۱/خرداد/۹۱, ۱۵:۱۴
نقل قول:و اگر بتوانى بگونه اى زندگى كنى كه غير تو را نشناسند چنين كن،
کسی میدونه چرا امیرالمومنین در مورد زنان این فرمایش رو داشتن؟
به نظرتون چنین چیزی امکان پذیره ؟ اونم تو یه چنین شرایطی؟
نقل قول:و اگر بتوانى بگونه اى زندگى كنى كه غير تو را نشناسند چنين كن،
(۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۴)sevenmoons نوشته است: [ -> ]نقل قول:و اگر بتوانى بگونه اى زندگى كنى كه غير تو را نشناسند چنين كن،
کسی میدونه چرا امیرالمومنین در مورد زنان این فرمایش رو داشتن؟
به نظرتون چنین چیزی امکان پذیره ؟اونم تو یه چنین شرایطی؟
نقل قول:بيرون رفتن زنان بدتر از آن نيست كه افراد غير صالح را در ميانشان آورى،
و اگر بتوانى بگونه اى زندگى كنى كه غير تو را نشناسند چنين كن،
كارى كه برتر از توانايى زن است به او وامگذار، كه زن گل بهارى است،

(۱/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۵)meshkat نوشته است: [ -> ]نمیدونم چه چیزی دیدگاه ما زن ها رو انقدر تغییر داد که مدیر شدن و جایگاه اجتماعی پیدا کردن و کسب درآمد و و و هزار چیز دیگه رو به مادر بودن و همسر بودن ترجیح دادیم.
تازه اگه جایگاه اجتماعی وجود خارجی داشته باشهشما فکر میکنید چند درصد از خانمهای شاغل جایگاه اجتماعی خوبی دارند؟شک نکنید زیر 50 درصدمن جزء اون کسانی بودم که به شدت طرفدار حقوق زنان بودم و به شدت اصرار داشتم زن باید شاغل باشه تا دستش تو جیب خودش باشهولی به قول شاعرخوش بود گر محک تجربه آید به میانتا سیه روی شود هر که در او غش باشدبه مدت 6 ماه تو یه شرکت هواپیمایی مشغول به کار شدمپس مطمئن باشید حرفهایی که میگم از روی تجربه است و بهش اعتقاد راسخ دارمتمام مدتی که اونجا مشغول به کار بودم همه حسرت موقعیت شغلی و بخصوص لباسهای فوق العاده شیکهواپیمایی منو میخوردنداما یه مطلب مهم دستگیرم شد و کارم رو برای همیشه گذاشتم کنار و اون اینه:کار کردن زن بیرون از خونه نه تنها موقعیت اجتماعی زن رو بالا نمیبرهبلکهاستثمار زنهکافیه یه دقتی رو زنها در هنگام کار بیرون از منزل داشته باشید(البته نه همشون)تا ببینید چطور ازشون بیگاری میکشند،با حداقل حقوق که هیچ مردی راضی نمیشه با یه چنین حقوقی کار کنهمتاسفانه هر چی غربیها آوردند رو پذیرفتم چرا کهمرغ همسایه غازه(البته صحبتهام شامل اندک مشاغلی که به ندرت برای بعضی از خانمها شخصیت و مقام آورده نمیشه.به طور کلی عرض کردم)