۲۹/فروردین/۹۱, ۹:۲۱
سلام!
بالاخره جستجوهای من در گوگل نتیجه داد و تونستم کاملترین نرم افزار قرآنی برای موبایل (هر دستگاهی که برنامه های جاوا روش نصب بشه) رو پیدا کنم.
نرم افزار "قرآن نور" با امکانات زیر:
نرم افزار Noor Quran برنامه ای است شامل نسخه کامل قرآن به همراه تفسیر تک تک آیات.
امکانات این برنامه:
- امکان جستجو در قرآن
- محیطی زیبا
- رابط کاربری ساده
- هماهنگی کامل با گوشی های لمسی (تاچ)
- پشتیبانی از اکثر گوشی های جاوا
- دارای فهرست سوره ها
- ترجمه و تفسیر
- قابلیت علامت گذاری متن و صفحه
- فونت درشت و خوانا
- حجم کم و...
این نرم افزار توسط مرکز تحقیقات علوم اسلامی تولید و منتشر شده است.
دانلود:
البته نرم افزار فوق کامل ترین نرم افزاری است که من تا به حال برای موبایل دیدم ولی اگه راضی نبودید نرم افزاری های زیر توسط برادران مصری ساخته شده اند و ترجمه ی فارسی ندارند و فقط بر روی گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین نصب می شوند و از فونت عثمان طه استفاده می کنند .
بالاخره جستجوهای من در گوگل نتیجه داد و تونستم کاملترین نرم افزار قرآنی برای موبایل (هر دستگاهی که برنامه های جاوا روش نصب بشه) رو پیدا کنم.
نرم افزار "قرآن نور" با امکانات زیر:
نرم افزار Noor Quran برنامه ای است شامل نسخه کامل قرآن به همراه تفسیر تک تک آیات.
امکانات این برنامه:
- امکان جستجو در قرآن
- محیطی زیبا
- رابط کاربری ساده
- هماهنگی کامل با گوشی های لمسی (تاچ)
- پشتیبانی از اکثر گوشی های جاوا
- دارای فهرست سوره ها
- ترجمه و تفسیر
- قابلیت علامت گذاری متن و صفحه
- فونت درشت و خوانا
- حجم کم و...
این نرم افزار توسط مرکز تحقیقات علوم اسلامی تولید و منتشر شده است.
دانلود:
کد قالب بندی شده:
p30download.com/fa/entry/36003/mobile/application/book-reader/دانلود-noor-quran-نرم-افزار-موبایل-قرآن-نور/البته نرم افزار فوق کامل ترین نرم افزاری است که من تا به حال برای موبایل دیدم ولی اگه راضی نبودید نرم افزاری های زیر توسط برادران مصری ساخته شده اند و ترجمه ی فارسی ندارند و فقط بر روی گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین نصب می شوند و از فونت عثمان طه استفاده می کنند .
کد قالب بندی شده:
p30download.com/fa/entry/2397/mobile/application/utilities/religion/دانلود-asgatech-quran-نرم-افزار-موبایل-قرآن-کریم/
p30download.com/mobile/archives/application/nokia_s60v3/download_asgatech_quran_v200/
![[تصویر: al-anvar-Portable-v0_4_82.jpg]](http://www.rasekhoon.net/_files/userfiles//Software/20121101/al-anvar-Portable-v0_4_82.jpg)