۲۶/فروردین/۹۱, ۲۲:۱۴
بسم الله الرحمن الرحیم
الان داشتم تایپیک یافتم علی 110 رو میخوندم
همنشین خوب ، نماز سر وقت خواندن ، انجام واجبات ، دروغ نگفتن و... چیز های دیگر تاثیر بسزایی در ایمان و دین انسان داره
من نمیدونم چرا دوستان از این واقعیت مهم زندگی فرار میکنند
اکثر عرفا و انسان های والا مقام از نظر دینی همشون زود ازدواج کردند
به چه دلیل؟
چرا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:
هر کس ازدواج کند نصف ایمانش را حفظ کرده پس نصف دیگر را با پرهیزگاری حفظ کند
تا به نیاز جنسی هر جوانی پاسخ داده نشه خیلی سخته که بتونه تو راه خدا قدم برداره
این غریزه خیلی شدیدتر از غریزه گرسنگی و تشنگی هست
اولین دعاتون بعد هر نماز این باشه که جوان های این مملکت هر چه سریع تر ان شا الله شرایطشون جور بشه و ازدواج کنند
حقیقت ها رو باید گفت ، خیلی این تالار سایت خوبی هست ، من به خودم افتخار میکنم وقتی وارد این تالار میشم
ولی به همون خدای بالای سرمون قسم که بدون ازدواج 99 درصد کم میارن ، اصلا ذات انسان اینه
آیا میتونید به جوانی که نیاز شدید به ازدواج داره بیاید بگید برو نماز بخون ، قرآن بخون شاید تا سن 23 و یا 24 ساله بتونه خودش رو خوب کنترل کنه که بازم میگم تقریبا غیر ممکنه ولی بعد اون چی
میدونم خیلی هاتون خوشتون نمیاد از این حرف ها ولی من رو ببخشید چیزی رو که میدونم اوجب واجباته رو نمیتونم بیان نکنم
به مولا صاحب الزمان همتون رو دوست دارم و از این که میبینیم و هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم میسوزه و آتیش میگیره
یا مهدی ادرکنی
الان داشتم تایپیک یافتم علی 110 رو میخوندم
همنشین خوب ، نماز سر وقت خواندن ، انجام واجبات ، دروغ نگفتن و... چیز های دیگر تاثیر بسزایی در ایمان و دین انسان داره
من نمیدونم چرا دوستان از این واقعیت مهم زندگی فرار میکنند
اکثر عرفا و انسان های والا مقام از نظر دینی همشون زود ازدواج کردند
به چه دلیل؟
چرا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:
هر کس ازدواج کند نصف ایمانش را حفظ کرده پس نصف دیگر را با پرهیزگاری حفظ کند
تا به نیاز جنسی هر جوانی پاسخ داده نشه خیلی سخته که بتونه تو راه خدا قدم برداره
این غریزه خیلی شدیدتر از غریزه گرسنگی و تشنگی هست
اولین دعاتون بعد هر نماز این باشه که جوان های این مملکت هر چه سریع تر ان شا الله شرایطشون جور بشه و ازدواج کنند
حقیقت ها رو باید گفت ، خیلی این تالار سایت خوبی هست ، من به خودم افتخار میکنم وقتی وارد این تالار میشم
ولی به همون خدای بالای سرمون قسم که بدون ازدواج 99 درصد کم میارن ، اصلا ذات انسان اینه
آیا میتونید به جوانی که نیاز شدید به ازدواج داره بیاید بگید برو نماز بخون ، قرآن بخون شاید تا سن 23 و یا 24 ساله بتونه خودش رو خوب کنترل کنه که بازم میگم تقریبا غیر ممکنه ولی بعد اون چی
میدونم خیلی هاتون خوشتون نمیاد از این حرف ها ولی من رو ببخشید چیزی رو که میدونم اوجب واجباته رو نمیتونم بیان نکنم
به مولا صاحب الزمان همتون رو دوست دارم و از این که میبینیم و هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم میسوزه و آتیش میگیره
یا مهدی ادرکنی