۲۰/اردیبهشت/۹۱, ۲۰:۱۰
سلام بر دوستان بیداری اندیشه
مدت مدیدیست که مسئله حجاب ذهن بنده را به خود مشغول کرده و هر هنگام که به فکر فرو میرم با بن بست هایی روبه رو میشم . بن بست هایی که مانند کوهی مقابل پیاده سازی طرح حجاب اسلامی در جامعه ایستاده اند .
چند سال پیش وقتی خانواده های حزب اللهی فریاد برآوردند که ایهاالمسئولین بدحجابی بیداد کرده به دادش برسید تهش به این رسید که گشت ارشاد درست شد آخرشم که به هر کی میرسیدی میگفت گشت ارشاد ول معطله !!! آخه چرا ؟
چرا کار کارشناسی نشد ؟؟؟
از دوستان عزیز و مهدوی انجمن تقاضا دارم در مورد یکی از ارکان جامعه مهدوی که حجاب کامل هست صحبت کنیم و ببینیم چگونه میشه به سمت حجاب پیش رفت و انشاالله اگر طرح خوبی از این گفت و گوها دراومد که به مقام معظم رهبری ارسال می کنیم .
( در مورد این مطلب فکر کنید که چگونه میشه با یک طرح آرام و قطره ای و با کمترین سروصدا طرح حجاب پیاده کرد ؟ ( نه مثل گشت ارشاد به زور )
بیایید فکرامونو روی همدیگه بذاریم و یه طرح ملی در مورد حجاب ارائه بدیم .
فعلا وقت باشگاه دارم انشاالله روزهای آینده با کمک شما بیشتر با هم صحبت می کنیم .
ادامه دارد . . .
مدت مدیدیست که مسئله حجاب ذهن بنده را به خود مشغول کرده و هر هنگام که به فکر فرو میرم با بن بست هایی روبه رو میشم . بن بست هایی که مانند کوهی مقابل پیاده سازی طرح حجاب اسلامی در جامعه ایستاده اند .
بیایید رک صحبت کنیم
چرا طرح حجاب نهاد مستقلی نداره ؟(تا حالا فکر کردید که حجاب تنها عضو مظلوم جامعه اسلامی هست ) چرا با وجود تهاجم فرهنگی و برنامه های ماهواره ای و اینترنتی هیچگونه مقابله به مثلی از طرف نهاد دولتی دیده نمیشه ؟چند سال پیش وقتی خانواده های حزب اللهی فریاد برآوردند که ایهاالمسئولین بدحجابی بیداد کرده به دادش برسید تهش به این رسید که گشت ارشاد درست شد آخرشم که به هر کی میرسیدی میگفت گشت ارشاد ول معطله !!! آخه چرا ؟
چرا کار کارشناسی نشد ؟؟؟
از دوستان عزیز و مهدوی انجمن تقاضا دارم در مورد یکی از ارکان جامعه مهدوی که حجاب کامل هست صحبت کنیم و ببینیم چگونه میشه به سمت حجاب پیش رفت و انشاالله اگر طرح خوبی از این گفت و گوها دراومد که به مقام معظم رهبری ارسال می کنیم .
( در مورد این مطلب فکر کنید که چگونه میشه با یک طرح آرام و قطره ای و با کمترین سروصدا طرح حجاب پیاده کرد ؟ ( نه مثل گشت ارشاد به زور )
بیایید فکرامونو روی همدیگه بذاریم و یه طرح ملی در مورد حجاب ارائه بدیم .
فعلا وقت باشگاه دارم انشاالله روزهای آینده با کمک شما بیشتر با هم صحبت می کنیم .
ادامه دارد . . .