تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تا ازدواج نکنید خیلی سخت میتونید خدایی شوید!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
الان داشتم تایپیک یافتم علی 110 رو میخوندم

همنشین خوب ، نماز سر وقت خواندن ، انجام واجبات ، دروغ نگفتن و... چیز های دیگر تاثیر بسزایی در ایمان و دین انسان داره
من نمیدونم چرا دوستان از این واقعیت مهم زندگی فرار میکنند

اکثر عرفا و انسان های والا مقام از نظر دینی همشون زود ازدواج کردند
به چه دلیل؟

چرا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:
هر کس ازدواج کند نصف ایمانش را حفظ کرده پس نصف دیگر را با پرهیزگاری حفظ کند

تا به نیاز جنسی هر جوانی پاسخ داده نشه خیلی سخته که بتونه تو راه خدا قدم برداره
این غریزه خیلی شدیدتر از غریزه گرسنگی و تشنگی هست

اولین دعاتون بعد هر نماز این باشه که جوان های این مملکت هر چه سریع تر ان شا الله شرایطشون جور بشه و ازدواج کنند
حقیقت ها رو باید گفت ، خیلی این تالار سایت خوبی هست ، من به خودم افتخار میکنم وقتی وارد این تالار میشم

ولی به همون خدای بالای سرمون قسم که بدون ازدواج 99 درصد کم میارن ، اصلا ذات انسان اینه
آیا میتونید به جوانی که نیاز شدید به ازدواج داره بیاید بگید برو نماز بخون ، قرآن بخون شاید تا سن 23 و یا 24 ساله بتونه خودش رو خوب کنترل کنه که بازم میگم تقریبا غیر ممکنه ولی بعد اون چی

میدونم خیلی هاتون خوشتون نمیاد از این حرف ها ولی من رو ببخشید چیزی رو که میدونم اوجب واجباته رو نمیتونم بیان نکنم
به مولا صاحب الزمان همتون رو دوست دارم و از این که میبینیم و هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم میسوزه و آتیش میگیره

یا مهدی ادرکنی
زود ازدواج کنید! هیچ کاری به سنت و رسم غلط جامعه نداشته باشید چون اصلا برای خدا پذیرفته نیست که شما به خاطر سنت جامعه دیر ازدواج کردید!
خدا هرچی پیامبر فرستاده ، خلاف سنت های غلط جامعه ی خودشون رفتار کرده اند پس ما هم اگه به طریق انبیا هستیم ، باید سنتهای جاهلی امروز جامعه رو بهش توجه نکنیم!

توجه کنید که هیچ بهانه ای ندارید برای ازدواج نکردن!!!
خدایی دیگه آدم نمیدونه به کی باید برای ازدواج اعتماد کنه تا بعدا ضربه نبینه.
بعضی وقتا به اونایی که میل به ازدواج ندارن (از جمله خودم) حق میدم.
شما باید در میداشتی که بیش از 90 درصد ازدواج های اینترنتی چه عاقبتی داشتند.... Wink

تازه خدا باهات یار بود که به اونجاها نکشید!

آدم تو دنیای حقیقی کلی تحقیقات و بررسی ها و ملاقات ها انجام میده و آخرش معلوم نیست چی بشه....
(۲۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]شما باید در میداشتی که بیش از 90 درصد ازدواج های اینترنتی چه عاقبتی داشتند.... Wink

تازه خدا باهات یار بود که به اونجاها نکشید!

آدم تو دنیای حقیقی کلی تحقیقات و بررسی ها و ملاقات ها انجام میده و آخرش معلوم نیست چی بشه....

داداش من کلی گفتم. چه مجازی چه حقیقی دیگه نمیشه به آدمی اعتماد کرد
ای بابا
ازدواج ؟؟ حالا دل بچه مردم بندازید هوا که چه خبره !!
خوب شاید یکی شرایط براش فراهم نباشه
خداوندا تو میدانی . . . که انسان بودن و ماندن . . . در این دنیا چه دشوار است . . . چه سخت است آنکه انسان و از احساس سرشار است .
می دونم یکی از شروط آدم شدن ازدواجه ولی خوب شاید فعلا فراهم نباشه !!! باید وقت امام زمان بگیری بگی آقا جون من دارم منحرف میشم ؟ بابا جون همین ضعیف های شیعه هستند که دینشون مثه پشه است .یه خورده بساز باشید تا زن بساز گیرتون بیفته Wink
یه خورده مثل این بدنسازا رفتار کنید . ببینید چجور سینه میگیرن . شمام حفظ ظاهر کنید .
حسن عباسی گفت که باید جهاد در زمینه ازدواج صورت بگیره . خوب عمو حسن بی حجابی چیکارش کنیم ؟ الان خیلی از خانوم های متاهل هستند تو خیابون از مجردها مجرب ترن !!!! واقعیت تلخه .
عمو محمود هم که گفتند مردم ایران با فرهنگ , متمدن , همه چی آرومه . . . من چقدر .
یه طرح ملی بزرگ در زمینه حجاب میبینید ؟ !!!! یه موسسه دولتی در مورد حجاب نه اصلا یه دکان حجاب تو این مملکت داریم ؟ همشو سپردیم به هم .
یکی میگه سازمان تبلیغات یکی میگه طلاب یکی میگه مسجد
جونای امام زمان هم که می خوان ازدواج کنن تا کلاشون باد نبره !!! اصلا به فکر بهبود وضع نیستند
برو ازدواج کن حالشو ببر بیخیال بقیه Cool
آقا کلا گفته نشده نمیشه خدایی بشین. بدون ازدواج هم میشه خدایی شد . اگه امکان ازدواج نشد این همه جا برای ازدواج های موقت...........
اگه واقعا مشکل نیاز جنسی هست حل میشه.
ولی مشکل فرهنگی چی؟
چند تا دختر خوب پیدا میشه که بتونه آدم رو درک کنن؟
واقعا معیار های ازدواج چقدر پایین اومده؟
الان در به در دنبال یه دختریم که دوست پسر نداشته باشه.
دیگه بقیه چیزا همش حل میشه خود به خود.
معیار های ازدواج پایین اومده اونم شدید..................
الان تو این عصر تکنولوژی و ... من میگم خوش به حال پدرانمون که از بچگی ازدواج میکردن !!
من نیاز جنسی دارم ولی نیاز عاطفی رو واسه خودم بیشتر از جنسی میبینم . . . . . یک فرقی که با حیوان داریم ! .یک جون 16-17 سالم .از دوستام که خیلی ها دوست جنس مخالف دارن !! راحت میشه الان دوستی نا مشروع داشته باشه ادم ولی بخوای ازدواج کنی هفت خان رستمو باید رد کنی ! پول که ملاک اوله !
ازدواج نباشه فحشا میاد !!
البته هر چی باشه انشاالله قبل 20 می گیرم BlushBig Grin
(۲۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۴)black نوشته است: [ -> ]خدایی دیگه آدم نمیدونه به کی باید برای ازدواج اعتماد کنه تا بعدا ضربه نبینه.
بعضی وقتا به اونایی که میل به ازدواج ندارن (از جمله خودم) حق میدم.
شما ایمان به خدا داشته باش انشاالله پیدا میشه ! همین طور که پسر خوب هست دختر خوبم هست .
به قول معلم دینو زندگی 1 مون ادم های خوب گیر ادم های خوب می افتن ادم های بد گیر ادم های بد .
ازدواج آسان یعنی چی
یه مثال بزنم (از حرف های آقای قرائتی)دم تطاووس رو که خدا رنگ کرده هرچقدر بشوریم پاک نمیشه اما تخم مرغی که مارنگ کردیم تا بشوریم پاک میشه

خوب چرا این مثالو زدم آخه همه ما می خواهیم به اسم خداوند کار خودمون رو پیش ببریم می گیم اسلامی هستیم اما مهریه هامون نجومی عروسیهامون آنچنانی که رنگی از خداوند درآن نمی بینیم

چرا سن ازدواج رفت بالا؟؟؟!!

معلومه سطح توقعات رفته بالا بیشترین این توقعات از طرح دختر ها بوده(جبهه گیری نمی خوایم کنیم) کجای دین گفته تا خواهر بزرگتر هست نباید دختر کوچکتر با خاستگار مناسبش ازدواج نکنه کجای دین گفته جهاز باید از هر وسیله لوکس باشه کجای دین اسلام گفته باید مدرک دانشگاه داشته باشی و ازدواج کنی

نکته:جالبه تو دین ما تاکید به ازدواج زود شده است مخصوصا (قابل توجه پدران) دختران با رسیدن به سن بلوغ باید زود ازدواج کنند

چرا دو جوان که دوست دارن پاک بمونن خانواده ها نمی زارن واسه اینکه مثلا جوان کار نداره خوب می تونن به هم محرم شن(عقد یا صیغه محرمیت )که به جای رفتن به انحراف و ارتباط های تلفنی و دیدار در پارک وامثالهم به جای گناه یک رابطه کنترل شده باشه تا وقتی هم که مرد بتونه یه زندگی تشکیل بده و خودشو پر کنه هردو خونه خودشون بمونن (خانواده ها هم کمکشون کنن )

البته گوش بدهکار که وجود نداره جالبه همه سطح توقعاتمون بالا رفته امروز دنبال لیسانسیم فردا فوق پس فردا دکترا در کنارش خوب نیاز به ازدواج جوان چی میشه خوب معلومه کسی که غذا نخوره ساندویچ استفاده می کنه منظورم که واح بود انشا الله میگم که اون شخص معمولا خودشو با ارتباط با نامحرم با هر شکلی که ممکنه خلاصه این نیازشو یا ارضا می کنه یا اینکه سرکوب میشه در هر دو صورت آرامش که پیدا نمی کنه و یهو میبینه مثلا دختر خانوم 30سال داره و هنوز خونه باباشه (خیلی از خواستگاراش هم دیگه نیستن چون سن که رفت بالا دیگه خاستگار هم معمولا کم میشه )جذابیت صورتیش هم کمتر شده شور و اشتیاقشم کم شده و فقط چی داره؟!!مدرک دانشگاهی

اما همیشه دختر ها مقصر نیستند خانواده ها هم مقصرند

اما پسر ها هم همینطورند معمولا پسر ها تا یک سنی جسن مخالفشان جذابیت زیادی برایشان دره اما وقتی مخالفت میشنوه ویا به هر دلیلی سنش زیاد میشه (مثل همون درس خوندن قبل ازدواج) یه سری نیازش رو سرکوب کرده حالا هم دیگه اون اشتیاق رو نداره و مثلا پخته تر شده هر کسی رو قبول نداره به دنبالدختر شاه پریون( وسفید برفی و زیبای خفته هست) همونطور که بعضی دختران دنبال شاهزاده رویاهاشونن همینطور منتظر می مونن تا سنشون میگذره و می گذره) اما پیامد ها که این بالارفتن سن ازدواج داشته بالا تر رفتن آمار طلاق-(چون بسیاری ارتباط های قبل ازدواج داشته اند چه تلفنی چه بیرون رفتن و غیرو...)(دیدن برخی تصاویر مستهجن و ماهواره ایی و...)که دید همسران رو به اشتباه و توقعاتشون رو بالا می بره جون دیگه اونطوری سربزیر نیست و... خیلی مشکلات دیگه

پس هر کسی باید به نوبه خودش تو این فرهنگ سازی دینی شرکت کنه .جز اصلی ترین کارها پیامبران کار فرهنگی بوده وگر نه خوب پیامبران می آومدن و می فرمودند لا اله الا الله جز خدای یگانه خداوندی نیست تموم اما پیامبران سطح فرهنگ مردم رو هم بالا آوردن چقدر در قرآن در باره جامعه سخن گفته شده است

یکی از مشکلات دیگه که سر راه جونا هست سربازی هست چون خانواده ها فکر می کنند اول باید سربازی رفت بعد ازدواج کرد(تازه اونم خیلی ها قبول ندارن و یه 10سالی تا از این سربازی نگذره..... )اما چی میشه جون عقد کنه بعد بره سربازی

ویا دختر قبل از دانشگاه رفتن ازدواج کنه چندتا دلیل هست که دختر قبل از دانشگاه ازدواج کنه ببسیار بهتره

1- دختری که در دبیرستان در یک اجتماع دخترانه بوده دیدی که به ازدواج و پسرها دارد با دختری که در دانشگاهیی هست که پسرها همکلاسیش هستند فرق می کند چون بعد از دانشگاه اگر قرار باشه خاستگار برایش بیاید و یا عقد کند آن هنگام آن رد رو مقایسه میکنه با پسرهای دردانشگاه(در باره پسرها هم صدق می کنه)اما اگر قبل دانشگاه اگر ازدواج کنه انشا الله اون عشق به همسرش اجازه مقایسه رو بهش نمی ده

پس بیاید کارهامون رنگ خدایی بگیره

پدر مادر ها رو سخنم با شماست با احترام کامل با عرض پوزش شما یی که دم از دین میزنید دلایل مخافتتان کدام در دین آمده .شما ضمانت می کنی که فرزندتان به گناه نیفتد این گناه پای چه کسی هست چرا باید فرزندتان به دنبال کارهای خلاف شرح مثل ارتباطات حرام و یا ... گناهانی که نمی خواهم از آن سخن بگوییم همونقدر که شما وظیفه دارید فرزندتان را سیر کنید و لباس برایش بخرید و ...(نفقه و بزرگ گردنشان بر گردنتان هست) عاطفه آنها هم و آرامش آنها هم وظیفه شماست

کسی که کار نداشته باشه چرا کمکش نمی کنید کاری جفتو جور کنه آیا واقعا شما پولی ندارید کمکش کنید اصلا خود شما در اول زندگی چی داشته اید و خیلی از مشکلاتتی که انشا الله با توک به خداوند حل میشه اما بادی با هم همکاری کنیم و بی خودی سخت نگیریم

به قول رائفی پور:
اگه پدری پسرش رو با دوست دخترش تو خیابون ببینه فوقش دو روز باهاش قهر میکنه.
اما اگه اون پسر دست یه دخترو بگیره بگه که مدتی برای آشنایی عقد موقت کردیم اسم اون پسر رو از شناسنامش پاک میکنهو از ارث محرومش میکنه.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع