(۲۵/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۲)anti dajjil نوشته است: [ -> ]18- چرا آمریکا از جنگ نرم استفاده میکند؟
در نظرسنجی باید به جای آمریکا و اسرائیل مینوشتم شهادت چه قدر از شهادت میترسیم؟
خدایا کمکم کن .
سوال 18 دیگه جوابش معلومه.وقتی ایران و عراق بعد از انقلاب شد ,ایران هیچ آمادگی نداشت ولی با این حال و بهم ریختگی وضعیت داخلی کشور, ما تونستیم.میشه نقل همون درخته که از ریشه باید خشکش کنیم نه شاخه هاشو بشکنیم.
اگه از مال دنیا دل بکنیم و به خدا ایمان داشته باشیم ,
ترس که نداریم هیچ , تازه از یک کیلو عسل هم شیرین تر میشه.
نه منظورم این است که چرا از جنگ سخت استفاده نمی کند و سوال های بعد چی؟
سوال های دیگتو واقعا الانه مغزم هنگه و فکرم مشغوله.
ولی اینو بدون که 8 سال پشت عراق بود.چندین توطعه توی ایران انجام داد.
میخواست حکومت رو جمعش کنه.ولینتونست.
یه مثال ساده بگم.
اگه تو با یکی دعوات بشه و زورت بهش نرسه , اگه اون 60 سالشم شد آخرش نمیری طرفش.
فقط میری (عامیانه بگم) زیرابش رو میزنی
نقل قول: در نظرسنجی باید به جای آمریکا و اسرائیل مینوشتم شهادت چه قدر از شهادت میترسیم؟
بله برادر عزیزم باید اینطوری می پرسیدید ، البته بنده قبلا یک همچنین تاپیکی رو با سوالاتی خاص ایجاد کرده بودم ، که بعضی ها حاضر به مرگ یا همون شهادت نشدند.
ما با داشتن ولایت و شهامت ، یک چیز دیگه داریم دوست من! که در تمامی ادوار ثابت شده است.
اونم غیرت ایرانیه.
ایران تنها کشوریه که حتی با هجوم عرب ها کمترین تغییر در زبانش رو داشته ، اما خیلی از کشور ها از جمله مصر بعد از حمله اعراب کلا تغییر کردند.
غیرت ایرانی بهش اجازه نمیده مبارزه نکنه تا دشمن بیاد تو خونش.
دشمن هم این از مساله آگاهه.
دشمن روحش رو فرستاده تو خونه ها ... شاید سالها حمله نکنه ، اما ما الان هم بازی رو باختیم ... فراموش هم نباید بکنیم که کودکان و جوانان امروز سیاست مدارها و درجه دار های آینده اند.
روال جنگ نرم تا چند سال دیگه ادامه پیدا کنه خود به خود کشور میفته دستشون.
بنده هم دنبال تغییر روند فساد و ناآگاهی در ایران هستم ، اما حمایت و پشتیبانی برای ما وجود نداره. (نه بودجه ای نه وجهه ای)
راستی این رو باید متذکر بشم که جنگ نرم اونها توسط دولتمردانشون کنترل میشه نه مردم عادی ... ما همگی زندگی داریم و باید بهش برسیم و این وظیفه مسئولان ماست نه ما ، مسئولان هم نمیشه گفت مطلع نیستند ، فقط به حال فکر می کنند.
اسراییل مثل یک فرد خشمگینه که نمی دونه داره چیکار میکنه ، و فقط خواهان جنگ و کشت و کشتاره ... اما آمریکا می خواد با پنبه سر ببره.
آمریکا به دلیل پیروزی در جنگ جهانی دوم یک سری حق ها و اختیاراتی دارد
و کشور صلح شناخته شد
آمریکا یا استفاده از ثروتی که دارد در کشور ها نفوذ کرد و آن ها را وابسته به خود کرد پس قدرت کشورها عملا به دست او افتاد و این اختیار را پیدا کرد که به کشور ها امر و نهی کند
وقتی در بسیری از کشور ها و روابط شرکت کرد نا خود آگاه سایر جهانیان هم او را پذیرفتند
او ادع کرد که به صلح جهانی کمک می کند پس کشور ها مدیون او شدند
وقتی سازمان حمایت از حقوق بشر را در دست گرفت اولا به خاطر ثروتش و نفوذش و بعد پیروزی در جنگ جهانی دوم دیگر حرفش حجت شد و تعیین کننده ی تروریست ها شد.
- چرا آمریکا میتواند در محدوده ی دریایی هر کشوری ظاهر شود؟
چون وظیفه ی برقراریه امنیت را بر عهده دارد و مردم جهان گمان می کنند که امریکا حامیه صلح است
9- چرا آمریکا به راحتی میتواند به کشورهای مختلف حمله کند؟
چون وظیفه ی برقراریه صلح را دارد اعلام می کند که در فلان کشور حقوق بشر در حال نابودی است یا دیکتاتوری وجود دارد و امثال آن پس با این بهانه تراشی ها به کشور مخاطب حمله می کند در واقع امریکا مدام دنباله بهالنه است
ماجرای 11 ستامبر بسیار مهم بود چرا ؟ چون شد بهانه ای برای امریکا که اجازه ی حمله به کشور های مختلف را به او بدهد و اعلام اینکه بله مسلمانان تروریست هستند پس باید نابود شوند
چرا آمریکا مخالف اسلام است؟
در واقع آمریکا مثلا صلح طلب است و مثلا حامیه مردم آن چه واقعیت دارد خلاف این موضوع است او از مردم جهان سو استفاده می کند تا همچنان قدرت خود را زیاد کند اما اسلام دین وافعا صلح طلبی است
البته امریکا سعی دارد اسلام مد نظر خودش را به جهان بخوراند چرا؟ چون تعداد مسلمانان زیاد است و بنا به سخن امام خمینی اگر هر کدام از ما سطله آبی بزیزیم اسرائیل برادر نا تنی امریکا را اب می برد
چرا آمریکا از جنگ نرم استفاده میکند؟
تاریخ ثابت کرده است که وقتی در برابر مسلمانان به خصوص ایرانیان شمشیر بکشی شکست می خوری اما هر کسی توانایی درک جنگ نرم را ندارد جنگ نرم جنگ ارزش هاست اگر پیروز شوی خود فرد خودش تسلیمت می شود بدون زور و تابع تو می شود و فکر شورش را هم ندارد
24-چرا ایران با جنگ نرم محکم پاسخ آمریکا را نمیدهد؟
البته که پاسخ می دهد و الا وضع بدتر از این بود که هست صد البته که ما کم اسیب از این جنگ نخورده ایم و داریم می خوریم چرا که همه ی دنیا در برابر ماست اما بدان همه نمی خواهند در این جنگ پیروز شوند
سرباز کم است!!!
امیدوارم جواب گرفته باشید به هر حال اگر سوالی مانده بفرمایید

ترس از مرگ واسه ما بچه موسلمونا تنها وقتی معنا داره که پشتش خدا نباشه.
خود من کسی هستم که خیلی از مرگ میترسم، میدونی چرا؟
چون میدونم با کارایی که کردم اون دنیام بدتر از این دنیامه، یه وقت فکر نکنید دل به این دنیا بستمااااااا، نــــــــــه!!! ولی وقتی میبینم با مرگ زودهنگامم باید منتظر عذابای الهی تو اون دنیا باشم خیلی احساس ترس میکنم.
من ترسم ازینه که با دیدن عزرائیل دستام خالی باشه، ترسم از شب اول قبره، ترسم از بیکسیه، ترسم از نداشتن بار ثواب، ترسم از آتــیــــش جهنم و ...
.
حالا به نظرتون چیجوری میشه یه مینبوره اساسی از این همه ترس زد و رسید به شهامت؟
جوابش برام خیلی مهم بود، خیلی دنبال جوابش گشتم، گشتمو گشتم تا آخرش رسیدم به چهرهء یه شهیدی که بعده مرگش داشت لبخند میزد.
.
خواب فکر کنم تونستم منظورمو خوب برسونم، آره عزیز، شهادت همون مینبورس
بهتره اینم بگم که من بعد خدا کشورمو دوست دارم و بعد کشورم پدرو مادرم.
کشوره من حکم ناموسمو داره
و چه بهتر که با خیالی راحت و بدون عذاب وجدان به مقام بزرگ شهادت برسم،
و فکر میکنم اگه نگاه همه ایرانیا مثل من باشه آمریکا که سهله کل دنیا هم باید از ما بترسه. .
بیزارم از دشمنانت ای سرزمین آریا
کور باد نگاه آنکس که دشمن توست ,ایران من
.
"ای کسانی که امروز در بستر راحت غنوده اید آیا می اندیشید که راحتی امروز شما مستلزم بردگی فردا می باشد و فردا آزاد خواهند زیست که اگر از راحتی امروز صرف نظر کنند؟ .
.
" کوروش هخامنش"
.
.
.
چی بودیمو چی شدیم!!
و همش بخاطر اینکه حرف بزرگمرد ایرانی (کوروش) را جدی نگرفتیم.
ملتی که شهادت دارد از ظلم زورگویان چه باک دارد
دنیا خواهی طمع و نداشتن اعتقاد به قیامت علت ظلمی است که مستکبران
جهانی به مردم دنیا با ترفند های گوناگون زیر نقاب تبلیقات به مردم دنیا روا
میدارند .