تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تفکر اسلامی در شخصیت حضرت ابالفضل(ع ) (معرفی کتاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان بنده يه تحقيق دارم راجع به تفكر اسلامي حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) ، كتابي در اين زمينه ميشناسيد كه بتونه كمكم كنه ؟
دوست عزیز اگرممکنه یه مقداربیشتر بازکن منظورت رو تاشاید بتونیم کمکی کنیم
واسه يكي از درسام ( انديشه اسلامي ) تحقيقي بايد ارائه بدم .
با كمك يكي از دوستان اين موضوع رو انتخاب كردم.
اگه كتاب جامعي در مورد شخصيت حضرت عباس يا معرفي تفكر ايشون در كربلا باشه فكر كنم مفيد باشه.
در كل اگه اساتيد راهنمايي كنن ممنون ميشم.
مهمترین مبحث در مورد حضرت عباس علیه السلام مسئله ی ولایت پذیری ایشان است
که مهمترین تجلی ایمان هم همین ولایت مداری و ولایت پذیری است
کتب تاریخی در مورد فاجعه و مصیبت کربلا را بخوانید و با این رویکرد
یعنی ولایتمداری حضرت ابالفضل وفا و ادب و غیرت نوع رابطه با امام و ولی اش را دقت کنید
به عنوان مثال خیلیها از جمله برادر امام حسین علیه السلام یعنی محمد حنفیه که شخصیت کوچکی هم نبوده یا ... از در خیر خواهی توصیه هایی میکردند به امام حسین که به صورت تلویحی همه حاکی از نهی کردن امام از نوع حرکتش بوده
من جمله اینکه از مکه خارج نشو یا اگر شدی به کوفه نرو یا اگه رفتی با زن و فرزندانت نرو یا....
در همه ی این موارد آقا امام حسین به همراه همیشگی اش عباس بن حیدر نظری می افکند و می فرمود عباس جان تو چرا چیزی نمیگویی؟
عباس علیه السلام سر به زیر می افکند و خاشعانه میگفت من چه بگویم شما امام من هستید !!!!!!!
و امام میخواست بفهماند که شما در جایگاهی نیستید که به امام خود توصیه کنید
و این یکی از درس های مهم ولایت پذیری است که انسان در مقابل امام خود سمعاً و طاعتاً هست

یا در جای دیگر که امام در واپسین لحظات به ابالفضل علیه السلام فرمود قبل از اینکه بخواهی به میدان بروی برای خیام آب بیاور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزرگان میگویند امام با این سخن دستان ابالفضل را برای مبارزه خلع کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی عباس دیگر به قصد نبرد به میدان نرفت و تمام همتش رساندن آب بود
و رساندن مشک سالم
ولو که برای رساندن این مشک به طور سالم مجبور شود دستان مبارکش را هم بزند
عباس را در نبرد که غافلگیر نمیکنند
آنها مشک را نشانه میروند و عباس با دستانش از مشک دفاع میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كتابي كه فعلا در دستم هست ، كتاب « ياران شيداي حسين بن علي (علیه السلام) » هست. نوشته استاد مرتضي آقا تهراني
فصلي كه راجع به حضرت عباس هست خيلي جالبه و هر سطرش ، دنياييست از عشق و ايثار و دلدادگي و وفاي به عهد .

دوستان ميشه لطفا اگه مطلبي داريد با منبع ذكر كنيد كه بتونم كامل ازش استفاده كنم ؟ فرصتم خيلي كوتاهه

از راهنمايي همگي ممنون و سپاس گذارم .

التماس دعاي مخصوص
سلام
من خودم کتاب سقای آب و ادب سید مهدی شجاعی رو خوندم خیلی حال کردم واقعا صفحه و جمله ای نبود که ادم اشک نریزه! همین ولایت مداری اقا رو واقعا قشنگ نشون میده اینکه چه جوری واسه امام زمان خودشون حاضرن هرکاری انجام بدن !!
حالا ما ....
(۲۴/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۹)یوسف خان نوشته است: [ -> ]کتاب سقای آب و ادب سید مهدی شجاعی رو خوندم خیلی حال کردم واقعا صفحه و جمله ای نبود که ادم اشک نریزه! همین ولایت مداری اقا رو واقعا قشنگ نشون میده اینکه چه جوری واسه امام زمان خودشون حاضرن هرکاری انجام بدن !!

خیلی از راهنماییتون متشکرم ، تونستم سه فصل از این کتاب و تو اینترنت پیدا کنم

عباس عباس
عباس سکینه
عباس ادب
سلام دوستان ميتونيد يه تعريف از تفكر اسلامي به من بدين
هر چي فكر ميكنم به جايي نمي رسم و تو كتابها هم واسه اين جوابي پيدا نكردم .
بسم الله النور

ولایتمداری در کلام حضرت ابوالفضل علیه السلام:

«امروز، روزی است که باید بهشت را برگزینیم و جانمان را فدای سید و امام خود سازیم. ای برادران! امروز در جان نثاری کوتاهی نکنید و چنین نپنداریدکه حسین(علیه السلام) برادرِ ماست و ما پسران یک پدر هستیم. نَه، چنین نیست. بلکه آن بزرگوار، امام، سید و پیشوای ما، و حجت خداوند عالمیان در روی زمین، همچنین فرزند حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و نور دیده رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است».
هفتاد و دو درس زندگی از سیره عملی ابوالفضل­العباس، ص34.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع