تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تو هم با من موافقی؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بــــه نــــام خــــداوند بخـــشــــنده و مهــــربـــان
بیا بیاموزیم ....

از محمد بن بشیر خضرمی که وقتی صبح عاشورا به وی خبر دادند پسرت را در فلان نقطه مرزی اسیر گرفته اند و در قبال آزادیش هزار دینار طلب کردند

سیدالشهدا او را صدا زدند، کیسه ای شامل هزار دینار طلا به وی دادند و فرمودند:

(خدا تو را رحمت کند بیعتم را از تو برداشتم برو و پسرت را آزاد کن)

اما او به پای حضرت افتاد و با گریه و شور وصف ناشدنی عرضه داشت:

((درندگان بیابان زنده زنده مرا بدرند اگر تو را تنها گذاشتم))(بحارالانوارج44)

شرمنده ایم یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از اینکه عاشورا مکتب انتظار ما نشد و شما را تنها گذاشتیم.

شرمنده ایم یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از اینکه گوش دل بسته ایم و صدای هل من ناصرتان را نمی شنویم.

شرمنده ایم یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از اینکه از اصحاب عاشورایی جد بزرگوارتان درس وفاداری و اخلاص نیاموختیم.

شرمنده ایم یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از اینکه که شما را حتی به یک سکه طلا ترجیح می دهیم و به فرزندانمان و به کل زندگیمان....

شیعیان بس نیست غفلت هایمان؟؟؟

بیایید چون حر شهامت عذر خواهی از امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را داشته باشیم.
همینه ک گفته میشه 72 تن عاشورا از همه ی مردم روزگار بهتر اند .........
حق با شماست
تقصیر ماست که نمی آید !
هر گناه ما داره حضرت رو از ظهور یک گام دورتر میکنه
تقصیر ماست
هر گناهی دور میکنه درست ، چرا کار درست نکنیم تا به ظهور نزدیک بشیم؟
اکثرا میگن بگذارید ظلم زیاد شه تا ظهور انجام بشه.

اما این یک خیانت بزرگ به دین و خداست.

ما باید به وظیفه مون عمل کنیم و چند صباحی که در دنیا هستیم به کار خیر مشغول باشیم ، بیداری ایجاد کنیم تا وقتی که آقا اومد بیدار باشیم.

یادمون نره ظهور نیازمند مردمی با احساس خدایی است...نه دنیایی شیطانی.

Heart
(۲۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۱)Grace Dies نوشته است: [ -> ]اکثرا میگن بگذارید ظلم زیاد شه تا ظهور انجام بشه.
من همیشه در جواب این حرف میگم که توی دنیایی که همه گناهکارند،امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میخواد بیاد چه کسی رو نجات بده؟؟؟؟

اصلا به امید کدوم یار باید ظهور کنند؟؟؟؟
(۲۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۹)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
(۲۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۱)Grace Dies نوشته است: [ -> ]اکثرا میگن بگذارید ظلم زیاد شه تا ظهور انجام بشه.
من همیشه در جواب این حرف میگم که توی دنیایی که همه گناهکارند،امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میخواد بیاد چه کسی رو نجات بده؟؟؟؟

اصلا به امید کدوم یار باید ظهور کنند؟؟؟؟

دقیقا.
سرنوشت انسانها رو باید خودشون رقم بزنند ، اگر قرار بر این بود که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند و از نیروهای غیبی و معجزات فقط راهکار باشند که خدا مدت ها پیش این کار رو میکرد.

انسانها باید خودشون تصمیم بگیرند... اینجا دنیاست و خدا بخاطر عادل بودنش انتخاب انسان رو ازش نمی گیره. اگر منجی نمیاد بخاطر اینه که تنهاست.
منم موافقم با شما آبجی جونم
چی بگم ؟!
منم شرمنده ام ، شرمنده ،خیلی شرمنده ......
بنظر من همون برنامه ای که کربلایی آقای علی 110 و خانم neda گذاشتنو باید انجام بدیم. باید اول خودمونو امام زمانی واقعی و اصیل بکنیم ، باید اول از خودمون شروع کنیم بعد جامعه .باید کاری کنیم که 313 نفرفرمانده و سربازان 313 نفرو مهیا کنیم.
اگه منو تو این کارو نکنیم پس باید کی این کارو بکنه ، شیعیان مریخ! << بقول کربلایی علی آقا >>
بچه ها بیایید کمی از شهدای دفاع مقدس یاد بگیریم ، این عزیزانو دست کم نگیریم ، به وصیت نامه هاشون عمل کنیم ، صفات اونارو تو خودمون ایجاد کنیم، پاک و بی ریا بودنشون رو ، خالصانه جنگیدنشونو سرمشق خودمون قرار بدیم.
میدونی اونا چرا شهید شدن؟
آخه اونا تشنگان خدمت بودن ، نه تشنگان قدرت
عزیزان بیاین یه کاری کنیم از این خواب غفلت بیدار بشیم.
ینی کسی نیست به صورتمون آب بپاشه تا مارو بیدار کنه؟؟؟؟؟
مٌثل ما (البته من ،شاید شما اینطور نباشین) مثل اون کسایی هستش که تا طرف مقابل بیدارت میکنه پامیشی میگی << خوب دیگه بیدار شدم الان میام >> ولی وقتی طرف میره تازه خروپفمون شروع میشه!
جای تعجب دارد بیخیالی های شیعیانی چون من !
بسم الله الرحمن الرحیم

منم حرف شمارو قبول دارم اگه یک نفر از ته دل می خواست امام زمان (علیه السلام) ظهور کند الان ظهور می کردند .
انشاالله ما مثل اهل کوفه نباشیم.

آدرس های مرجع