تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ساخت مستند ظهور جدید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
دوستان به نظرتون بهتر نیست جای این که ما خودمون تصمیم بگیریا از استادانی که در این عرصه هستن بپرسیم که چه مستندی ساخته بشه بهتره؟
به هر حال اون ها بیشتر از ما آگاهند.
در ضمن شما از این مستند ظهور بسیار نزدیک است ۲ خبر دارین؟ دیدینش؟
اولا اینکه مستند ظهور بسیار نزدیک است جنسش تقلبیه و برای طرفداری از محمود خان احمدی نژاد ساخته شده البته بخشی از حرفاش هم درسته ...
ثانیا بنده با استاد رائفی پور و طائب و طالب زاده هماهنگم ... Angel
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۰)loneassassin نوشته است: [ -> ]اولا اینکه مستند ظهور بسیار نزدیک است جنسش تقلبیه و برای طرفداری از محمود خان احمدی نژاد ساخته شده البته بخشی از حرفاش هم درسته ...
ثانیا بنده با استاد رائفی پور و طائب و طالب زاده هماهنگم ...

ممنون خواستم ببینم ارزش دانلود کردن داره یا نه
شما رو به خدا قسم میدم به موضوع اصلی بپردازید !
خب بفرمایید ،
من میتونم در مورد یک سایت باهاتون همکاری کنم ...
همونطور که گفتم من فعلا مشغول فصل سوم سریال هستم و نمیتونم تا تابستون کاری کنم ولی بعد اتمامش در خدمتم
سلام نلیکم . برادران گرامی هر کدوم از بر و بچز که توی این داستان ها هستنن رو خبر کنید بیارید اینجا بحثمون داره زود جمع میشه .
آقا چه کنیم؟
تکلیف ما چیه؟
فقط افراطی نباشه، من تا تهش با شمام....Wink
تکلیف که فعلا هیچی . بنده تا پایان خرداد نمیتونم کاری بکنم .
در ضمن جناب آقای رائفی پور چند تا رهنمون دادن .
1- جامعه هدف رو مشخص کنیم . واسه سنی ها میخوایم بسازیم ، شیعه ها ، ایرانی ها یا خارجی ها یا اصلا کل دنیا !
2- چه موضوعاتی رو میخوایم مطرح کنیم ؟ (خواهشا نیاین بگید که "فلان موضوع نباشه من هستم !") فقط موضوعات پیشنهادی تون رو به ترتیب فصول مورد نظرتون بگید .
3- و در کل ببینیم چه کسایی توانایی جمع آوری اطلاعات رو دارن .
این سه تا مرحله رو به ترتیب بریم تا بعد .
فی امان الله .
Big GrinAngel
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع