقعا درد جامعه هستند ، وقتی نقل گناه این قدر گناه داره و مخرب هست ، انجام دادن خود گناه که جای خود!
فرض کنید چار تا جوون که دارند از شدت تشنگی پدر خودشون رو در میارن ، ببینن یک فرد مسن با ریش داره روزه می خوره ، چه حالی بهشون دست میده؟ قبح روزه خوری نمی ریزه؟ واقعا جوونای ما چه قدر بی چاره شدند ، این هم شد جامعه!
والا زمان ما مردم یک رنگ بودند ، با اعتثاد بودند ، رعایت می کردند این مسائل رو ، ما شدیم این! خدا کمک کنه جوونای الآن رو.
حالا آقای روزه خوار ، گیریم مسافر ، گیریم مریضی ، آخه چرا جلوی دیگران با افتخار ساندویچت رو می گیری دسنت و می خوری ، نوشابه هم روش ، چرا فرض پهن می کنی می شینی به چای خوردن!فکر کنم از چند وقت دیگه مد بشه این جور کارها! مثل سیگار کشیدن علنی.
دوره ی آخرالزمان همینه دیگه معروفها منکر و منکرها معروف میشه
به نظرمن غیبت مرگبارترازاین گناهه احتمالا شنیدید که میگن"الغیبت اشد من الزنا"غیبت از زنا(که یکی ازمخرب ترین گناه هاست) بدتره
دوره آخر الزمان شده
در پی گریه های شبانه میخورد بر تنم تازیانه
نیست در شهر ما راد مردی اهل عشق و صفا اهل دردی
عده ای غرق فقر ونداری عده ای مرد از دین فراری
دیگر اینجا کسی با خدا نیست در خیابان و کوچه حیا نیست
غیرت از شهر ما رخت بسته حرمت ناخدایان شکسته
عده ای در نوا و خروشند دین خود را به زر می فروشند
چهره ها را ببین در نقاب است عقلشان در پی یک سراب است
سینه خسته مان پر ز آه است دم زدن از خدا هم گناه است
گوئیا عصر هوش و نبوغ است این همه ادعاها دروغ است
بخت بر ما اگر رو نماید گیرم این جمعه آقا بیاید
گیرم این جمعه باشد فرجش با چه روئی کنیم ما نگاهش