شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۶/تیر/۹۰ ۱۷:۵۵)mosi34 نوشته است: [ -> ]اینجا چقدر سوت و کوره
هیچکسی پیدا نشد بیاد واسه این یه نماد بسازه؟...
شاید من بد توضیح دادم پس خودم دست بکار شدم و یه نماد طراحی کردم که میتونید ببینیدش :
خوب من تو این نماد از رنگ قرمز واسه نشون دادن شهادت امام حسین و همینطور یکی از جهش های بزرگ اس..........
به نظر من اینکه شما یه طرح واسه خودتون بزنید اصلا هیچ فایده ای نداره ! چون این لوگو نه لوگوی جایی هست و فقط ما خودمون می بینیم
مثلا شما بنر واسه ملت رایگان طراحی کن ! خیلی ها هم الان میخوان ( وبلاگ و سایت ها ....) داخلشون بگنجون
و شما همه لوگوی ها حرفه ای رو نگاه کنید بسیار ساده هستند ولی این طرح شما نا متقارن و غیر قابل استفاده میباشد ( مکان های مد نظر)
حالا کنکور رو بدم سال بعده!
دیزاین و کاربردش رو میبینید

با تشکر از شما
عزیز من . بنده حقیر قید کردم که این نماد مثالیه از اونچه که تو پستای قبلی توضیح دادم . بحث اصلی نماد (گرافیکی) نیست بحث من توی اون نماد نحوه نماد سازیه . مثلا من تو این نماد (خیلی ضعیف) به غیبت امام زمان اشاره کردم .میدونم کارم ضعیفه چون روش وقت نگذاشتم و تخصصش رو هم ندارم ولی حرف من اینه که بیایم رو منابع خودمون ازجمله قرآن و نهج البلاغه تحقیق کنیم و همه تو هر زمینه ای که تخصص داریم بطن و اصول عقاید اسلام رو وارد کنیم . یعنی به صورت خیلی زیر پوستی اصول دینمون رو بین همه مردم دنیا جا بندازیم . (مثل همین آخر الزمان و موعود گرائی) که البته این روزها به فضل خدا و همت ماسون ها بازارشم داغ داغه.
بعد بیایم دینمون رو به صورت علنی تبلیغ کنیم . اونوقت چی میشه یه سری قلبی که همینجوری تشنه حقیقتن و قبلا با نماد های ما تو خودشون احساس اطمینان میکنن که خوبی وجود داره (خلاف تبلیغ غرب) با مایه حیاط (اسلام) آشنا میشن و خیلی سریع تر از پیش اونو میپذیرن و کم کم زمینه واسه ظهور آماده میشه .
از تمام دوستان دعوت میکنم به نماد سازی اسلامی و ازشون میخوام که نمونه کاراشون رو برای بچه های اینجا بگذارند
خیلی ایدهه قشنگیه
اگه کمی بیشتر روش کار کنی بهتر هم میشه . این خیلی سادست. میتونی کاری کنی که یکی از 6 هاش با یه نماد دیگه ریزش کنه یا یه سرباز باپرچم مشکی اونو پاک کنه یا ....
خلاصه اگه روش بیششتر کار کنی خیلی بهتر میشه
سلام به همگی
من می خواهم بگم که چرا ما نماد گرا نیستیم؟؟؟
مگه نماد اسلام ماه و ستاره نیست؟؟ مگه ما شیعیان عدد 12 رو مقدس نمی دونیم. پس چرا ما از این نماد ها استفاده نمی کنیم؟؟؟؟؟
اصلا می تونیم یه سری نماد هارو از خودمون ابداع کنیم.
مثلا عدد 926 رو نماد مبارزه با یهودیان انتخاب کنیم.
نظرتون چیه ؟ منتظرتونم.................
داداش اشتباها دو تا زا این تاپیک ایجاد کردی به مدیر بخش و ... بگو زود حذفش کنن ممنون
الانم افطاره بعدا در مورد نماد گرایی بحث می کنیم .
دوست عزیز ماه و ستاره اصلا نماد اسلام نیست
نمادی اس که ترک های عثمانی از اورشلیم برداشته و در پرچم خود گذاشته اند
ماه و ستاره که مال اسلام نیست و مخصوصن شیعه!!!
دلیل نداره ما کارهای احمقانه اونها رو دنبال کنیم!!
مثل بالیوود هندوستان که از روی هالیوود آمریکا کپی کردن!
اون شاید واسه این نماد گرا باشن که فرهنگی که این فرقه از اون درست شده خط تصویری داشتن ولی ما که خدارو شکر از اول خط آدمیزاد داشتیم

اونا مجبور بودن نمادگرا باشن و مخفیانه کار بکنن چونکه یه گروه ضد دین هستن و گروهای مذهبی اگر شناسایشون میکردن اونا رو میکشتن مخصوصن در قرون وسطا!!واسه همین مجبور شدن با نماد و رمز با هم رابطه داشته باشن و هنوز که هنوزه این میراث واسشون مونده
سلام من با استفاده از عکس 666 دوست عزیزمون rezaa-ba و یکی از ستاره های 8 پر دوست عزیزم جناب mosi34 با اجازتون یک انیمیشن 8 فریم کوتاه به صورت GIF طراحی کردم که میدونم ابتدایی هست ولی میخواستم نظرتون رو راجع بهش بیان کنید تا انشالله اگه در سطح توانایی های من بود بتونم اصلاحش کنم
این دوتا عکس یکی هستن فقط سرعت فریمها با هم متفاوته...یکی بیشتره یکی کمتر...
میدونم ابتدایی هست ولی به هر حال ببخشید و حلالم کنید...
یا علی