۲/خرداد/۹۱, ۱۷:۳۵
أعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا بَنِيَّ اذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَأَخِيهِ وَلا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
فرزندان من! برويد و يوسف و برادرش را بجوئيد و از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند، (87)
چه قدر زیبا و امید بخش
شاهکار است این آیه
از مهمترین مظاهر عبد خدا و وجوه تمایز عبد خدا و کافر در این است که یک موحد و عبد هرگز و تحت هیچ شرایطی از خدا نا امید نمیشود و هیچ گاه امیدش نا امید نمیشود تحت هیچ شرایطی
اگه در مشکلات زندگی از حل آنها و گشایش در مشکلات مأیوس میشویم با وجود اینکه معتقدیم ما خدا داریم، خدا میفرماید که این سوء الظن به رحمت من و نا امیدی از گشایش بخشی من در مشکلات مخصوص کافران است!!!!!!!!!!
مشکلات علی 110 زیاد شده، البته ما امیدوار به حلش هستیم به لطف خدا
اگه راه داشت حقیر و پدر و مادر حقیر رو دعا بفرماید!
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا بَنِيَّ اذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَأَخِيهِ وَلا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
فرزندان من! برويد و يوسف و برادرش را بجوئيد و از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند، (87)
چه قدر زیبا و امید بخش
... لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
...از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند (87)
...از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند (87)
شاهکار است این آیه
از مهمترین مظاهر عبد خدا و وجوه تمایز عبد خدا و کافر در این است که یک موحد و عبد هرگز و تحت هیچ شرایطی از خدا نا امید نمیشود و هیچ گاه امیدش نا امید نمیشود تحت هیچ شرایطی
اگه در مشکلات زندگی از حل آنها و گشایش در مشکلات مأیوس میشویم با وجود اینکه معتقدیم ما خدا داریم، خدا میفرماید که این سوء الظن به رحمت من و نا امیدی از گشایش بخشی من در مشکلات مخصوص کافران است!!!!!!!!!!
مشکلات علی 110 زیاد شده، البته ما امیدوار به حلش هستیم به لطف خدا

اگه راه داشت حقیر و پدر و مادر حقیر رو دعا بفرماید!