سلام داداش.نمیخوام نا امیدت کنم اما بدون حداقل ۸۰٪ طرفدارای مدونا که چه توی زندگیه واقعیم و چه توی فیس بوک و اینجور جاها میشناسم؛از این زهر مار میبندن دست چپشون و تفکراتشون دقیقا دقیقا همسو میشه با تفکرات اون افریطه ی ملعون.یکی از اثار مدونا رو طرفداراش،اینه که همجنس بازی رو خوب میدونن! مدونا هم که دیگه خودش اینکارس! به داداشت بگو به یکی دیگه گوش بده دیگه(البته این میدونم درست نیست اما مصلحتیه!).هزار تا خواننده هست تو دنیا که بعضیاشون تفکراتشون حداقل عین مدونا نیست هرچند دست نشانده و puppet باشن!
واقعا نمیدونم این مدونا چی داره که برای طرفداراش حکم خدا رو داره!والله! ببین فقط بهش اونطوری گیر نده ها که دستبند نبند و مدونا رو ول کن!چنتا اهنگ از اون یکی خواننده ها پیدا کن که مشهورن؛بعد اونارو جایگزین کن! بخدا جواب میده! اینم خوب نیست اما از مدونا بهتره!
باسلام خدمت برادر فداراکار
من به خیلی ها سفارش کردم که سخنرانی های استادرائفی پور گوش بدن و نتیجه خیلی شگفت انگیزی دیدم خود من اولین بار که سخنرانی های ایشون گوش دادم یه تغییر کلی کردم به شما هم پیشنهاد میدم به برادرتون سخرانی استادکه درمورد موسیقی کردنن نشون بدید مطمئنم یه نتیجه فوق العاده میگیرید.
یاعلی مدد.
جالبه ، زیاد اینجا مطلب خونده بودم ، حالا خودم شدم سوژه تاپیک !!!!!!!!
نقل قول:تفکراتشون دقیقا دقیقا همسو میشه با تفکرات اون افریطه ی ملعون.
ممنون از دادن این القاب به مدونا
فکر نکنم بیاد دیگه!
Havb:من نیستمااااا!!!گفته باشم!
داداش،من خودم زمانی طرفدار ملکه پاپ بودم(مدونا نه ها!!) .اما نهایتا عبث یافتن کردم هرچند... .
اصلا طرفدارای مدونا اغلب یه مرام خاصی پیدا میکنن،نهایتا! هیچ خوب نیست
اما من هستم ، به شرطی که به من ثابت کنه!
شما هم اگه چیزی رو بر اساس منطق پذیرفتی فکر نکنم بتونی بهش عمل نکنی مگر اینکه متعصب باشی...
نقل قول:شما میتونید دلایل خودتون رو برای طرفداری از مدونا برای ما بگید؟
نمیدونم در زمینه موسیقی در چه سطحی هستید اما در هر سبکی هر فرد بر اساس معیار هایی به یک خواننده علاقه مند میشه که معیار های مورد نظر من از لحاظ نوع موسیقی ، صدای خواننده ، متن اشعار با مدونا تطبیق پیدا میکنه، دلایل زیاد دیگه ای دارم که خوب یکی دیگه از دلایلش اینه که از سنین خیلی کم با آهنگای مدونا آشنا بودم و از اون زمان تا به حال با آهنگ های مدونا بزرگ شدم، آهنگ های زیادی چه به خارجی و چه ایرانی گوش کرده و میکنم ولی تنها خواننده ای که تمام آثارشو گوش کردم و دارم مدونا هست و تنها خواننده ای که هر زمان مشغله ای نداشته باشم و بخوام آهنگی گوش بدم حتما 4 5 تا از آهنگاش جزو آپشنم هستن
به عبارت کلی تر بخوام بگم، هرکس زمانی از یک چیز یا شخص خوشش میاد که احساس کنه اون شخص یا آهنگ یا خواننده حرفایی میزنه که مورد پسند شخصی هست که گوش میده، یا خواننده اهدافی داره که مد نظر شخصی هست که گوش میده،
نقل قول:من قول میدم اگه دلایل شما قابل قبول بود من و تمام کاربرای سایت بیایم هر روز مدونا گوش کنیم
هر شخصی هی نوع سلیقه و معیار داره و مطمئنا دلایل من باعث نمیشه شما بیاید مدونا گوش بدید ! ، هرچند که اصل تقلید همیشه تو اسلام و مسلمانان بوده !
اتفاقا قصد اومدن داشتم، من از خیلی وقت پیش توی این سایت بودم و اگر برادرم 1 ماهه که اینجارو پیدا کرده من از خیلی قبل اینجا به صورت مهمان فعال بودم ، با خیلی از صحبت های توی فروم مخالفم اما همیشه ترجیح دادم نظرم رو برای خودم نگه دارم و به کسی تحمیل نکنم هرچند که در فروم دوستان لطف خودشون رو شامل حال مدونا و دیگر خواننده ها کردن و هرچی دوست داشتن بهشون گفتن! گذشت تا به امروز که برا خودمون تاپیک باز کردن
پاینده باشید
به قول معروف:LOL
داداش ببین.بریتنی رو که میشناسی؟من کشته مردش بودم!دوسش داشتم.زیاد.خیلی بیشتر از خیلی چیزا! و از هر کی که به بریتنی بدی کرده بود هم متنفر بودم علی الخصوص این مدانا! اولا بریتنی رو کابالیست کرد.ثانیا ماچش کرد!!!!$: هر وقت یاد اون صحنه میوفتادم دلم میخواست بزنم یاور این مدونارو استاد کنم!!!! مدونا شدیدا فمنیسته.شدیدا شدیدا همجنس بازه! اواخر به بریتنی توی تویتر گفت:" بیا رو استیج تا بازم ماچت کنم!کلی هوستو کردم!! "$: نمیدونه بریتنی ادم شده! شما طرفدار این مدل آدمی؟! اسراییل که میره!عکسای ناجوره خیلی ناجور هم که داره!! ۵۴ سالشه هنوز دست از بعضی کاراش برنداشته! ببین من از ابتدایی بریتنی گوش میدادم تا همین تابستون! این دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیزاره! همه چیک و پوک بریتنی رو میدونستم! اما که چی بشه!؟؟؟ چه خیری برام داشت؟البته داشت ها اما بهتر از اون هم میشد باشه... . حالا این خوبش بود،مدونا چی داره؟! کمک مالی به سونامی زدگان ژاپن؟! حمایت از همجنس*بازان؟! ادا اتوارای بسیار بسیار مستهجنش توی کنسرتا!؟ اما کلا ادم خیلی معتقدیه! کابالیست خوبیه.خوب بلده چیکار کنه و چی بگه و چی نگه.یه جا گفته بود میخواد هنجار ها و منع شده ها (taboo) رو بشکنه(break) کنه! بله.اینه!
سلام
ببخشید من قصد ندارم در بحث شرکت کنم
اما دیدم نوع نگارش شما به انسانی دارای منطق و فهم میخوره
نقل قول:هر شخصی هی نوع سلیقه و معیار داره و مطمئنا دلایل من باعث نمیشه شما بیاید مدونا گوش بدید ! ، هرچند که اصل تقلید همیشه تو اسلام و مسلمانان بوده !
کاملا درسته
اما یه چز بالاتری هم هست اونم معیار و اساس سلیقه و انتخاب
یه مثال میزنم
به من میگن ۲ تا میز پر از غذا در سالن پذیرایی موجوده
یکیش غذای غیر بهداشتیه
یکیش غذای کاملا بهداشتی و مقوی
میز اول خوش رنگ تر و لذیذ تره و میز دوم در نگاه اول شاید چنگی به دل نزنه
الان اگر معیار مزه و تعم ظاهر باشه مسلما انتخاب اولیه . اما اگر ملاک کمی عمیق تر باشه و دور اندیشانه تر میز دوم
بحث کابالا و این حرف ها رو زیاد من کاری باهاش ندارم . اما به غذای روح معتقدم . و همچنین معتقدم در این زمینه هم باید رفت پیش کارشناس کاربلد تا بگه چه بخورم و چه نخورم
در پناه خدا
ارسال آقا وحید بین دیگر ارسال ها به دور از تعصب بود و منطقی تر بود، بین ارسال ها
اما اگر بخوام به ترتیب پاسخ بدم
نقل قول:مدونا شدیدا فمنیسته.شدیدا شدیدا همجنس بازه! اواخر به بریتنی توی تویتر گفت:" بیا رو استیج تا بازم ماچت کنم!کلی هوستو کردم!! "$:
نمیتونم انکار کنم که من ندارم !
نقل قول:اسراییل که میره!عکسای ناجوره خیلی ناجور هم که داره!! ۵۴ سالشه هنوز دست از بعضی کاراش برنداشته!
فک کنم خودتون جواب رو در خط بالاترش دادید،
نقل قول:مدونا چی داره؟! کمک مالی به سونامی زدگان ژاپن؟! حمایت از همجنس*بازان؟! ادا اتوارای بسیار بسیار مستهجنش توی کنسرتا!؟ اما کلا ادم خیلی معتقدیه! کابالیست خوبیه.خوب بلده چیکار کنه و چی بگه و چی نگه
یکی دیگر از دلایل طرفداری بنده هم همین کار بلدیش هست،
نقل قول:میز اول خوش رنگ تر و لذیذ تره و میز دوم در نگاه اول شاید چنگی به دل نزنه
بحث جالبی هست و جواب مشترکی هم داریم.
من نمیخوام مثل بقیه افرادی که میان طرفداری میکنن میگن فلان خواننده خوبه ما خوشمون میاد و یا کلا چشمشون رو به حقایق میبندن رفتار کنم ، مستند ظهور رو دیدم،و به صحبت های خیلی ها از جمله آقای رائفی پور و عباسی گوش کردم، نمیتونم انکار کنم که خیلی هاش پذیرفته شدنی بود و من نپذیرفتم و خیلی چیز ها که واقعا درباره مدونا هست و با این حال باز هم طرفدارشم، به خیلی هاش واقفم اما چه میشه کرد، من به آخرت خودم واقفم و میدونم که جایگاهم توی آخرت کجاست و منتظرش هم هستم