تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «تک چشم» یا «چشم جهان بین» نماد چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
در مورد این تک چشم چندین نظریه وجود دارد.نمی دانم آیا منشا تمام این آرا یکی است یا خیر.در اینترنت هم تقریبا حرفها تکراری است.به هر حال نماد فراماسونری امروزه چشمی معلق بر هرم است و دانستن ریشه واقعی این نماد به نظرم مهم است.
اگر تحقیق کرده اید و منبع محکمی برای درستی یکی از گزینه ها دارید خوشحال میشم در اختیار ما هم بگذارید

مورد اول:دجال
ظاهرا مهمترین نظریه در مورد چشم چپ که سند محکم اسلامی دارد همین دجال است.همچنین در عهد جدید هم این نام ذکر شده.حالا بگذریم که در مورد خود دجال و اینکه انسان است یا خیر حرف و سخن زیاد است
حدیث مشهوری از پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
نقل قول:خداوند هیچ پیامبری را به رسالت برنگزید مگر آنکه قومش را از دجال ترسانید و خداوند آن را تا به امروز بر شما تاخیر انداخته و اگر امر بر شما مشتبه شد بدانید که پروردگار شما یک چشم نیست و دجال بر الاغی که ...
منبع: کمال‌الدین و تمام‌النعمه /بحارالانوار

حدیثی از حضرت علی (علیه السلام)
نقل قول:«اسبغ بن نباته » از امیرالمؤمنین علیه السلام پرسید: «یا امیرالمؤمنین دجال کیست؟ فرمودند که: آگاه باشید، دجال «صائدبن صید» است و شقی کسی است که او را تصدیق کند و سعید کسی است که او را تکذیب کند...و از دهی که معروف به یهودیه است ، خروج می کند. چشم راستش از اصل خلقت ندارد به طوری که گودی حدقه اش نیست و دیگری که در پیشانیش است، مانند ستاره صبح می درخشد و در چشمش مانندپارچه گوشت چیزی است گویا که باخون ممزوج است و در میان چشمش لفظ «کافر» نوشته شده به طوری که همه کس آن را می خواند خواه نویسنده باشد و خواه نه....
منبع: بحارالانوار

مورد دوم:هورس
احتمالا با هورس در مستند ظهور آشنا شده اید.ظاهرا یکی از خدایان مصر باستان بوده که شهر کاملش را می توانید در اینترنت بخوانید.در جنگ با ست ، یکی از چشمهای هورس کور می شود

مورد سوم: RA
RA نیز از خدایان مصر باستان است که به خدای خورشید معروف است و نماد آن تک چشم است.ظاهرا بعدها نیز این 2 خدا(رع-هورس) با هم ترکیب شده و Horakhty به وجود می آید!!

مورد چهارم: چشم ابلیس
برخی دیگر این نماد چشم را مستقیما مرتبط با ابلیس می دانند.ماجرا بر می گردد به حضرت ابراهیم (علیه السلام) در زمانیکه برای قربانی کردن فرزندش عازم بود.در مکانی با نام جمره عقبه 3 بار ابلیس بر او ظاهر می شود تا او را از اجرای دستور الهی باز دارد و حضرت ابراهیم نیز به دستور الهی هر بار به او سنگ می زند!
نکته ای که برخی اضافه می کنند این است که در اثر اصابت سنگ ، یکی از چشمان ابلیس کور می شود (البته من هنوز مدرک معتبری برای این نکته ندیدم و همه بدون منبع ذکر کرده اند)

مورد پنجم:
موارد دیگری نیز وجود دارد.از جمله اینکه این نماد را صرفا نشان از تک بعدی نگری و دنیا طلبی می دانند و الزاما آن را دارای تاریخچه واضحی نمی دانند....

امیدوارم در این رابطه یک نتیجه گیری خوبی بتونیم داشته باشیم Smile
به نظر من نظرات دوم و سوم نقش گمراه کننده از اولی را دارند و سعی می کنند که چهره دجال را با شبیه دانستن به هوروس و را که هر سه یکی هستند فردی خوب و صالح نشان دهند.
مورد چهارم هم که فکر نمی کنم درست باشه
پنجم هم که یجورایی کفر آمیز چون کسی که به این اعتقاد داشته باشه خدا رو قبول نداره فقط دنیا رو میبینه
متشکر از شما
نخواستم برای این مطلب یه تایپیک بزنم، در سرورد ملی اسرائیل هم به چشم جهان بین اشاره شده، دقت کنید

سرود ملي اسرائيل
هاتیکوا یا هاتیکفا Hatikva ویا Hatikvah (به عبری: התקווה به معنی "امید")، سرود ملی اسرائیل است.

سرود هاتیکڤا توسط شاعر گالیسیایی نفتالی هرز ایمبر Naphtali Herz Imber در زلوچیڤ اوکراین در سال ۱۸۷۸ نوشته شد. در کنگره صهیونیست اول در سال ۱۸۹۷ به عنوان سرود صهیونیسم تصویب شد.

متن عبری سرود و آوانویسی آن به الفبای لاتین:

כל עוד בלבב פנימה
נפש יהודי הומיה,
ולפאתי מזרח קדימה
עין לציון צופיה -

עוד לא אבדה תקותנו,
התקוה בת שנות אלפים,
להיות עם חופשי בארצנו
ארץ ציון וירושלים.

Kol 'od balevav P'nimah -
Nefesh Yehudi homiyah
Ulfa'atey mizrach kadimah
Ayin l'tzion tzofiyah.

'Od lo avdah tikvatenu
Hatikvah bat shnot alpayim:
Li'hyot am chofshi b'artzenu -
Eretz Tzion Virushalayim.

ترجمه به فارسی:
"تا زمانی که از ژرفای قلب،
روح یک یهودی هنوز در حسرت و آرزو است،
و پیش به سوی "شرق"،
چشمی، صهیون را می‌نگرد،
امیدمان هنوز از دست نرفته،
امید دوهزار ساله‌مان،
که ملتی آزاد باشیم در سرزمین مادری خود،
سرزمین صهیون و اورشلیم."
سرزمین صهیون و اورشلیم."
به نظر من فکر کنم به خاطر مورد چهارم باشه مورد آخر هم هست
(۱/خرداد/۹۰ ۱۷:۰۹)mehrdad_libra نوشته است: [ -> ]به نظر من فکر کنم به خاطر مورد چهارم باشه مورد آخر هم هست
چرا؟ اتفاقا برای مورد چهار هیچ مدرک و سندی وجود ندارد
سلام
من فكر كنم مورد اول است
من میگم اگه قراره اینهمه راهت و ساده دجال توضیح داده شده باشه که هممون خیلی راهت میتونیم با ی دیدن بشناسیمش و من به این موضوع شک دارم میگم ی دشمن به این مهمی اونهم تو دوره اخر زمان که همه چیز با دوروغ و فریب شروع میشه قراره بجای مسیح بیاد و همهرو هدایت کنه اونوقت ما با ی حدیث یا 4 تا حرف تو امتحانمون قبولشیم این منطقی نیست این همه دشمن خرج میکنه و تلاش میکنه تا ما گمراهشیم اونوقت ما خودمونو به کمترین اطلاعات راضی میکنیم دیدمونو باز کنیم لطفا. و راجب تک چشم میتونین تو سایت feramasonتحقیق کنین
به گفته ی آنتون لاوی موسس کلیسای شیطان که کتاب هاش الان تو فرقه های شیطان پرستی کشور خودمون براشون حکم قرآن رو داره دجال همون شیطان هست. همچنین تو کتاب گفته ماه دسامبر 2012 یعنی دی ماه 1391 ظهور میکنه.
درکل با توجه به روایات خودمون و همچنین حرف های طرف مقابل و اتفاقات جاری جهان امسال سال عادی نیست Big Grin
یه اتفاقایی می افته به زودی کم کم جنگ میشه تو خاورمیانه
من شنیدم موعود که ظهور میکنه تک چشمه از دیدگاه یهود و دجال ، درسته یا نه؟Huh
بسم الله الرحمن الرحیم

یک گزینه دیگر هم اضافه کنید

فقط توضیحش یکمی سخته

قبلا (پارسال) یجای دیگه میخواستم مطلبشو بگم ولی نشد (چه بهتر)

یک انسان وقتی یک منظره ای رو میبینه با چندتا چشم میبینه؟

2 تا (افراد سالم)

حالا نمایی که جلوی چشم شماست حدودا به چه شکلیست؟

شکلی شبیه به یک چشم

اینطوری بگم

شما تصویر مانیتورتون رو در چه قالبی میبینید؟

مستطیل

حالا کل دنیا رو به چه صورت میبینید؟

تک چشم!!!

حالا منظورم چی بود از گزینه جدید؟

تک چشم نماد اومانیسم است

اومانیسم در تمامی زمینه ها حتی اسلامی

یک بحثی بود که میگفتن استاد رائفی در سخنرانی کشتی نوح

تکه کلام قوم حضرت نوج چی بود؟

میگفتن بنظر نمیرسه،نمیبینیم و ....

گرفتید؟

توضیحش البته سخته

ولی روش فکر کنید