تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توزیع سیم‌کارت در مدارس با توافق آموزش و پرورش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
این پسرمنم نزاشت من نوشته ام تموم بشه Smile
اومدکه گوشی ات رو بده من میخوام برم سالن ورزشی
Huh
واقعا چکار باید کرد؟
اگه نگیریم مثل اون بچه فامیل محکوم به نداشتن وبی پولی میشیم وهمینطور حجری بودنSad
بگیریم هم درست نیست؟Huh
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۷)soshiant نوشته است: [ -> ]
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۷)Mahdi-MH نوشته است: [ -> ]من سوم دبیرستانم و سیدی دادند فقط.
برادرم هم سوم ابتداییه و اون هم سیدی تنها بود![/b]

بسم الله الرحمن الرحیم

یعنی پکیج رو دادن بدون سیم کارت ؟؟؟

سیدی چیه ؟؟/BlushHuh

بعله!

سیدی هم احتمالا همون CD و پکیجی هم نبود فقط 1 سی دی و یک پلاستیک که جدا بود و زحمت گذاشتن سی دی در پلاستیک هم بر عهده ما بود!
خواستید عکس بذارم!
اما برنامش فوق العادس و من هر هفته تمرین میکنم باهاش.

(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۱)علمدار133 نوشته است: [ -> ]این پسرمنم نزاشت من نوشته ام تموم بشه Smile
اومدکه گوشی ات رو بده من میخوام برم سالن ورزشی
Huh
واقعا چکار باید کرد؟
اگه نگیریم مثل اون بچه فامیل محکوم به نداشتن وبی پولی میشیم وهمینطور حجری بودنSad
بگیریم هم درست نیست؟Huh

به نظرممیتونید جایگزین کنید با چیز دیگه ای.

من خودم از پنجم دبستان داشتم و الان به بیهوده بودنش رسیدم!
الان هم پشیمونم از مدتی که پولمو مصرف شارژ یا گوشی میکردم!
دوست داشتم اون زمان کسی بود که منو متقاعد کنه تا خودم به این نتیجه نرسم!
-الان هم یک گوشی ساده دارم که اکثر اوقات غیر موارد ضروری خاموشه و شارژ هم 2-3 ماه یکبار میگیرم!(من همونیم که پارسال روزی حداقل 2تومان شارژ مصرف میکردم!)[/b]
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۰)Mahdi-MH نوشته است: [ -> ]سیدی هم احتمالا همون CD و پکیجی هم نبود فقط 1 سی دی و یک پلاستیک که جدا بود و زحمت گذاشتن سی دی در پلاستیک هم بر عهده ما بود!
خواستید عکس بذارم!

بسم الله الرحمن الرحیم

سی دی رو جدا مینویسن عزیزم . واسه همین متوجه نشدم. Big Grin

در ضمن اینکه گفتم مخالفم منظورم شما نبودی اما انصافا برای راهنمایی یا دبستان زوده سیم کارت داشتن .

امیدوارم موفق باشی .
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۹)soshiant نوشته است: [ -> ]
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۰)Mahdi-MH نوشته است: [ -> ]سیدی هم احتمالا همون CD و پکیجی هم نبود فقط 1 سی دی و یک پلاستیک که جدا بود و زحمت گذاشتن سی دی در پلاستیک هم بر عهده ما بود!
خواستید عکس بذارم!

بسم الله الرحمن الرحیم

سی دی رو جدا مینویسن عزیزم . واسه همین متوجه نشدم. Big Grin

در ضمن اینکه گفتم مخالفم منظورم شما نبودی اما انصافا برای راهنمایی یا دبستان زوده سیم کارت داشتن .

امیدوارم موفق باشی .
دوست من صد در صد یک سِیِدو نمیذارند توی پاکت بدن به ما!
[/b]

برای راهنمایی و ابتدایی که صد در صد!

[b]تازه به نظر من دبیرستان هم در اکثر مواقع غیر ضروریه!

من خودم بچه رو (10سال دیگه ها!) با منطق بار میارم و دیگه بقیه چیزا حله!
به نظرم اگه به جای موبایل دوربین گرفته شه بهتره!
هم بچه یه هنری رو آموزش میبینه هم بی ضرر! تازه بچه ها هم نمیگن فقیرید یا ندارید! متفاوت هم هست![/b]
من از سوم راهنمایی گوشی داشتم اونم زمانی که خیلی از بزگترا هم گوشی نداشتن ولی با گوشی نه با جنس مخالف صحبت کردم و نه کار دیگه
بابا بخدا گوشی جیز نیست. اگه از اول یه نفر گوشی داشته باشه و براش عادی بشه هیچ مشکلی نداره فقط باید فرهنگ سازی بشه
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۶)ali-ch نوشته است: [ -> ]من از سوم راهنمایی گوشی داشتم اونم زمانی که خیلی از بزگترا هم گوشی نداشتن ولی با گوشی نه با جنس مخالف صحبت کردم و نه کار دیگه
بابا بخدا گوشی جیز نیست. اگه از اول یه نفر گوشی داشته باشه و براش عادی بشه هیچ مشکلی نداره فقط باید فرهنگ سازی بشه

باید فرهنگ سازی بشه
ولی حالا که نشده باید چه کار کرد یه بچه وقتی این وسیله پردردسر دستش میاد و از خطراتش اگاه نیست چه گناهی کرده؟
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۶)ali-ch نوشته است: [ -> ]من از سوم راهنمایی گوشی داشتم اونم زمانی که خیلی از بزگترا هم گوشی نداشتن ولی با گوشی نه با جنس مخالف صحبت کردم و نه کار دیگه

سلام

منم که الان به بیهودگیش رسیدم با جنس مخالف صحبت نکردم که!
گوشی وقت آدمو تلف میکنه.
-به نظر شما بهتر نیست مثلا به جای گوشی یه دوربین باشه و غیر از یاد گرفتن حرفه وقت هم استفاده بشه؟
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۵)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]سن موبایل دار شدن فقط از 14 به بالا
من که 13 سالمه.اگه گوشی نداشته باشم پس کی باهات تا نصفه شب اسم ام اس بازی کنه؟؟؟؟!!Big Grin
اقای محمد چرا نباید بچه ها گوشی داشته باشن
اینکه دولت بیاد این طرح رو اجرا کنه براش بودجه بذاره باید دلایله خیلی موجهی داشته باشه باید اینکارش فایده داشته باشه و من به نتیجه ای نرسیدم

.
.
.
.

واقعا دولت میاد توزیع کیک رو در مدارس قطع می کنه بعد سیم کارت پخش می کنه
بهتر نبود توزیع شیر و کیک رو به جای یه روز در میون بکنه هر روز بکنن
یا اصلا بیان کتاب توزیع کنن
یا اصلا بیان مجله ی مخصوص مدارس بذار
یاااااااااا...............
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع