تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درباره حکم ارتداد خواننده هتاک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم

این تصویریه که تحت عنوان "حکم ارتداد شاهین نجفی" در اینترنت پخش شده:

[تصویر: as9x63hrdsjqcatgyhv.jpg]
اگه کسی عکس با کیفیت تر داره لطف کنه بذاره....

اولا شما اسم شاهین نجفی رو توی این حکم نشون بدید به من. ما وظیفه مون تعین مصداق جرم نیست (چون صلاحیت این کار رو نداریم)
اگه اینطوری بود هر کس یه کتاب قانون و جزا توی خونشون نگه میداشت و هر مجرمی رو خودش محاکمه میکرد.... طرف کلی میره درس حقوق و جزای اسلامی میخونه که بتونه تشخیص و قضاوت درست انجام بده.

دوستان زیادی این چند روزه بر این باور بودند که این عکس بالا حکم ارتداده ، میخوایم به بررسی حکم ارتداد بپردازیم.

اولا وقتی ایشون حکمی رو صادر میکنن ، باید این حکم در سایتشون (حد اقل) قرار بگیره یا نه؟
دوما این یه استفتاء (یه سوال ساده که یه مقلد از مرجع تقلید میپرسه) است و با "حکم" فرق داره.

ارتداد و احکام آن (کلیک کنید)

(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خیلی ببخشید ، شما بر چه اساسی میخواید این آدم رو بکشید؟ حکم ارتدادی صادر نشده از سوی مراجع ، بلکه فقط یه سوال کلی از آیت الله صافی پرسیده شده ایشونم یه حکم کلی رو با شرایطش بیان کردند. ولی حکم ارتداد این آدم هنوز صادر نشده و شما هم نسنجیده صحبت نکنید.
بنده عملیات روانی ای که بی بی سی علیه اسلام راه انداخته به خاطر حکمی که صادر نشده رو خیلی دردناک میدونم و مصداق این مثل: آش نخورده و دهن سوخته....

میدونید اگه در نهایت این حکم ارتداد توسط مراجع اعلام نشه ، ما به خاطر این ضربه ای که به اسلام زدیم مسئولیم؟!

یا علی (علیه السلام) Heart

و
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۴)حصان نوشته است: [ -> ]گفتم کاربران با این کار و اصرار روی حکم ارتداد دارند به اسلام ستیزها کمک میکنند.که اسلام دین خشونت معرفی بشه.
گفتم کسی اینجا صاحب فتواست منظورم اینکه کسی حق نداره بگه
اصرار بر حکمی که صادر نشده ، به نظر من میتونه خودش توطئه باشه (یا حد اقل به قول ایشون کمک به اسلام ستیزان برای خشن نشون دادن اسلام)
صهیونیست ها و وهابی ها کلی خرج میکنن که نشون بدن اسلام دین سراسر خشونته و دینیه که میگه «هرکس خلاف حرف من حرف بزنه باید کشته بشه»
غافل از اینکه همین ماها هم داریم به این پروژه کمک میکنیم....

کسی اینجا صاحب فتوا نیست! اینکه بگیم مصداق اون استفتاء بالا فلان کس هست ، مثل اینه که یه نفر نصفه شب بیاد خونه ی شما دزدی و شما بگیریش ، بعد همونجا بزنی دست دزده رو قطع کنی!!
در حالی که اون قطع کردن دست دزد هم مثل این حکم ارتداد شرایطی داره که باید توسط عالم دین و "صاحب فتوا" بررسی و حکمش صادر بشه....

وحید110 نوشته است:بازی زیرکانه

این ماجرا از ۲ حال خارج نیست:

یا به صدور حکم ارتداد می انجامد (که هنوز صادر نشده و خواهشا اب در اسیاب دشمن نریزید ) که دستمایه ای برای تبلیغات سو بر علیه شیعیان است

و یا به مسایل طراحی شده از قبل خود خواهند رسید

پی نوشت 1: نمیخواستم چنین تاپیکی ایجاد کنم ولی خداییش مجبور شدم چون بوی توطئه میومد....

پی نوشت 2: وظیفه ی ما برائت است ، نه انتقام و صدور حکم و... (در راستای دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا و اهل بیت)

پی نوشت 3: برای یک شیعه که امام هفتمش لقب "کاظم" دارد ، خشم معنایی ندارد! پس لطفا خشم خودتون رو کنترل کنید چون عقل رو ضایع میکند و از روی خشم هم تصمیم نگیرید.

پی نوشت 4: در همه حال ، مهمترین موضوع «مصلحت اسلام» است. تا جایی که امام مجتبی (علیه السلام) در برابر کافران قعود میفرمایند (بنا به مصلحت اسلام در آن موقع) ولی حضرت اباعبدالله (علیه السلام) در برابر کافران قیام میفرمایند (باز هم بنا به مصلحت اسلام در آن موقع)

پس مهمترین موضوع ، تشخیص مصلحت اسلام است در هر لحظه و این همان «بصیرت» است.
خدایا بصیرت همه ی مومنان را زیاد بفرما.... الهی آمین

تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات + و عجل فرجهم!

التماس دعا

یا علی (علیه السلام) Heart
1. آیا شاهین نجفی توهین کرده به امامان معصوم یا نه ؟ علی الخصوص امام هادی (علیه السلام)؟؟؟؟
2.

نقل قول:اولا شما اسم شاهین نجفی رو توی این حکم نشون بدید به من. ما وظیفه مون تعین مصداق جرم نیست (چون صلاحیت این کار رو نداریم)
در حکم آمده هر کس توهین کرد شما باید بیاید از دفتر مرجع بپرسید تا ما بهتون بگیم طرف مرتده یا نیست؟؟
گفته چنانچه توهین و جسارت کرده باشند مرتد هستند ...
مگر اینکه شما عقیده داشته باشی طرف توهین نکرده Dodgy
این بحثش جداست ...

3. استفتائ بالا به چه منظور انجام شده؟؟ خواستند همین طوری یه چیزی بگویند؟؟ هر کس در ظهر ماه رمضان غذا بخورد دیگر روزه نیست ... هر کس هم که به ائمه توهین کند دیگر مسلمان نیست .... 2* 2 = 4 ...

نقل قول:اصرار بر حکمی که صادر نشده ، به نظر من میتونه خودش توطئه باشه (یا حد اقل به قول ایشون کمک به اسلام ستیزان برای خشن نشون دادن اسلام)

همون موقع هم که حکم اعدام سلمان رشدی اومد خیلی ها گفتن این واسه اسلام بد میشه ... فلان میشه ...

الان هم خیلی راحته ... اگر خیلی احساس خطر می کنید و فکر میکنید استفتائ بالا واضح نیست تلفن رو بردارید زنگ بزنید دفتر مرجعتون و بپرسید کسی این طوری شعر خونده ... با حرم آقا این طوری کرده .. حکمش چیه؟؟
مطمئن باشید رای ثابتی خواهند داد
موفق باشید
جناب النور اگر اینها بگویند طبق اسلام هتاک شامل مرتد میشود و شاهین نجفی مرتد است چون هتک کرده این درسته

اما اگر بگویند اقای صانعی حکم ارتداد شاهین نجفی رو مستقیم صادر کرد غلطه

چون ایشون این کار رو نکرده و این به نفح ش.ن هست که بگه منم برای خودم کسی بودم که حکم ارتداد من صادر شده .

حکم ارتداد مستقیم :

نقل قول:باسمه تعالی انّا لله و انّا الیه راجعون، به اطّلاع مسلمانان غیور سراسر جهان می‌رسانم، مؤلّف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم شده‌است، همچنین ناشرین مطّلع از محتوای آن، محکوم به اعدام می‌باشند. از مسلمانان غیور می‌خواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آن‌ها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرئت نکند به مقدّسات مسلمین توهین نماید و هر کس که در این راه کشته شود، شهید است ان شاءالله؛ ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرّفی نماید تا به جزای اعمالش برسد. و السّلام علیکم و رحمةالله و برکاتة. روح‌الله الموسوی الخمینی ۲۹ بهمن ۱۳۶۷ / ۱۷ رجب

حکم کلی رو که اقای صافی هم نگفته بود همه میدونستیم

یا حق
برخورد بزرگان با این رفتار شاهین نجفی چی بوده؟
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۸)azade نوشته است: [ -> ]برخورد بزرگان با این رفتار شاهین نجفی چی بوده؟
در حد و اندازه ای نیست که بزرگان بخوان در موردش نظری بدن!
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۹)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۸)azade نوشته است: [ -> ]برخورد بزرگان با این رفتار شاهین نجفی چی بوده؟
در حد و اندازه ای نیست که بزرگان بخوان در موردش نظری بدن!

پس اتفاق مهمی هم نیست! Huh

البته شاهین نجفی ، نمونه ای بود! منظورم کلا در مورد توهین هایی که گویا به ائمه و به صورت علنی میشه ، عکس العمل خاصی اتفاق نیفتاده؟
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:پس اتفاق مهمی هم نیست!
شخص رو عرض کردم. نه عمل...

قباحت عمل مشخصه
حکم ارتداد هم مشخصه

برای هر آدم کوچکی که مشمول این حکم میشه که لازم نیست بیان اختصاصی حکم بدن. لازمه؟
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۴)azade نوشته است: [ -> ]پس اتفاق مهمی هم نیست! Huh

البته شاهین نجفی ، نمونه ای بود! منظورم کلا در مورد توهین هایی که گویا به ائمه و به صورت علنی میشه ، عکس العمل خاصی اتفاق نیفتاده؟
با اینکه در سالهای اخیر توجه علما و قشر متدین به فضای سایبر بیشتر شده، اما همچنان این فضا دست کم گرفته میشه و به اون صورت جدی قبولش ندارن

تخمین زده میشه که حدود 30 میلیون ایرانی در اینترنت فعالیت دارن و اکثریت اینها هم مسلما جونهای 15 ال 25 سال هستن
خوب واقعا اقدام قاطع و جدی در برابر سیل توهینها به اسلام در این فضا صورت نگرفته و این داره به سایتهای زیادی گسترش پیدا میکنه به اسم طنز و تفریح

به نظرم انتشار و توزیع همین حکم ارتداد، باعث خیر بشود
نكته مهمى كه در اين مقام مى‏ خواهم بدان توجه دهم خطر حكم كردن به غير ما انزل اللّه‏ واظهار نظرهاى غيركارشناسانه در مسائل شرعى است. مؤمنان بايد از اظهار نظر در اين خصوص خوددارى نمايند واين‏كار را به كسانى واگذارند كه حق افتا و بيان احكام اللّه‏ را دارند؛ زيرا احكام خداى سبحان فوق‏العاده حساس و مهم است واز سوى ديگر دست‏ يافتن به احكام الهى آسان نيست و تلاش بسيارى مى‏طلبد. از همين‏ روست كه مى ‏بينيم فقهاى بزرگوار سال‏هاى سال عمر خود را صرف آموختن مسائل شرعى و راه ‏هاى استنباط احكام مى‏كنند. چه بسا يك فقيه و كارشناس خبره دين هفته ‏ها وماه ‏ها را صرف بحث و مطالعه و انديشه در باب يك فرع كوتاه فقهى كند تا بتواند به نتيجه برسد وفتوا دهد، و چه بسا پس از صرف هفته‏ ها وماه‏ ها هم‏چنان به نتيجه نرسد ومجبور شود فتوا به احتياط دهد.
غرض اين‏كه فتوا دادن كار آسانى نيست و از همين‏ رو در روايت آمده است:
المفتى على شفير جهنم؛[شهيد ثانى، منية المريد، ص47.] فتوادهنده بر كرانه دوزخ قرار دارد.
همين روايات باعث شده است كه دست و دل فقهاى واقعى را از فتوا دادن بلرزاند؛ زيرا خدای ناكرده كم‏ترين لغزشى در اين خصوص انسان را گرفتار آتش دوزخ مى‏كند.
اما به رغم اين جايگاه بالا و والايى كه پيامبر نزد خداى متعال دارد، وقتى نوبت به احكام مى ‏رسد خداى متعال با تندى سخن مى‏گويد ومى‏فرمايد:
«وَ لَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ * لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالَْيمِينِ * ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ * فَمَا مِنكُم مِّنْ أَحَدٍ عَنْهُ حَـجِزِينَ»؛[حاقه ، آيات 44 تا 46.] اگر او سخنى دروغ بر ما مى‏بست او را با قدرت مى‏گرفتيم وسپس رگ دلش را قطع مى‏كرديم وهيچ كدام شما نمى ‏توانست ما را از مجازات او باز دارد.
به عبارت ديگر وقتى نوبت به احكام اللّه‏ مى‏رسد، اين مسئله چنان حساس ومهم مى‏باشد كه خدا حتى با اشرف خلايق وبرترين انسان‏ها نيز اين‏گونه رفتار مى‏كند، چه رسد به ديگران كه مقامشان با رسول‏ اللّه‏ فرسنگ‏ها فاصله دارد.
بخشی از بیانات آیت الله العظمی سید صادق شیرازی(عاشورا و شبهه افکنان)

لطفا بعد از خوندن این متن هر کاربری دوست داره حکم ارتداد و مرگ صادر کنه .
به نام خدا

ببخشید ما که با کسی تعارف نداریم و تو اسلام هم چیزی به نام تعارف نیست پس طبق حکمی که در اسلام برای مرتد هست یا شامل این فرد شیطانی میشه یا نمیشه
و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون
والسلام
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع