(۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۲۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]
طبیعت بچه مثل یک مزرعه خشک و خالی می باشد که هر چه در دوران کودکی کاشته شود همان در آینده درو خواهد شد .
تکبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر
خود پدر و مادرشون اینو میخوان،یعنی میخواین بگین نمیدونن بچه هاشونو کجا می فرستن؟سعی کنین یه کم با واقعیات جامعه کنار بیاین
سلام به نظرم یه کاره عمد نیست نادانیه بدون فکر این کار رو می کنند ....فرهنگ غلطه
[/quote]
(۱۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۲۱)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]درسته ....
اما هرکسی هرطوری که دلش بخواد میتونه تربیت کنه !!!!!
حتما نباید که از عده ای خاص پیروی کنه !!!
هر کسی آزاده هرکی خواست بچه اشو میفرسته دارالفرآن !!!
هرکی خواست میفرسته به قول شما دار الفساد 
ولی....
دخالت خوب نیست 
سلام
یعنی چی ک هرکسی هر طور دلش بخواد میتونه تربیت کنه؟!
منظورتون از عده خاص کیه؟
دخالت در چی؟
برادر من،اگر فرزند ما مسلمان زاده است،باید در چارچوب دینمون تربیتش کنیم
یعنی اون رو مسلمون بار بیاریم
اگر قرار بر تربیت صحیح دینی باشه پس هرچیزی دل بخواهی و کشکی نیست
ولی اگر قرار بر تربیتی باشه که خودمون دوست داریم و کاری ب کار دین و قرآن و عترت نخوایم داشته باشیم...کم نیستند در اطراف ما کسانی با این شیوه های تربیتی،مقایسه در تعالی انسانیت این دو گروه، ساده ترین کاره.
بهرحال ما بعنوان یک مسلمان وظیفه داریم فرندانمون رو درست تربیت کنیم،تا مسلمان رشد کنند و پدر مسلمان و یا مادر مسلمانی برای بچه هاشون باشند،ان شا الله

سلام کاملا درسته برادر عزتی در یک کشور اسلامی دوست یاصر جان خودت میگی اسلامی دیگه تو سیستم آوزشی
حدعقل این اجازه رو ندارن تا فساد رو در سیستم آموزشی رواج بدن این کشور اسلامیست وکسی حق نداره
هر جور دوست داره بچش رو تربیت کنه منظورم بی ادبی یا با ادب نیست منظورم خارج از چارچوب یک کشور اسلامیه
یا علی
سلام
یعنی چی ک هرکسی هر طور دلش بخواد میتونه تربیت کنه؟!
منظورتون از عده خاص کیه؟
دخالت در چی؟
برادر من،اگر فرزند ما مسلمان زاده است،باید در چارچوب دینمون تربیتش کنیم
یعنی اون رو مسلمون بار بیاریم
اگر قرار بر تربیت صحیح دینی باشه پس هرچیزی دل بخواهی و کشکی نیست
ولی اگر قرار بر تربیتی باشه که خودمون دوست داریم و کاری ب کار دین و قرآن و عترت نخوایم داشته باشیم...کم نیستند در اطراف ما کسانی با این شیوه های تربیتی،مقایسه در تعالی انسانیت این دو گروه، ساده ترین کاره.
بهرحال ما بعنوان یک مسلمان وظیفه داریم فرندانمون رو درست تربیت کنیم،تا مسلمان رشد کنند و پدر مسلمان و یا مادر مسلمانی برای بچه هاشون باشند،ان شا الله

[/quote]
وقتی از کسانی که ادعا دین دارن اماا به اسم دین هر کاری میکنن پس دلیلی نداره که اون جور که میخوان پرورش بدیم
در ضمن ...
الان چند درصد مسلمونا واقعی هستن ؟؟ حتما باید تربیت ها دینی !!! باشه ؟؟؟ حالا کامل نباشه چی میشه ؟؟؟؟
حداقل میدونم تو دین هیچ آزادی ای نیست و فقط گریه رو دیدیم...
شادی ممنوعه !! البته ... شما میگین شادی های حرام !!! اگه فکر دین هستین ، اونایی که از دین سو استفاده میکنن رو ریشه کن کنین بعد بیاین دنبال این قشر جامعه و اصلاحشون کنین !! البته اگه اون کارو انجام بدین (اگه 1% بتونین) اونوقت همین افراد جذب دین میشن و زوری در کار نیست ......
(۱۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۰۳)معرفت نفس نوشته است: [ -> ]سلام کاملا درسته برادر عزتی در یک کشور اسلامی دوست یاصر جان خودت میگی اسلامی دیگه تو سیستم آوزشی
حدعقل این اجازه رو ندارن تا فساد رو در سیستم آموزشی رواج بدن این کشور اسلامیست وکسی حق نداره
هر جور دوست داره بچش رو تربیت کنه منظورم بی ادبی یا با ادب نیست منظورم خارج از چارچوب یک کشور اسلامیه
یا علی
اسم من اینجوری نوشته میشه یاسر !!! نه یاصر :| اون ناصر هست که اینجوریه :|
این از دید شما فساده !! اما ما ها میخوایم آزاد باشیم
تو بند نباشیم محدود نباشیم مگه حتما باید با یه گروه از جامعه یک فکر بشیم ؟؟ تو نظام اسلامی دزدی،اختلاس،ربا،توهین و .... وجود داره ؟؟؟؟ اونم اسم دین باهاشون باشه !
بعید میدونم بتونین این نوعه جامعه رو تغییر بدین ...
لااقل میدونم دینی باشی کمتر تو توجهی و احترامی که میزارن بهت فقط از یه گروه جامعه اس
باید متعادل بود نه شدید بی بندوباری نه اینقدر خشک مذهبی و ریش دار..
سلام آزادی یعنی نداری؟؟؟ ازادی از چه نظر؟؟؟؟؟
آزادی سیاسی ؟؟؟ آزادیه اسلامی چه نوع آزادی ؟؟؟؟؟
آزادیه بیان آمریکا هم با اون همه آزادی نمی تونن در باره ی هلوکاست صحبت کنند
یه سوال چرا آزادی به معنی آزاد بودنه زنه ؟؟؟؟ تکون می خوریم میگیم زن آزادی نداره ؟؟؟
منظور از آزادی بی بندوباریه؟؟؟؟؟
منظور از آزادی یعنی نداشتن اسلام پس چرا قیام کردیم خب شاه بود دیگه ما اسلام می خواهیم
برای همین قیام کردیم .....
برادر من شما اون اقا نمی تونیم جامعه رو تغییر بدیم کملا درسته میدونی چرا چون هیچ قدرتی نداریم
ولی اگه قدرت داشتیم این امکان هست همون جوری که آمریکا فساد رو زیاد کرد همون جوری اسلام رو زیاد میکنیم
با علم روانشناسی پس هیچ چیز غیر ممکن نیست
درسته یک جامعه ی اسلامی تفکرات باهم فرق می کنند
ولی از یک مسلمان انتظار میره دارم میگم از یک مسلمان انتظار که وقتی یک بچه ای تحویلش میدن
باید طبق مسلمانی خودش بهش آموزش بده یا یک مسلمان باید جنسی رو که از 1000تومان خریده همون هزار تومان بفروشه
از مسلمان واز شیعه انتظار میره سر هم کلاه نزاریم دارم میگم از مسلمان
ابن عقیق میگه از مسلمانیه هر کس از ما فقط خدا آگاه هست بس
من میخوام بگم از مسلمان انتظار میره بچه ش رو نماز خون بار بیاره از مسلمان تکرار میکنم مسلمان
از شیعه انتظار میره از مسلمان انتظار میره تفکرش اسلامی باشه کارش اسلامی باشه
یک مسلمان یعنی این......